Bugatti Veyron crasht in Oostenrijk

Auteur: , 24 Reacties

Ouch...een Oostenrijker heeft gisteravond zijn Bugatti Veyron door de vangrail heen geboord.

Dat gebeurde rond 22.00 uur op de Oostenrijkse A2 tussen Seebenstein en Grimmenstein. Door de natte omstandigheden verloor de bestuurder van de vierwielaangedreven supercar de grip over het stuur. Hij ging dwars door de vangrail en viel 40 meter naar beneden, om tot stilstand te komen op een drassig stuk bosgrond. Dit akkefietje is er niks bij.

De bestuurder bleef ongedeerd en kon zelfstandig uit de auto komen. Hij heeft vervolgens aan de hand van GPS-coordinaten zijn positie kunnen doorgeven aan de hulpdiensten. Doordat de Bugatti niet over de kop is geslagen is de schade nog enigszins beperkt gebleven. De hulpdiensten -die de dag van hun leven hadden- waren anderhalf uur in touw om de Veyron zo netjes mogelijk te bergen. (via einsatzdoku.at)24 reacties

helaas heb je al met beperkte schade aan je veyron een niet beperkt te noeme gat in je bankrekening ook al zal je het vast niet misse als je al een veyron kunt betale
Nat stuurtje?
@norge: zo las ik ‘m ook ja
Het lukt jullie ook elke keer weer om Don Perridon aan elk bugatti veyron artikel te linken.
Hoe vaak gaat er nog doorgelinkt worden naar dat aantikkertje van Perridon? Dat hebben we inmiddels al 20x voorbij zien komen…
via Android app
Het rechterachterwiel wijst op meer schade dan wat gebutst plaatwerk.
@knipperlichtje: dat viel mij idd ook op. Dat is toch wat meer herstelwerk
staffer allah staffer allah
@levon: wat?
@str8six: daarmee bedoel ik helemaal verneukt.
@levon: ja dat ja..
Mooi om te zien die balkjes boven de wielen met het hijsen
Hahaha betaal je 1,5 miljoen voor een hypercar die idiot-proof handeling combineert met mega prestaties, ga je onderuit door een beetje regen. Ik zeg geld terug, ding doet niet wat ie belooft… Hahaha.
@w0o0dy: Hahaha
Leuke velgen voor onder je golf..
Over 2 weken bij Target-cars…
Misschien zijn ze bij Bugatti blij omdat ze dan die laatste 50 nog een keer gaan kwijt raken.
Dit is een dure reparatie, zeker als je de achterwielophanging ziet. Grote kans dat de hele achterkant op nieuw moet, laat staan dat de bevestiging aan de carbon voorkant nog in tact is.

Ik zou hem als schade auto niet willen
@c350cdi:
Ik zou hem zelfs heel niet willen..
Waarschijnlijk vanaf nu weer een nieuwe koper voor een van de 40 overgebleven nieuwe Veyrons! Zo komen ze er toch nog vanaf!
40 meter naar beneden, scary!
Dat moet dan toch een plastieken vangrail geweest zijn me dunkt.
Het kan een Oostenrijker zijn, maar het is geen Oostenrijkse Veyron. Elke auto die in Oostenrijk geregistreerd is moet een grijs stikkertje (pickerl) rechts boven (bijrijder kant dus) op de voorruit hebben (wordt van buiten opgeplakt).
Jammer natuurlijk. Een Veyron is een zeldzame verschijning hier.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).