Kroegruzie uitgevochten langs A58, auto’s in puin

Auteur: , 24 Reacties

Gisteravond was iedereen even 2 minuten stil, daarna was het over tot de orde van de dag. De kroeg in bijvoorbeeld. In het Brabantse St. Willebrord leidde dit tot een ruzie, die op de snelweg uitgevochten werd.

Te strijde. Jonge!

Wie uit de omgeving komt, weet dat Sint Willebrord een ‘bijzonder’ dorp is. De term ‘geen geld, wel spullen’ gaat er regelmatig op. Net zoals in elk dorp is er ook wel eens een opstootje, maar dit nam gisteren toch wel bizarre vormen aan.

In plaats van in de kroeg een paar patsen te verkopen en het daar bij te laten sprongen de strijdende partijen in hun auto’s (een oude Amerikaan en dito Mercedes) en werd de achtervolging ingezet. Op deze foto’s is te zien dat ze op elkaar liggen, waarbij de Amerikaan er het beroerdst aan toe is.

Lap.

De achtervolging eindigde bij een bushalte langs de A58 met 2 auto’s in puin, waarbij mogelijk ook nog een vrouw aan het bevallen was (bleek achteraf niet te kloppen) en iemand neergestoken is (onbevestigd). Wat wel duidelijk is, is dat er een traumaheli aan te pas moest komen, er 4 gewonden waren en dat 2 mensen zijn gearresteerd.

Volgens Omroep Brabant en de redacteur ter plaatse heerste er een ‘explosieve sfeer’ en zou na het ongeval de ruzie zijn doorgegaan op de weg. Hierbij werd volgens het politiebericht een 41-jarige man mishandeld. Mja, als je auto bewust geramd wordt, dan word je daar waarschijnlijk niet veel kalmer van.

Het is maar goed dat de soldaten 70 jaar geleden niet hebben geweten dat ze vochten om dit zootje ongeregeld vrijheid te schenken. Het had de vechtbereidheid redelijk getemperd.24 reacties

Hun vrijheid zal eerste tijd even zijn afgenomen neem ik aan.
@Alfarobert: ja sure…. Schaamte cultuuur, moeilijke jeugd, breed in de media geweest, weekje schoffelen en het is weer klaar.
Hulde voor je laatste zin Smoke, die lieden draaien zich waarschijnlijk om in hun graf.
Dit soort amoebes verdien die vrijheid niet.
@tupperware:

Hulde voor de laatste zin inderdaad, helaas gaat dat tegenwoordig op voor een steeds groter gedeelte van de Nederlandse bevolking…
@RacerX: Niet alleen in Nederland mijn vriend, ik ben een zuiderbuur en de woorden respect en fatsoen zijn de meesten hier vreemd aan het worden. Het zou zo veel toffer kunnen zijn indien men wat meer tolerant met elkaar omging en elkaar wat vriendelijker zouden benaderen. De relaties met anderen zijn ons dierbaarste bezit maar het lijkt of velen nog niet tot dit besef zijn gekomen. Als je denkt aan de momenten die je het meest gelukkig hebben gemaakt in je leven is de kans groot dat dit was in interactie met anderen.
Carpe diem
Brabant de gekste!
Idd sneu tafereel…. en wat heeft het opgeleverd? Waarschijnlijk niets dan brokken en blauwe plekken.

Die foto…..fantastisch! :)
Is het misschien een reclameactie voor een nieuw spel van Rockstar??
Ik gok het erop dat het een stelletje kampsjaken waren
Tja, als Bredanaar bevestig ik je verhaal sir_smokalot. Aparte enclave daar (oh oh cherso in het klein) wat ze ’t ‘Eike noemen en Corry Konings komt er ook vandaan dus het fotootje bovenaan klopt dubbel (iets met hoeren neuken, nooit meer werken ofzo… BAM jonguhh)
@venividivici: je bedoelt ‘theike’
@saikol: Ja zo schrijf je het, maar ik zette de uitspraak vorm :-)
@venividivici: amen, als zundertenaar met een ex uit tijke ervaring mee
Vouwt zichzelf leuk op, zo’n Caprice? Kreukelzone vergeten?
St. Willebrord.
Zie ik dat op een bord staan, gaat mijn rechtervoet automatisch naar beneden toe.
Dan maar een prent.

Waarom reed u daar te hard Desjonnies?

Nou edelachtbare, ik zag St Willebrord op een verkeersbord staan.

Voor deze keer zien we het door de vingers !

Dank u edelachtbare.
Theike de gekste
Haha, wat een paupers….
Zware bevalling hoor.
Nog een geluk dat de sleurhut dr niet achter hing. Waren ze ook nog dakloos geweest….
Die persoon in die Chevy zal er wel erg aan toe zijn, zie hoe deze vervormt is en op een van die fotos op facebook zie je het bloed op de bank/sierlijst van de deur…
@RazorHead: been op 5 plaatsen gebroken, 10 gebroken ribben en een vingertop kwijt.

En aan de vechtpartij daarna nog snij en steekwonden overgehouden
Ge heb mijne bier gestolen kut! Zo’ne klap voor de’ne bakkes kan ge krijgen jonguh!
Schitterend tafereel. Gewoon een geweldige aktie!
Als Belg ken ik de reputatie van St Willebrord niet. Maar euhm een oude merc vs een oude americaan… ik kan me er wel iets bij inbeelden, zonde dat niemand het gefilmd heeft, een 70’s serie zoals starsky&hutch of the A-team is nooit saai :p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).