Bieden maar! Raceoverall van Max Verstappen wordt geveild

Auteur: , 50 Reacties

Geen zorgen, van geldnood is geen sprake in huize Verstappen. De overall wordt geveild voor een goed doel.

Dat goede doel is het Wilson Children’s Fund van de onlangs omgekomen Justin Wilson. De IndyCar-coureur overleed in augustus nadat hij werd getroffen door een brokstuk van een andere auto die in de hekken was gevlogen. Uit de gehele racewereld hebben teams en coureurs memorabilia beschikbaar gesteld voor een eBay-veiling, waarvan de opbrengsten naar Wilsons vrouw Julia en dochters Jane en Jessica gaan.

Onder de veilingitems: het op maat gemaakte tenue waarin we Max dit jaar het meest hebben gezien. Inclusief handtekening, exclusief angstzweet. Op het moment van schrijven staat het hoogste bod op $6.100.

Ietwat pijnlijk: Toro Rosso-teamgenoot Carlos Sainz heeft ook een overal beschikbaar gesteld, maar die staat nog op $1.225.

Meer racespul voor het goede doel in dit overzicht.

Met dank aan Freddy voor de tip!50 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Laat toch wel zien dat onze max de nieuwe ayrton Senna is als je die met carlos vergelijkt. Sorry moest eruit. Max is beter!
@henkhupelschoten: dat is inmiddels wel duidelijk.
Sainz nog een grote mond na Singapore, en in Japan gewoon zoek gereden.
@awesome: En laat Suzuka nou net het circuit zijn waar je prestaties drievoudig zwaar telt. Eens en voor altijd de mond gesnoerd.
@bassx: ze hebben er allebei ook al 10 seizoenen op zitten, Max is 5x wereldkampioen geworden en Sainz 8x 2e. Jullie hebben helemaal gelijk……
@roppp: ik moest het 2x lezen, maar je bedoeld natuurlijk andere klasses.
Haha, zelfs op eBay verslaat Max die monobrauw. Iets te duur voor mij, maar een goed doel dus hopelijk brengen ze beide veel op.
Weet je wat een coureur doet als hij moet plassen tijdens de race?
Ik heb nog nooit iemand zien uitstappen in de F1 voor een plaspauze…. Succes met dat raceoverall.
@awesome: bijgevoegd aroma?….
@awesome: Normaal zou dit ontzettend smerig zijn…

Maar als ons Max zijn territorium afgebakend heeft in deze overall, dan is ie alleen maar meer waard.
@moveyourmind: ja, ‘ons Max’….
Dat is niet mijn Max vriend!
@awesome: tijdens lichamelijke inspanning ligt de spijsvertering op een laag pitje, wat er voor zorgt dat je tijdens het sporten niet hoeft te plassen. Daarnaast verlies je vocht door te zweten. Je hebt natuurlijk nog steeds kans dat het voorkomt.
@awesome: daarom is er natuurlijk zo weinig op die van Sainz geboden. Iedereen weet dat het een zeikerd is.
@awesome: als je nog niet anderhalf tot twee uur je pis kunt inhouden is er echt wat mis met je blaas.
@thijsj: ik zag toch echt de boxershort van Lewis na de race in Japan. Ook al was dat zweet…. Het word er niet veel minder ranzig van.
Ik bied een Euro Max!
Jemig hij is zelfs meer dan de race overall van lewis hamilton, want die staat nu op 4000 dollar
@uncivilsum: dat zegt genoeg denk ik
Ik bied niets, ik hou nie van de kleurtjes.
Toch mooi, zo`n overall voor een goed doel.
Weet iemand of je als je de veiling wint, je de kosten kan vermelden als gift aan een goed doel?

Want dat scheelt voor Nederlanders namelijk 52%
@martinus: correctie, dat scheelt voor jou 52%. Nooit vergeten dat er hele volksstammen zijn die dat niet betalen omdat ze geen dergelijk inkomen hebben. Al zullen die niet snel zulke bedragen neerleggen voor zoiets…
@lekbak: of voor een grote groep 42%. Ook significant.
Als je daaronder verdient, is het misschien niet handig om dit pak te kopen. Maar dit goede doel is geen ANBI. Dus de vlieger van belastingkorting gaat niet op.
@martinus: zet je het op de zaak als interieur stuk, zijn het kosten, is het aftrekbaar en het scheeld je weer winstbelasting.
http://i.imgur.com/EAPlG8x.jpg

Nou Max, je hebt die Carlos maar weer eens verslagen in een onbenulligheidje hoor. Wat blijkbaar supersonisch belangrijk is in de ogen van Autoblog en de reageerders is ofzo. Vraag me niet waarom, ik weet het ook niet……. Vind het alleen een beetje sneue vormen aannemen…….
@Rob: ik vind het zielig als mensen ‘trots’ sneu vinden. Wees blij dat we als Nederland weer eens iemand hebben die ergens goed in is. Wees trots! op Nederlanders die iets bereiken en een droom voor velen leven.
@lekbak: naast het feit dat je trots kan zijn en je patriottische gevoelens mag hebben, is Max ongeacht zijn nationaliteit absoluut een aanwinst voor de F1.
@lekbak:
Tuurlijk mag je ‘trots’ zijn op Max. Maar het lijkt wel of we zoooooo graag willen dat Max wint, dat we hem elke dag maar laten ‘winnen’ van zijn teammaatje……

Dat begint nu sneue vormen aan te nemen. Heeft niks meer met ‘trots’ te maken.

@Rob:

Brood en spelen icm brood en spelen volk ..

Helemaal in het “boyband principe” ..
En Onze Max is hier de favorite spice girl ..
No!
Ik snap je punt, maar het gaat ook niet specifiek om Sainz. Als Hulkenberg in Sainz zijn auto had gezeten, dan had ik het net zo mooi gevonden als Max sneller was geweest. Volgens mij is dit het bestaansrecht van de Olympische Spelen en wereldkampioenschappen voetbal, volleybal, hockey, schaatsen en gsm-werpen.
@killbugsfast: was als reactie op Rob bedoeld.
@killbugsfast:
Nouja, niet specifiek om Sainz…. Eigenlijk in elk bericht waarin Max wordt genoemd wordt wel iets genoemd waar hij iets ‘wint’ van Sainz…

Het wordt tijd dat Max écht wat gaat winnen. Kan vast niet lang meer duren. Maar dan Zijn we in ieder geval af van die gecreëerde schijnvete tussen Max en Carlos……
Ik denk dat dit een serieus goede investering kan zijn.
@marijn90: Ik denk niet dat zo’n pak veel geld gaat worden. Niet dat er nu weinig geboden is. Maar rijk zal je ee niet mee worden. Plus je moet maar hopen dat max ooit de wereldtitel gaat pakken anders is het niets meer als een schenking aan het goeie wilson doel.
@clarkson: hopen? Het is niet de vraag óf die een titel gaat pakken maar wanneer.
@str8six: Als hij volgend jaar een slecht seizoen rijdt en zo niet naar een top team kom gaat het hem niet meer worden. Het eerste seizoen mag je altijd foutjes maken en wordt je veel vergeven. Maar in seizoen 2 moet je je echt bewijzen.
Ik zag het vanmiddag staan ja. Ik ben groot fan van max maar dit gaat toch richting de 5000 denk ik.
@clarkson: 15000 bedoel ik
@clarkson: daarop staat die nu!
@martinus: Dat is gewoon meer als het pak van Sainz, Rosberg, Hamilton, Bottas en Massa bij elkaar op brengt op dit moment!
@clarkson: Iemand heeft weer geboden op Sainz’ jas (z’n moeder)! Nu $1,250.00!
….vs US $20,200.00 lol
Helaas zijn er maar weinig mensen die de overall passen, de meeste mensen zullen nogal veel ruimte over houden rond het kruis gezien het formaat ballen waar Max over beschikt.
@MrSkyline: hmmm… Lekker baggy dus.
Altijd beter dan het getailleerde overall van Nico Rosberg. Gay as f*ck is die gast.
Maar wat is het goede doel dan? Familie Wilson komt denk ik wel rond, dus wat gebeurd er mee? Dat mis ik een beetje in het verhaal.
Des te meer geld voor een goed doel, des te beter.

Maarre, toevallig dat het kindermaatje voor een childrens’ foundation goed loopt? Guess not
$12,500 inmiddels, met nog dik 5 dagen te gaan…door het dak heen!
@peter911: Ruim het dubbele als wat ze voor hamilton zijn pak bieden!
@clarkson: Vier dubbele inmiddels…wat een held hahahaha. Dit zegt genoeg over de voorkeur van de fans, hier mogen we met z’n allen toch wel HEEL trots op zijn!
Hier kon nog wel eens een neus voor geld achter zitten: nu voor een klein bedrag zijn eerste F1 overall kopen en dan hopen dat t over 25 jaar het 10-voudige oplevert.
T gaat dan helemaal niet meer om t goede doel, maar om de investering.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).