Boze buurman lost schoten op auto na parkeerruzie

Auteur: , 11 Reacties

In Esch (gelegen in het *kuch* altijd zo gemoedelijke Noord-Brabant) liep een buren- annex verkeersruzie vannacht gierend uit de klauw, compleet met schoten en een ingeschakeld arrestatieteam.

Ja, alweer New Kids...

Rond 02:00 uur vanochtend plaatste het AT een voet tussen de schouderbladen van de verdachte, en niet zonder reden. Even daarvoor was hij niet te spreken over het parkeergedrag van een 42-jarige Sint-Michielsgestelnaar die op bezoek bij zijn schoonvader was.

Kennelijk vielen hierbij de nodige woorden, en waar velen het misschien bij een passief-aggresief briefje onder de ruitenwisser hadden gehouden, besloot de Eschenaar dat het tijd was voor een paardenmiddel (menneke, widde ge met me beginne, dan hedde ge ginne verstand in oe hersene zitte).

Hij schoot met een geweer twee keer door het autoraam, waarbij verder niemand gewond raakte. Ondanks dat vond de politie dat zijn gedrag niet helemaal door de beugel kon, en dus werd hij buiten zijn woning in de boeien geslagen.

In zijn woning trof de kit later meerdere messen, zwaarden, kruisbogen, geweren en munitie aan. We weten niet wie snuggerder is, hij, of toch deze Utrechtenaar.11 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Het is allemaal wat
Misschien iemand die aan het voorbereiden was om aansluiting te vinden bij IS :) In ieder geval op sluiten die gek met al zijn munitie, voordat we weer zo’n Alphen aan den Rijn geval krijgen.
@jmcclane: Ja, dat zal het wel zijn.
Brabant de gekste
Quizvraag: hoe heet iemand uit Sint-Michielsgestel? Sint-Michielsgestelnaar?
@potver7:
Sinterklaas?
@potver7: ongestelde Michiel?
@potver7: enne ut Gestel of een Gestelse.
Only in Murica ..ohh wacht.
“utrechtenaar” of utrechtenaar
@stekel: Utrechter?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).