Rijtest en video: Lamborghini Murcielago LP670-4 SV

Auteur: , 133 Reacties

Vorige maand mocht ik assisteren bij de verbouwing van het huis van vrienden. Slopen dus, het recht aftegelen van de badkamer kan immers beter aan een professional worden overgelaten. Met een forse maat moker in de hand had ik de taak om een raar stuk muur in de keuken weg te meppen. Een moker en een Murcielago, wat hebben die dan gemeen?

[ Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video HIER! ]

Een hoogtepunt van engineering kon ik het stuk ijzer aan een houten stok niet echt noemen. Een effectief stuk gereedschap is het wel, hoewel het niet aanbevelenswaardig is om er spijkertjes voor die schattige fotolijstjes van je meisje mee in de muur te slaan. Tenzij het idee van een loft je erg aanspreekt en je daarover nog in discussie bent met degene-die-de-broek-aan-heeft-thuis. De Murcielago en de moker hebben wel gemeen dat ze beiden niet makkelijk uit hun opbergplaats komen, hoewel de Murcielago tenminste nog een liftsysteem op de vooras heeft om beter over drempels te komen. Dat soort handigheden zie je dan weer te weinig terug bij gereedschap.

Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce

Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce

In de stad is de Murcielago LP670-4 SuperVeloce enorm in zijn element. Als je er tenminste van houdt dat iedereen stopt, staart en foto’s maakt. Verder wil je er zo snel mogelijk mee weg. Ondanks het liftsysteem houdt de Murcie nog steeds niet van drempels (een eigenschap die we gemeen hebben), de overzichtelijkheid is dramatisch en het snelheidspotentieel volledig buiten proportie voor in de stad. In de stad enkele seconden volgas in de LP670-4 SV en de afgerukte ledematen van kilometers verder overstekende voetgangers, weggeslingerde kinderfietsjes en carrosserie-delen van nog even snel van baan wisselende medeweggebruikers vliegen in het rond. Geen fraai gezicht en potentieel beschadig je een duur carbon deel van de Murcielago.

Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce

Anders dan een 911 Turbo of GTR is er niets klinisch aan de acceleratie van de Murcielago LP670-4 SV. Lineair is de powercurve ook al niet. Onder 4500 toeren is de LP670-4 bloedsnel, en daarna breekt de hel los. Echt los. Nee, geloof me, echt LOS. In de straatmodus mag je maar 7500 toeren maken van het motormanagement, maar in Corsa modus mag de V12 8500 tpm hebben. Tegen die tijd staan alle nekharen overeind en komt die vergelijking met een moker weer om de hoek zetten. Waanzinnig, hoe veel kracht er uit het blok komt en vooral ook op welke wijze. In slechts 3,2 seconden staat er 100 km/u op de teller en dan ben je pas net naar de tweede versnelling geschakeld. Met de standaard kleine spoiler is de topsnelheid is 342 km/u, maar de gereden auto met “Aeropack Wing” houdt het bij 337 voor gezien. Voordeel is wel dat je met de extra downforce nog harder de hoek om kan.

Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce

Bak en koppeling zijn niet van het verfijnde soort. De e-gear transmissie is een gerobotiseerde handbak die het, heel ouderwets, nog met één koppeling moet doen. De schakelmomenten zijn dan ook verre van naadloos, mocht je waarde hechten aan de nekspieren van jezelf en je eventuele passagier dan verdient het aanbeveling om even te liften tijdens het schakelen. Tijdens het onvermijdelijke manoeuvreren tijdens het filmen, merk je aan alles dat de koppeling van de Murcielago daar niet voor is gemaakt. Heel veel maakt het niet uit, want ook bij het door beoogde Lamborghini gebruik; lekker door rijden, mag er regelmatig een nieuwe koppeling in. Tja, het leven van een supercar eigenaar gaat niet over rozen.

Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperveloceLamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce

Een uitlaat van ander materiaal levert een besparing van 20 kg op, maar vooral ook een mooier geluid. En de persafdeling van Lamborghini weet dat op de volgende briljante manier te omschrijven:

“But most of all, the new exhaust system makes for an acoustic experience that is surely equal to the driving performance – from the heavy rumble of a stormy night, through the trumpeting of mighty elephants to the roar of a raging lion, the SuperVeloce performs the grand opera for 12 cylinders, 48 valves and 8,000 revs.”

Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce

Een “raging lion” dekt ook de lading qua weggedrag. Aan een Murcielago heb je nogal je handen vol. Theoretisch is het een heerlijk uitgebalanceerde auto met middenmotor en vierwielaandrijving voor de broodnodige stabiliteit om de 670 pk op het wegdek kwijt te kunnen. In de praktijk ben je de eerste uren, nee dagen, misschien zelfs weken op een bochtige binnenweg veel sneller met beduidend minder potente auto. Een GTR, 911 Turbo en zeker met de snelle hothatches zoals de Focus RS kun je veel makkelijker naar je eigen limieten of de limieten van de auto rijden. De Murcielago is simpelweg intimiderend. Het zicht naar buiten is niet optimaal, de V12 is als vuurspuwende draak die je niet op zijn staart wil trappen en de nieuwprijs (twee keer een fijn appartementje) helpt ook al niet. Voor een beetje snelheid zul je de Murcielago ook nog eens in versnellingen moeten rijden die je normaal niet zou kiezen op dat traject. Honderd km/u haal je in de eerste versnelling, de twee is al goed voor 140+. Onder begeleiding van het gebrul van de “raging lion” wordt je je maar al te bewust dat je er te veel pk’s heel makkelijk worden losgelaten door een simpele kleine beweging van je teen. En hoewel de balans goed is, voel je het gewicht van de V12 die samen met het reuzekoppel de achterkant in een dodelijke overstuuractie wil dwingen. Driften kan, maar dan zul je heel snel en gedecideerd met tegensturen moeten zijn. Zodra de sliphoek te groot is, is er geen houden meer aan en als dat gebeurt is de snelheid vermoedelijk ook al in regionen waarin een heleboel uitloop nodig is om schadevrij tot stilstand te komen.

Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce

De Murcielago LP670-4 SV heeft alle ingrediënten aan boord om fantastische bochtsnelheden te halen. De maat van de voorbanden is met 245/35/18 nog relatief bescheiden, maar achter zijn de plakken rubber onbeschaamd groot: 335/30/18. Rondom is de wielophanging met wishbones geconstrueerd, met een liftsysteem om de vooras over drempels te tillen. De vierwielaandrijving stuurt bij tractieverlies maximaal 35% van de kracht naar de voorwielen. Op zowel de vooras als de achteras monteert Lamborghini een sperdifferentieel (respectievelijk 25 en 45%). Nadat je de Murcielago hebt leren kennen, zijn belachelijk hoge snelheden mogelijk. Van nul naar tweehonderd doet de LP670-4 in 9,7 seconden. Dat betekent in de praktijk dat je op ieder recht stuk langer dan een paar auto’s al tweehonderd op de klok kan zetten. Gelukkig vertragen de standaard carbon remmen ook excellent, maar toch zal je als bestuurder je continu moeten afvragen of de gereden snelheid voor andere weggebruikers nog te bevatten is.

De Murcielago LP670-4 SuperVeloce is simpelweg een monument van een auto. Uitzinnig in alle opzichten. In het oranje met zwarte accenten is het een nog grotere eye-catcher van formaat. Het uiterlijk zal dan ook niet zo snel vervelen en het rijden ook niet. Het is geen beginnersauto, eerder een auto waarmee je nog jaren lang je grenzen kan blijven verleggen. Ik had de eer om er een dagje aan te proeven. Het smaakt naar meer. Filmpje!

Fotografie door Thomas van Rooij.133 reacties

ik ben jaloers!
WAT EEN BAK
meteen plaatje als achtergrond gezet
Nog nooit zo vaak zitten F5en voor een filmpje haha. Wauw! Wat een supergaaf ding zeg. Leuke test maar had nog wel wat langer mogen duren hoor!
@rubenpriest: jij hebt het tenminste gekeken, volgens mij waren er een stuk of 2 gastjes benieuwd hoe het zou zijn om als eerste te reageren.. 16:00 gepost.. 16:02 eerste reacties.. (zucht) wat een Penis aqua rosa (idd, en lulletje rosewater)
@dennisr: ik deed multitasken kijken en reactie plaasten
@Jhaast: je bedoeld, kijken, achtergrond plaatsen, en reageren ? wow, diep respect.. ah.. een vrouw zeker ?
@dennisr: nee meerdere schermen, ene scherm het filmpje op abhd andere scherm de rijtest op autoblog zelf, en ik ben geen wijf
@Jhaast: je kan het mooi vertellen, maar volgens mij is het gewoon een vaginale uitvlucht (kutsmoes) en een beetje respect het.. het is ‘vrouw’
@dennisr: zo kunnen we wel uren door blijven lullen dus houdoe
@dennisr: Wat boeit het nou dat mensen op de plaatjes afgaan en reageren dat ze jaloers zijn op Wouter (terecht) of dat ze het een gave bak vinden (wederom terecht)? Je hoeft echt niet overal op te reageren, dat is alleen maar irritant.

Zo, en nu zelf het filmpje maar even kijken. Ik ben benieuwd…
@dennisr: Hij heet J haast…logisch dat hij de eerste wil zijn! Ik begrijp het wel! :-)
@rubenpriest: Haha ik ook, had het op facebook gelezen dat ie om 16u kwam :p
@phantom95: ik zag vanochtend een voorproefje op youtube
@phantom95: Elke nieuwe test komt maadags 16:00. En dan meestal paar minuten voordat artikel op autoblog staat
wat een geluid zeg
“In de stad enkele seconden volgas in de LP670-4 SV en de afgerukte ledematen van kilometers verder overstekende voetgangers, weggeslingerde kinderfietsjes en carrosserie-delen van nog even snel van baan wisselende medeweggebruikers vliegen in het rond.”

Doet me denken aan die geniale poster campagne van Lamborghini, waar onderstaande poster onderdeel van was…:

http://www.czechlamborghini.cz/wp-content/gallery/welcome-to-sant-agata/welcome-to-sant-agata-route.jpg
@BJ: haha erg mooi!
@BJ: Leuke reclame…
@BJ: hahahahaha geniale reclame!! Die hoort op je achtergrond:P
mooie rijtest, ge-wel-dige auto! heerlijk geluid ook! mooie omgeving om te rijden met zo’n prachtige supercar.. kon niet beter voor Wouter.. :P
Beetje mosterd na de maaltijd, dit ding is zó 2009.
Wanneer wordt de Aventador getest?
@alcantara: zodra er een 760+ pk Aventador is ;)
@alcantara: Dacht precies hetzelfde
@alcantara: deze is beter als de Aventador. Ennne Wat is er mis mee dat hij 2009 is?? Als het een countach test was geweest(1978-1988) Had ik het net zo leuk gevonden!
@AudiQuatro: stiekem vind ik hem ook wel leuk hoor ;)
@alcantara: Een Lamborghini met 670pk is NOOIT mosterd na de maaltijd!
Mooie rijtest… maar ik wil meer details zien…
en ik zou voor de Aventador gaan die toch sneller is en ook meer ingetogen is .
kleine velgenof ligt dat aan mij? zou ze een maarje groter nemen als dat kon, zeker achter.
Wat een wreed apparaat!
Lekker hoor. Waar was dit eigenlijk? Auto op NL platen maar leek niet echt op Nederland (haha).
@bozewolf: nog nooit in friesland geweest ? :lol:
@dennisr: haha, ja mooi.
@dennisr: Ik woon er zelfs
@bozewolf: Spanje
Was dit ook de auto die aan de gumball meedeed?? Toe hadden ze hem zeker ook nog niet langer dan 2 weken??

Blijft een erg stoere bak. Volgens Hamster de ‘echte’ laatste lambo.

Hier kunnen de gtr-fanboys echt niet tegenop.
@Burdy: een lambo is ook echt een sensatie om te rijden, anders dan de GTR, wat een apparaat is om je ingewanden te vermorzelen en je nachtmerries te bezorgen xD
@Burdy: De prijs verschilt ook een klein beetje.. ;p
Is ie al hersteld? Of was dit ervoor?

Blijft een énorm dikke wagen en heerlijk dat je er een rijtest mee mocht maken :)
pfohoow, dit is ff wat anders! wát een ding!
DROOM BAK
Mooie test, mooie wagen…. Zeer leuk dat jullie deze hebben meegekregen!
Kan het trouwens zijn dat deze test al een tijdje geleden werd opgenomen?
Want op 27 maart passeerde hier al een artikel met deze Lambo met de foto’s van Thomas Van Rooij ;-) http://www.autoblog.nl/archive/2011/03/27/fraaie-murcielago-sv-fotoshoot-met-dito-babe
Needs more upskirt!
http://static.autoblog.nl/images/wp2011/Murcie_SV_Fotoshoot_AG.jpg
@ricardo: Is dit de eigenaresse?
@alcantara:
Ja en ze wilt jou! … Wat denk je nu echt?
@ricardo: max lekker , en niet die auto
@ricardo: Hallo! Haal die vrouw eens van die auto! Je gaat toch ook niet op de Mona Lisa zitten? (@Vrouw: wacht maar bij mij thuis;))
WOW wat een gaaf filmpje!!!!!!
Mijn eerste reactie toen het artikel zag staan was:
‘Wat een Lamborghini Murcielago LP670-4 SV op autoblog?????’
Echt dit is mijn favoriete Lamborghini aller tijden.
De nieuwe aventador is geweldig en super snel, maar deze is voor mij het ultieme. De V12 klinkt veel hoger en het design is onovertroffen. Het is een beetje het zelfde als met pagani.
De aventador en de hyuara zijn technisch beter als hun voorganger, maar in beide gevallen zou ik het ‘oude’ model nemen. Gewoon omdat ik die mooier vind en meer losmaken.
Wat vervelend voor Wouter dat hij hier mee moest rijden ;-)
Ow my god, na dit filmpje ben ik er weer overtuigd dat ik NIET impotent ben :D

En Wouter goede keuze qua polokleur ton sur ton :)

En de Lambo is weer gemaakt:
http://static.autoblog.nl/images/wp2011/lamborghini-murcielago-lp670-4-sv-gumball-crash.jpg
@VeniVidiVici: Damm goed gezien!
@ascari15: Haha ja heb een goed oog/gevoel voor detail denk ik :)
Smakeloze auto. Waar de Diablo SV en Countach SV nog echte Italiaanse flair uitstraalde, is dit een penisverlenger pure-sang. Geschikt voor een rijke sjeik om een gevalletje “a lot of money with no taste’. Mooi sound, zeker! Maar het kan mij helaas niet meer zo bekoren.

Ook weet Wouter helaas keer op keer auto’s niet echt op mij over te brengen. Tim Schrick doet dat bijvoorbeeld veel beter. Wellicht iets minder serieus kijken en wat meer emotie tonen. Toch een mooie buitenkans voor autoblog om deze auto te berijden.
@fiatsco: wil je nou een duitser met “onze” wouter vergelijken hoe durf je..

Leuke test, alleen is wouter een beetje groot voor de lambo hihi.
Ik geen lambo fan, maar deze is wel erg gaaf.. Veel mooier dan de nieuwe
@dymf: Een Duitser die wel goed kan presenteren! Is mis juist die grofheid. Begrijp dat je een auto die geleend is, niet met wat blikschade wilt inleveren, maar de tekst match niet bij de video zeg maar. De tekst is extravert en de video ingetogen, ondanks de auto…
@fiatsco: ga jij dan lekker prius rijden!! Dit is pure emotie deze auto! En als er iemand laat zien hoeveel emotie deze auto los maakt is dat Wouter wel! Petje af voor zijn journalistieke capaciteiten!
@AudiQuatro: Ik rijd Italiaans, geen Prius. Lamborghini is al zijn ziel verloren bij de verkoop naar Audi. Logisch met Duitse werkschema’s, onderdelen en visie. De Diablo SV (r) is zo veel puurder en Italiaanser dan dit apparaat.

Tevens is Wouter alleen van de kale cijfertjes en veel te serieus kijken. Gemiste kans, want zo’n auto moet veel beter overgebracht kunnen worden.
@fiatsco: Dit apparaat is echt nog italiaans! Zie je een Audi er al zo opzichtig uit zien?? En juist Wouter laat in zijn test zien dat beleving veel belangrijker is dan cijfers. Moet je maar een middagje filmpjes kijken op ABHD. Dan kom je daar wel achter! Autoweek is van de cijfers, autoblog van de emotie!
@AudiQuatro: Laat hem, hij moet ergens anders gaan mierenneuken maar ik snap zijn punten maar als hij even vergeet dat we in 2011 leven laat ‘m dan maar in z’n waan. Het begrip en emotie wat er nu nog is om deze auto is van te smullen. Tuurlijk vroegah.. waren dingen er beter (of juist niet) maar dat neemt niet weg dat dit gewoon een lekkere wagen is.

Ik heb er super van genoten en wat een stelletje zeikerds hier zeg.. Dit is gewoon porno op wielen.. al was het een auto uit 1345.. emotie, genot en feeling… dat is waar het om draait.
Onwijs dik ding. Alleen is de aventador standaard al sneller, goedkoper en beter. Dus wie koopt deze nu nog.. Maar daar gaat het bij dit filmpje waarschijnlijk niet om:p
@BRT: deze is geiler:P
Hier zijn geen woorden voor…
@Smul: nou nou, zo slecht was het niet, misschien een beetje kort maar verder..
@Smul: Waarom zeg je dan iets ;-)
@dennisr: waarmee ik gewoon bedoel dat het prachtig is ;)
Wat een machine! en wat een goudvink die Wouter..!
Mooiste Lambo tot nu toe gemaakt, veel beter dan de Aventador!
heeft iemand al geteld hoe vaak Wouter het stuur loslaat ? :-)
@iggy: ha, dat viel mij ook op ja ;)
Wat een machine. Erg vet!
Mooi bakkie ,gelukkig komen er ook nog leuke auto’s uit de VAG stal voort.
@norge:

Wat dacht je van de RS6, R8 V10, Bugatti Veyron, Bentley Mulsanne en de Continental GT? Wat is er mis met jou als je die auto’s niet gaaf vind? Kom op man, heb je je hoofd heel hard gestoten of zo?
@autobart:

Jaren terug al, en toen kocht hij vervolgens een Hyundai i30 CW 1.6 CRDi VGT HP i-Catcher …

:-)
@autobart: Lezen ventje , er staat “auto’s” betekent altijd nog meervoud van auto .Met andere simpele woorden zodat de plaatselijke gendarmerie het ook verstaat ;Vag maakt gelukkig nog meerdere leuke auto’s(naast de saaie Audi shit).
heftig zieke bak, een van mijn absolute favorieten. Zou een standaard Murcielago al fantastisch vinden maar dit is gewoon het summum. Leuke rijvideo weer, mooi ook om te zien dat ondanks de vele raspaardjes die jullie gereden hebben, ook Wouter nog echt impressed is.
Wat een bak… die uitlaat, de looks, het fantastische geluid. Wouter vatte het goed samen: ‘Het ultieme cadeau wat je jezelf kunt geven’. Wat wij betreft een van de indrukwekkendste auto’s ooit gemaakt.
WTF!! 6 minuten kippenvel gehad! Heerlijk! Jammer dat het maar 6 minuten was.
Complimenten dat jullie dit hebben kunnen fixen! Ook complimenten voor de montage en Carmina Burana past er werkelijk fantastisch bij!!
@Sofa: Mee eens. Beter dan die muziek die ze normaal gebruiken. Die trek ik dus slecht.
Heerlijk mooi filmpje en foto’s!
Wat een apparaat, de looks, het geluid, de prestaties… En dat ook nog eens schitterend op beeld gezet, werkelijk prachtige beelden! Verhaaltje gelezen? Nee, meteen beeldmateriaal bekeken, kon het geduld niet opbrengen om eerst te lezen.
Ik heb het nooit een aantrekkelijk auto gevonden. Het interieur is zo zwaar verouderd. En dan zo’n spuuuuglelijke Sjonnie Gay spoiler erop. Dan heb je toch een beperkt visueel vermogen wil je dat op een auto gaan plaatsen van dit niveau. Ook t.o.v. de Aventador ziet hij er verouderd en veel minder imponerend uit. heb ik het nog niet eens over het interieur. En over de rijeigenschappen zullen we maar niet beginnen. Liver geen blog’s meer over dit soort verouderde auto’s. Kom maar met meer over de Aventador….then we are talking!
@Bo1972: Jij wilt GEEN beeldmateriaal over dit soort auto’s? Ga snel je mond spoelen!
@Bo1972: verouderd, hij is tot 2010 gebouwd, van welk bouwjaar is jou auto??
@Bo1972: in het echt is de Murcie VEEL indrukwekkender dan die Gallardo offspring na een kilo anabolen. De Aventador is visueel relatief klein. Langer (+7,5cm) en iets smaller(-2,5cm) dan de Murcielago 670-4SV en exact even hoog.

Ik zou de Murcielago 670sv kiezen over de Aventador (maar dat zou anders kunnen zijn na een rijervaring met beiden).
Toch nog even iets positiefs….Wouter z’m haarstyle is er wel op vooruit gegaan……
@Bo1972: aja dat grijze staat hem wel :P
Ik ga de Aventador niet met Murcielago LP670-4 SV vergelijken…….Ik kan ze toch niet (lees nooit)betalen!!! Dus ook niet in rijden…..
Alhoewel, STAATSLOTERIJ?
wat een wagen, ook al is die oud……
Heer-lijk eindelijk een rijtest met een fatsoenlijke auto
(Jezus wat een azijn pissers zijn het weer hoor, zeker geen seks gehad dit weekend.)

Wat een geweldige auto en wat een super kans om in zo’n bak te rijden. Op een paar gefrustreerde pubers na is dit voor de meeste mannen/jongens natuurlijk een jongensdroom. Bedankt dat we door het filmpje een beetje mogen meegenieten, grazie mille!
http://img223.imageshack.us/img223/583/fap.gif
@sacha: lol :p komtie weer met zn plaatjes :p
Damn, orgasme…
-edit: nutteloze bijdrage-
Ow heerlijk! Staat al jaren op op mijn pc als wallpaper! Sinds hij in de Topgear verscheen is het mijn favouriet! Zeker zo in dat oranje! En wat een mazzelpik is die Wouter dat hij hier in mag rijden! Echt! Ik zou er mijn rechter arm voor over hebben!
die intro zegt genoeg +1
WAUW!!! Wat een auto, wat een geluid en wat een andere dimensie van autorijden moet dit zijn. Zo’n auto verdient een eigen rijstrook..
Lamborghini heeft gewoon een bepaalde air om zijn auto’s die bijna geen enkel ander merk kan evenaren! En dan dat geluid… Ow ow ow wat is dat geluid goddelijk… En wat is de auto mooi, prachtige kleur oranje! En het interieur… Alsof het uit Tron komt… Deze auto is in één woord geweldig!
@Cantago:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/60/SC06_Lamborghini_Murci%C3%A9lago_interior.jpg


Ziet eruit als…een auto interieur. Niks futuristisch of spannends aan.

Meer Audi dan Tron.
@bozewolf:

Volgens mij is dat toch echt het interieur van een Gallardo …. te herkennen aan het Audi navi-plus systeem en de Audi Airco-unit …

Een Murcielago ziet er zo uit:

http://www.seriouswheels.com/pics-2006/2006-Lamborghini-Murcielago-LP640-Interior-1024x768.jpg
@Cantago: de tellers van deze Lambo vind ik juist heel goedkoop overkomen in het filmpje.
lekkere auto zeg! leuk dat jullie weer s zoiets testen!
volgende keer Carrera GT?!!
@Flamingo: Idd die carrera gt heeft echt een gruwelijk geluid.
Hoop dat autoblog zo door gaat met die hypercar testen.
Next Up: Ferrari enzo
@ascari15: Nou, de volgende rijtest zal wel weer van sjonalot zijn in een 10% bijteller zijn..
Wauw. Het werd tijd dat er weer eens een echte exoot getest werd! Prachtige auto en een leuk filmpje (zoals we gewend zijn), maar jezus wat zijn dit prachtige foto’s! Als ik een petje zou dragen zou ik hem spontaan afnemen voor de fotografie.
Wat een gave bak. En mocht ik woensdag de staatsloterij winnen dan zou ik m zeker overwegen. Even een reminder voor iedereen, U heeft nog 2 dagen om uw staatsloten te kopen.. :D
Wat een BLOEDgeile bak zeg! Bedankt voor het fapvoer : DD
Pfff..de video kon me niet lang genoeg duren…

“als het bijvoorbeeld de staatsloterij hebt gewonnen…”
Amen!
NL kenteken, geleend, wie is de gelukkige eigenaar??
Wat zijn die Audi mensen toch weer aardig :D
zal ik hierbij de 100ste reactie geven..???
@bigcar:Flink :D
@bigcar: had wel wat nuttiger gekund niet ?
@dennisr: je hebt gelijk, bij deze dan een wat nuttigere:
wouter had op 14 juli in de nationale autoshow (bnr) gezegd dat er op autoblog (begin) komende week (dus in week 29) een filmpje, over een auto met een italiaanse afkomst maar wel met een beetje duitse achtergrond, zou verschijnen. nu zitten we momenteel in week 32, dus…. 3 weken te laat..???

bron: http://www.bnr.nl/?service=player&type=column&articleId=245431&audioId=245428

ot: was dit nuttig genoeg..??? :D
Ik zal het nog 1 keer uitleggen. Ik vind de spoiler de auto onwaardig. Iemand met een beperkt visueel vermogen heeft vaak ook zo’n spoiler op zijn auto. Met dat soort mensen zou ik niet geassocieerd willen worden. En ook het interieur vind ik onacceptabel. Verder is eht best een mooie auto. Mensen die dit soort auto’s als lelijk gana betitelen missen iedere vorm van realisme. Persoonlijk vind ik de Aventador zoveel mooier, zowel van binnen als van buiten. Foto’s van de Aventador en met daarnaast een Murcie. Dan vind ik het toch wel een groot contrast geworden. Ik denk dat de eigennaar van de Murcie best graag zijn auto zou willen ruilen voor AVENTADOR
@Bo1972: Met al die rare uitspraken van je ben jij een stuk meer “Sjonnie Gay” dan een achterspoiler.
@Bo1972: Je moet het nog een keer uitleggen, de zin: “Iemand met een beperkt visueel vermogen heeft vaak ook zo’n spoiler op zijn auto” snap ik niet.
Het schijnt iets te maken hebben met downforce.
Iets met een zweedse auto op het topgear circuit.
Ik blijf een beetje vaag dan blijf ik op jouw niveau.
KONING!

Wat een bak :)
Prachtig artikel en filmpje mannen! Heel erg tof om het resultaat eindelijk te kunnen zien!

Respect voor deze productie en ook heel gaaf dat ik zelf kort zichtbaar ben in het filmpje! :)

Bedankt voor degene die zo positief op mijn foto’s reageerde, deze video is overigens niet al opgenomen ten tijde van mijn (eerste) fotoshoot met deze auto in Spanje. Ik ben gewoon ook de fotograaf van de foto’s van de videoshoot geweest in july dit jaar!
Gaaf! Heel erg gaaf!
Alleen -het werd al eerder genoemd- ziet het instrumentarium er ronduit lullig uit.
Nou ja, boeien, alsof je daar op let als je hier in rijdt.

Ook erg mooie foto’s overigens. Hulde!
Zucht, alweer een VAG product. Ivm bijtelling kies ik toch voor een grijze A4 1.0 TDI met Lamborghini stickert.


Wouter, de volgende keer dat je in Madrid bent, laat het me even weten dan drinken we wat.
Ik heb wel een nieuwe trend ontdekt in de filmpjes van Autoblog…Wouter heeft een shirt aan in dezelfde kleur als de auto. Bij de 1-serie test had Herman dat ook!
Master!
Ohja en Kippenvel!
Geweldig!
1 woord: wauw
Heel erg cool! Had wel een veel langer filmpje gewild. :)
dat is nou mijm lievelinga auto
Ha! Gumball (op Facebook) heeft t filmpje ook ontdekt. Wouter krijgt n mooi compliment als “Dutch Clarkson” in zijn eigen (?) Lambo. Terecht compliment voor dit filmpje!
Wow, helemaal gestoord! :D Heerlijk filmpje en het moet een fantastische ervaring zijn om met een Lambo over zulke wegen te mogen sturen. Jaloezie dekt de lading nog niet…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).