Bijzondere combo gespot in Dubai

Auteur: , 13 Reacties

Op zich zijn een Mercedes S-Klasse en een Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé geen rare combinatie, maar deze exemplaren hebben hele aparte kleuren.

Bijzondere combo in Dubai

De open Phantom die we hier zien is voorzien van een chrome wrap en de nieuwe S-Klasse (W222) die erachter staat is knalrood. Een kleur die je niet heel snel ziet op een grote sedan.

De glimmende Phantom hebben we overigens al vaker voorbij zien komen op Autoblog en ook op Autojunk staan redelijk wat foto’s van deze bijzondere verschijning.

Alle foto’s die koeenn heeft gemaakt van de bijzondere combo kan je HIER bekijken.13 reacties

zo brrrappp deze gasten weten ten minste wat een toffe kleurtje is niet van die saaie kaas shit
Bam dat zijn die Vossen velgen die ik in het artikel van die aventador voorstelde VVS-CV3. Yes yes yes, doe mij die maar :D Keer wat anders zo’n knalrode.
Eindelijk eens een opvallend kleurtje in plaats van grijs of zwart.
Ooit was een Rolls toppunt van elegantie…
@norge: En nu het toppunt van arrogantie
Lelijkste S-Klasse ooit.
@kapiteinaudi: Hoe kan je dit nou lelijk vinden, zelf ben ik ook grote audi fan maar dit is echt prachtig.
@kapiteinaudi: het kan altijd erger hoor.
Rood staat hem goed :)
afgelopen week in Bosnie een knalrode C63AMG Black series gezien en hoewel de camera in bereik was……. door de snelheid van de auto toch niet op de plaat kunnen schieten (misschien maar goed ook want ze zijn er niet zo happig op).
Rood is een goede kleur, ligt er wel aan wat voor rood…… :)
Spiegeltje, spiegeltje aan de Rolls Royce achterkant, wie is het mooiste in het land? Jij, de prachtig rode S klasse natuurlijk!
Rollsje Rollsje op de straat wie is hier de rijkste oliemagnaat? Als meneer geld te veel heeft kan hij er ook iets anders mee doen
In hoofdzaak is het in Dubai te doen om op te vallen en zoveel mogelijk centen te kunnen verdienen op zo’n kort mogelijke tijd, de hoofddoelstelling van Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum. En voorts is het zijn doelstelling om zoveel mogelijk toeristen & zakenlui te lokken, om dan, als hij ze heeft gelokt, ze op zijn manier te straffen als ze hun eigen ding willen doen, om vermoedelijk zijn droomstad in een moderne spookstad te laten eindigen, dat is hetgeen dat velen voorspellen als hij zich niet aanpast aan de overgrote meerderheid van de normale wereldbevolking.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).