Video: Nederlandse Veyron rijdt schade op de Autobahn

Auteur: , 125 Reacties

Ziehier de reden waarom het verstandig is op de Autobahn altijd even in je zijspiegel te blijven staren voordat je van rijstrook wisselt. Er kán een Veyron langszoefen.

Video: Nederlandse Veyron rijdt schade op de Autobahn

De bestuurder van de Peugeot in dit bewuste filmpje verzuimt dit te doen, en schampt bij zijn rijstrookwissel de passerende Bugatti Veyron Grand Sport van een zekere Nederlandse ondernemer die net huiswaarts keerde van het Spring Event 2014. Nee, auto’s die 407 km/u kunnen en plotselinge uitwijkers, doorgaans geen goede combinatie.

Het resultaat:
Nederlandse Veyron rijdt schade op de Autobahn

In de stoet rijdt nog een Veyron mee, met Don Perridon AKA @DONP achter het stuur. Die is logischerwijs allerminst blij met de ontsiering van pa’s Veyron, en laat dat in duidelijke bewoording merken aan het oudere Duitse echtpaar in de Peugeot. Check de beelden op firstworldproblemjunk.nl.

Video: Veyron vs Peugeot

Via JD Customs TV125 reacties

Wauw een veyron met nieuw kenteken!
@timjan365: ontwaakt uit de winterslaap?
@roberto: ja jij ook?
wat een onnodige reactie.. wat een eikel zeg
@elguapo: +1
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Ja, vervelend. Gelukkig valt het allemaal wel mee en is een foutje zo gemaakt. Next :)
En opa met z’n pensioenmobiel blijft ook gewoon lekker half op de rechterstrook staan. Laat wel zien hoe capabel meneer is…. Wat een oelewapper……..
Arme oudjes, hele stoet stoere gladjakkers met hun snelle wagens die er een beetje naast gaan staan..
Ze zullen wel in hun broek gescheten hebben haha
Ugh, zielige kwal die Don :’) Ja, het is de schuld van de Peugeot, maar zijn reactie is echt totale onzin. Wie herinnert Donnie er even aan dat hij ook wel eens een foutje maakt?
http://static.autoblog.nl/images/wp2011/Porsche_CarreraGT_Perridon.jpg
@fant: +1 haha..
@fant: Hahaha inderdaad achterlijke
@fant: Precies…reed toen in tegengestelde richting op de snelweg en zag m staan met zn porsche.
@fant: Ik zat er ook meteen aan te denken. Maar Donnie met z’n korte lontje begrijpt nog niet helemaal wat anticiperen is en zijn inzicht in het verkeer is al helemaal knudde!

Als het nou een sympathieke gast was geweest had hij gezegd “Niet handig van u opa, alles goed met u want u zult goed geschrokken zijn. Kom we gaan dit netjes oplossen” Maar nee hoor… toet toet iedereen opzij want hier komt god aan met zijn zak geld!
@VeniVidiVici: haha +1
@fant: volgens mij was dit van een formule1 coureur…. Die van die tankinstallatie.
@awesome: Oh wacht, 2 verhalen door elkaar. 2carrera’s in het spel
Blaaskakerig mannetje is Perridon jr…
@camber24: Nuff said!
@camber24: Tja, heeft schijt aan anderen, want niemand doet de over het paard getilde verwende snotneus wat!
Direct een knal op zn smoel geven dan is die praat er zo af! Die oude mensen zijn zich natuurlijk helemaal lam geschrokken
Kan gebeuren helaas.. Gelukkig valt de schade mee.
Hij reageert wel lekker heftig, snap het opzicht wel, alleen heeft niemand van ons enig idee hoe die bestuurder erop reageerde aangezien die niet in beeld kwam.

Misschien gaf hij de veyron wel gewoon de schuld omdat hij “te hard” zou hebben gereden.
@mclarenmercedes: dat zou nog best eens een steekhoudend argument kunnen zijn…op de ongereguleerde stukken mag je welliswaar lekker doorboenderen maar verzekeringstechnisch is dat soms een ander verhaal.

Ach ja…pappie kan het lijden he…
Ach gut, een schrammetje. Om daar nou zo’n heisa om te maken….
Bij de gamma hebben vast nog wel een potje witte verf staan.
@Rob: zo’n “schrammetje” kan wel snel al duizende euro’s kosten.
@marussia: duizenden euros is heel veel geld? relatief gezien niet volgens mij.
@MAB: het blijft nog steeds duizenden euro’s weggegooid geld. Als ze pech hebben kan het zelfs nog meer kosten dan een “paar” duizend euro.
@marussia: Het kost hem niks… De peugeot zat helaas fout (lijkt mij…) en zijn verzekering zal hier wel voor opdragen vrees ik, zelfs al kan Perridon dit makkelijk uit zijn kleingeldpotje betalen waarmee hij waarschijnlijk een oud echtpaar een boel ellende bespaart.
@marussia: als t eikeltje een veyron kan kopen kan hij dat ding ook vast wel goed verzekeren. No worries dus. Wat een sukkel
@marussia: Ik weet wel zeker dat zoiets duizenden euro’s gaat kosten.Ja en? Na een maand er achter komen dat de verzekering toch wel duur is en dat het kreng ook nog eens geen C label heeft.Of er na een jaar er achter komen dat hij harder afschrijft dan dat ie optrekt?
@marussia:
Verzekering. Als hun niks te verwijten valt betaalt die gewoon. Niks om je druk over te maken.
Welke schade vraag ik me af, ook al is het een dure auto, zo,n oppervlakkige reparatie hoeft niets meer te kosten dan bij een willekeurige Kia.
Ze moeten de duitse regels eens goed doornemen. De duitser heeft netjes zijn gevarendriehoek uit. Zie jij 1 nederlander met een veiligheidshestje aan?. Zoiets als dit is klote maar kan toch gebeuren..
@jimk: die gevarendriehoek was van een Nederlander die hij daar had neergezet…. die duitster bleef gewoon op de rechter rijstrook staan….
@ricomols:
Dan heb ik niets gezegd ;)
Ik heb dit filmpje gemaakt voor JD Customs en was bij er bij dit ongeluk dus ook zelf bij!

Dus voordat iedereen gaat zeiken over de reactie! denk er eerst eens aan wat je zelf zal doen op dit moment?? als iemand zonder richting aan te geven naar links komt en je Bugatti een duw van opzij geeft met 130 km/h waardoor je bijna de controle over de auto verliest…. ook erg leuk als je dit in je binnenspiegel bij je vader ziet gebeuren. vandaar die reactie!
In het begin was het dus ff paniek maar daarna is het gewoon netjes opgelost!
@ricomols: Bedankt! Goed om even het achtergrond verhaal te horen! Je hebt ook gelijk je schrikt je natuurlijk eerst dood als zoiets gebeurt!
@ricomols: In t begin is t ff schrikken ja. Dan zet je de auto aan de kant, sta je naast de auto en vraag je aan de oudjes of met hun alles goed is. Heb zelf tijdens een snelweg ongeluk met 160km/h mijn auto op de andere weghelft gekregen (juist ja, over de vangrail) en dan nog denk je het is maar blik. Verzekering betaalt. Als jij er bij was mag, zal je meneer vast persoonlijk kennen en mag je van mij meneer vertellen dat het een eikel is
@ricomols: @blacksquad: true maar jullie blijven een stelletje balletjes bij elkaar. Ballers be balling in their ball machines. NUf said
@johnson: Dit is een vrij land dus die mening mag jij hebben! Fijne dag nog!
@ricomols:
Gelukkig maar, net als dat het jou hier helemaal vrij staat om jezelf belachelijk te maken.
Een heer van stand behoudt zijn waardigheid, een pauper gaat echter helemaal los..
@ricomols: Jammer van al de jaloerse mensen op autoblog! ze zien een veyron en meteen lopen bitchen omdat hij van “rijkelui” is. Allemaal stik jaloers. door de adrenaline bij zo’n ongeluk snap ik dat je in eerste instantie boos wordt, Fijn dat het uiteindelijk netjes is opgelost :)
@ricomols: was er wel toestemming van Don om dit in het filmpje te verwerken? Kan me niet voorstellen dat iemand zich zou wilt terugzien op het internet
Niet zeuren rijkeluiskindjes, gewoon naar de spuiter gaan en tis weer goed, geld zat!
Wees blij dat het maar een beetje blikschade is.Lekker belangrijk,het zijn uiteindelijk maar auto’s.
“Dat wordt slaan jongen”. Die jongen heeft duidelijk meer geld dan opvoeding van zijn vader meegekregen. Eigenlijk gewoon een rijk petje met een pauper mentaliteit.
Hier krijgt iemand een lesje in Duitse regels. Wie sneller rijdt dan de adviessnelheid is altijd mede aansprakelijk. Gezien de snelheden misschien nog wel meer dan 50%. En dat het op video staat. Dat mag niet met het oog op privacy. Daar gaat Duitsland ver in. En dan nog dat schelden. Iemand voor bijvoorbeeld arschloch uitmaken kost 700 euro. Beetje belangerijk lopen doen, volgens Duitse recht zitten ze gewoon fout, Veyron of niet.
@siemi: Hoe hard ze eerder reden maakt dus niet uit… het gaat om de snelheid op het moment van het ongeluk :) Dit was niet harder dan 130 km/h dus de veyrons deden niks fout en die Duitse man in de Peugeot is dus aansprakelijk.
@ricomols: Komen ze dan met veel geluk goed mee weg.
@ricomols: Weet je zeker dat het geen 129 km per uur was? Just to be sure!
“Ik heb alles op filmpie” wordt er dan gezegd door junior. Mooi bewijsmateriaal dat er onverantwoord hard werd gereden waardoor de verzekering niets zal uitkeren :-). Flapdrol
@cgvdwerf: ze reden 130 op het moment van het ongeluk, de peugeot ging zonder richting aan te geven naar links… Jaloers much?! Dat ze rijkeluis kindjes zijn wil niet meteen betekenen dat ze maar weer onnodig hard en roekeloos hebben gereden..
@lambo4all: waar haal jij vandaan dat ze 130 reden? Omdat de personen betrokken bij het ongeluk dat allemaal zeggen op social media of ben je een vriendje van en kom je deze hier verdedigen?
“Dat ze rijkeluis kindjes zijn wil niet meteen betekenen dat ze maar weer onnodig hard en roekeloos hebben gereden..” Uit het filmmateriaal op deze site is idd goed te zien hoe “netjes” de heren reden…
Autorijden is ook anticiperen op fouten van je medeweggebruiker. Natuurlijk was ik er niet bij maar aan de beelden te zien hadden beide partijen deze schade kunnen voorkomen!

Remmen was duidelijk nog een optie ipv vol gas door en maar hopen dat de Peugeot je niet raakt.
Zo dan, meneertje voelt zich nogal verheven boven de Peugeot rijder. Wat een hoop geld van papa niet met een snotjong kan doen.. Jammer.
Goed om te zien dat die vervelende stickers er weer af zijn, vooral die oudste Veyron is gewoon veel mooier in originele trim.
Tjonge wat een triest volk. Mensen kunnen ook foutjes maken.
Ik kan wel begrijpen dat t even frustreert dat iemand tegen je auto rijdt, maar adellijk bloed stroomt er niet bepaalt door hun aderen om het even hoffelijk op te lossen. Het resultaat is waarschijnlijk hetzelfde, of je het nou vloekend en arrogant oplost of in alle rust even formulier invult en elkaar de hand kan schudden. Het tweede geeft wat mij betreft wel meer voldoening.
@jerry: Wat ik hierboven al zei, in het begin was het even stressen en schreeuwen, en daarna zijn netjes de papiertjes ingevuld en is het opgelost.

De Peugeot rijder hing namelijk een verhaal op aan de Politie wat helemaal niet klopte en gelukkig hadden wij alles op beeld staan. De politie heeft ons ter plekke ook gelijk gegeven dat het niet onze schuld was!
@ricomols: Prima, dan heb ik niets gezegd :-)
@ricomols: lol! Dan is t helemaal triest. Je hebt t toch op beeld! Why the fuck dan nog zo te keer gaan? Zielig volk
@jackass266: Nou op het moment dat het gebeurt weet je niet dat het op beeld staat, vandaar het gescheld op dat moment. Als die Peugeot rijder daarna nog een verhaal op gaat hangen aan de politie wat niet klopt kan ik de reactie goed begrijpen als je dan ziet dat het goed op beeld staat en het dus duidelijk niet hun schuld is!
@ricomols: Beheerst Don de Duitse taal eigenlijk wel? Of zat dat niet in het pakket op de IVA? Haha
@ricomols:
Sorry vriend, maar de Politie beslist niet over wie er goed of fout is.
Gelukkig maar, voor de zgn ”schuld” constatering hebben we de rechterlijke macht, die het proces verbaal van de Politie en de verklaringen van de betrokkenen zullen afwegen.

(Ooit zelf een Politie functionaris weggejaagd die mij vertelde dat ik fout was omdat ik achterop iemand was gereden, helaas, ging de vlieger niet op en ben ik niet in het ongelijk gesteld en ook niet in het gelijk )
beetje staan schreeuwen tegen een oud echtpaar kansloos volk zeg
Het meest trieste hiervan vind ik nog wel dat zowel het Duits echtpaar als hun kenteken vol herkenbaar in beeld zijn gebracht door JD Customs, mij lijkt het dat zij hier niet om hebben gevraagd? Had ook wel even anders gekund in mijn ogen, is wel zo netjes…!
@atteh: Ze hadden er ook niks op tegen dat ik daar met de camera stond. en nu heb je hun kenteken, daar kan je nog niks mee dus maakt niks uit dat die erop staat…
Overtrokken reactie maar goed het is best te begrijpen. Waar ik mij meer aan erger is dat de mannen van JD Customs steeds arroganter worden. Ik heb daar een paar jaar terug nog een paar busjes Plastidip gekocht. Normale kerels die goed en mooi werk afleveren. Nu doen ze een beetje stoer en grappig ”Duitsers hebben een beetje moeite met witte veyrons, het had een Nederlander kunnen zijn”. Het succes is jullie gegund maar dit siert jullie zeker niet, bah!
@kromatic: We zijn nog steeds relaxed hoor ;), dit stukje is een rip uit ons volledige filmpje en dat presenteer ik misschien een beetje popi-jopi/sarcastisch, noem het een stijl, past wel een beetje bij de sfeer.
Verder zijn we nog steeds dezelfde autoliefhebbers die een paar jaar geleden aan een ‘projectje’ begonnen en ook nog steeds iedere dag meer dan gelukkig dat we zulke leuke dingen mogen doen.
Volgens mij stond de kolone met polizei bij de afrit kleve. Laatste afrit voor de grens met Nederland. De A57 is wel een weg die geschikt is om hard te rijden. Breed, rustig, mooi asfalt.
-edit: nutteloze bijdrage-
Wat een Hollandse rukkers zeg. Mijn vaaaader….. Arme meneer in die Peugeot.
Wat een domme reacties weer.
De veyron reed niet harder dan 130, de Peugeot wisselt zonder te kijken. Het is de schuld van de Peugeot.

De ‘heftige reactie’ valt ook wel een beetje mee, je veyron wordt aangetikt. Jullie beginnen waarschijnlijk al hoog en laag te springen als iemand je Polo aanraakt.
Ik zie ook niet in waarom iemand met veel geld niet boos mag worden doordat iemand tegen z’n auto van 1.5 miljoen (+) aanrijdt…

Verder maakt de snelheid die eerder gereden werd niets uit, het gaan om de snelheid tijdens het ongeluk.
@mevipp: hehe eindelijk eens iemand die het begrijpt! +100 voor jou!
@ricomols: Inderdaad, iedereen zal zo wel reageren als hij/zijn in een Veyron zou zitten. Mijn pa flipt al als de buurvrouw zich langs de voorkant moet wringen langs het huis omdat om de auto heenlopen teveel moeite kost. Het is iemand eigendom. Daar mag je toch best beschermend over zijn toch!
@ricomols:
Als je het ziet gebeuren dan baal je en scheld je een paar keer en klaar.
Om dan 10x k#nker te zeggen, ik ga hem slaan die k#nkervent, en dan na 3/4 sigaret alsnog zo te keer gaan, dan is dat geen emotie meer hoor maar dikdoenerij.
Mocht dat wel zo zijn, dan is hij serieus niet in orde !
En of iemand nou een Veyron of een Polo rijdt, waar een ieder hard voor heeft gewerkt, iedereen zal balen met een aanrijding.
Hoop het een keer tegen te komen, rij ik ook tegen die Veyron aan, hoop dat ie mij dan ook wilt slaan!
Kerel rijdt toch ook wel eens mee met kika,
Moet hij eens goed rondkijken wat hij ziet daar…
@mevipp: Het is de schuld van de Peugeot, dat is duidelijk. Dat maakt zijn reactie imo nog niet acceptabel. Je gaat niet in het Nederlands lopen vloeken tegen een oud Duits echtpaar wat zich zelf waarschijnlijk ook doodgeschrokken is door hun menselijke fout. Je mag boos worden, maar het getuigt niet van zelfbeheersing en wel van een enorm opgeblazen ego dat deze jongeman dat zo naar buiten brengt.

Ik wist trouwens niet dat ik een Polo had. Zal nog eens een keer goed de oprit inspecteren :)
@mevipp: Is niet zijn Veyron, hij rijdt in een andere auto en ziet dat iemand tegen pappa’s veyron aanrijd.
Is dat dan geen overtrokken reactie ?
@pvs1: als jij je vader aangereden ziet worden, zou jij dan niet (van schrik of wat dan ook) heftig reageren?
@mevipp:
Me vindt dat jij dingen probeert goed te praten, het doet er eigenlijk niet toe of die wagen € 1.5 miljoen heeft gekost of € 1500, het moment dat je met welk soort voertuig ook, van welke categorie of welke prijsklasse de weg op gaat, loop je risico”s

Misschien dat ik daarom die hele dure auto’s die iedereen geweldig vind, flauwekul vind, ze zijn namelijk net zo kwetsbaar als een 15 jaar oude Nissan Sunny en veel mede weggebruikers snappen dit soort dingen niet.

Zo rijd ik eigenlijk nooit meer met mijn klassiekers, omdat ik me alleen maar groen en geel loop te ergeren aan volk dat heel de tijd op de oude kont van mijn klassieker zit te douwen omdat ik simpelweg niet sneller kan.
het empatisch vermogen van mede weggebruikers lijkt wel volkomen afwezig tegenwoordig in onze stressvolle What”s hap, face book en linked in samenleving.
Ikke ikke ikke en de rest kan stikken.

Ook op de weg, of juist top de weg waar we in de anonimiteit van het verkeer onze frustraties kunnen botvieren.

En wat de reactie van mijnheer Perridon Jr.betreft : Noblesse oblige, en dat geldt ook voor nouveau riche !

De weg is namelijk niet van jou !
@desjonnies: zou jij niet boos worden als iemand (door niet uit te kijken) tegen een van je klassiekers aan zou rijden?
Hij blijft nog relatief rustig, ik weet genoeg types die meteen zouden gaan slaan…
@mevipp:
Nee.
– de schade gaat er daardoor niet uit
– en dit zijn de risico’s van jet gebruik van de weg
– er zijn geen slachtoffers te betreuren
– het overkomt zelfs mij (directe familie van Superman LOL) dat ik iemand niet of te laat opmerk.

Straks begint het sleurhutten seizoen weer, als ik dan naar Lyon moet (wat vaker voorkomt) ga ik me echt niet ergeren aan al die gele platen die met caravans doodleuk de derde meest linker rijbaan opduiken om in te halen
En die Gele platen die overal ter wereld rijden alsof ze in Nederland zijn.

Het is namelijk volkomen nutteloos, ze gaan echt niet anders of beter rijden, of jij je druk maakt of niet.

één van mijn motto’s is : Ik kijk wel voor u , dan kunt u doorsukkelen.
En dat helpt, veel beter.
Wat een akelig mannetje die zoon…. Maar ja was te verwachten.
@schellekens006: minder minder
Ach ja, een beetje Tippex erop en klaar…
@massi: Krasje? Blanco erover !
Wat een trieste reacties en afgunst hier. Het is niet meer dan logisch dat iemand zo reageert, dat zouden jullie ook doen. En dat het voor hun ‘niks’ kost, omdat ze meer dan een gemiddelde Nederlander hebben, is ook de grootste onzin. Het maakt niet uit hoeveel je hebt, geld is geld. Maar goed, het is duidelijk dat de meeste hier thuis niks te makken hebben en het dan maar zo gaan afreageren.
@Lucb:
Nee, het is helemaal “niet meer dan logisch” dat je zo uit je dak gaat. Geen idee hoe je daar bij komt….

Tuurlijk, het is even schrikken. Gewoon de papierwinkel afwikkelen, daarna even rustig een Tasse Kaffee und Apfelkuchen met de “daders” naar binnenwerken, hand schudden en je weg vervolgen. Bij dit ongelukje is er totaal geen noodzaak voor gescheld heen en weer. Het is niet zo dat die Veyron ondersteboven in de vangrail hangt ofzo….


Mijn opa heeft zijn hele leven de volgende uitspraak boven de open haard hangen:
“heanig an”
Meest wijze uitspraak aller tijden. Als al die opgewonden standjes nu gewoon heanig an doen is dat beter voor ieders gezondheid, incluis hun eigen gezondheid.
@Rob: Als je even de reacties leest, weet je dat het alleen op het begin zo was en daarna gewoon de papieren zijn ingevuld. En blijkbaar hebben die van de Peugeot ook nog een verkeerd verhaal verteld.
@Lucb:
Heb ik gelezen inderdaad. Nog geen reden om zelf ook maar onfatsoenlijk te gaan doen, lost niks nada noppes op. Uit ervaring kan ik zeggen als je gelijk hebt je het uiteindelijk ook wel krijgt:

Onlangs heb ik een akkefietje van heb-ik-jou-daar gehad met een schadehersteller. Totaal onfatsoenlijke vent die dreigde met allerlei brieven, incassobureaus, rechtszaken, de hele rataplan. Zonder ook maar 1x inhoudelijk te reageren op mijn antwoorden.
Aangezien ik 100% zeker wist dat ik gelijk had, ben ik uiterst zakelijk doch fatsoenlijk gebleven. Gewoon inhoudelijk blijven reageren. Uiteindelijk alles in mijn voordeel opgelost (lees: de schadehersteller gaf het op en liet nooit meer iets van zich horen). Zonder ook maar één stressmonentje of woedeaanval gehad te hebben. Heanig an….
@Lucb: ik heb wel wat te makken, dus ik mag hier wat zeggen van jou, fijn, dankje. Jij snapt niet dat het niet gaat om geld. Ongelukken gebeuren en de meneer in het filmpje was ” rijker” qua fatsoen over gekomen als hij anders had gereageerd. Hoe moeilijk ook, want dat snap ik ook wel. Maakt het ook wat aangenamer in alles, niet alleen op de weg.
@jlm83: +101 voor jou !
Dit is idd. de pauper polo petje reactie, niet echt Veyron waardig..
Die lui mogen hun haar weleens wassen.
@rotarypowah: Hoe vettiger hoe prettiger zullen ze gedacht hebben
@rotarypowah: ze hebben gezien hoeveel pussy Pelle ermee krijgt. De auto: check, nu nog leren voetballen
Iedereen lekker jaloers weer.
Tsja ik zeg het niet graag want ik gun ieder zijn dikke waggie, zou er zelf ook wel een willen hebben etc…Maar deze figuren maken het toch echt wel moeilijk om enige sympathie met ze te hebben zeg…

Dat denigrerende geneuzel van zonnebril over duitsers…dat tokkie gedrag van camera vasthoudende bal…dat met zijn allen rondom een ouder echtpaar gaan staan…

Ik snap sowieso al niet waarom je jezelf gaat filmen als je zo’n mooi tochtje maakt met een fijne auto…maar goed. Uiteindelijk kleine aanvaring die goed afloopt en het is weer een mooi itempje op ab.
Zit er eindelijk een beetje Frans materiaal aan die Buggati is het weer niet goed.
@norge: hulde, eerste reactie met humor… Wel ff leuk tussen 5000 hatelijke , afgunstige reacties . Keep it coming.
Wat een stelletje prutsers. Met papa’s geld showen en nog flink doen ook. Dat ze dit online durven zetten.
Als ik op de snelweg rij, en ik zie in de binnenspiegel dat dit bij mijn vader gebeurd, ook al zou hij in een fiat panda rijden, schrik ik me een hoedje en zal mijn reactie ook wel iets in dezelfde richting zijn geweest als hoe dit meneertje reageert.
Nieuw geld en fatsoen zijn als olie en water, dat laten deze kabouters maar weer eens zien. Ik bid voor deze stakkers.
Het is een schrammetje, lekker belangrijk. Gewoon ff poetsen en klaar.
@bartsmit: dat hóéft niet nee. Maar reken maar dat Bugatti het tien-voudige vraagt…
Een beetje poetsen en eventueel bijtippen met een lakstiftje en er is niks meer van te zien, dus stel je niet aan.
Toch lullig, maar eigen schuld verzekering technisch. Als er geen vmax geld op het traject ben je altijd fout als hardrijder
Wat een misselijk onsympathiek mannetje is dat zeg. Achterlijk wereldvreemd ventje.
De halve Rotterdamse onderwereld in een shot gevangen!
schade valt mee, er hoeft geen onderdelen te worden vervangen. is gewoon wat schuurwerk, alleen het likje verf zal duur zijn. ik zou ook schrikken maar naar oudjes schelden?
-edit: nutteloze bijdrage-
Iedereen hier op AB vind dikke bakken als de Veyron mooi om te spotten maar als er dan een berijder in beeld komt die enigzins lomp reageert als ie getoucheerd word door een Duitser zijn de veroordelingen niet van de lucht. Ik vind de reactie van Peridon jr niet geheel juist maar wel begrijpelijk. Hij zwaait niet met een mes en dreigt niet om de familie van de duitser om te leggen ofzoiets… Hij is gewoon even geschrokken en pissed off. Heat of the moment. Niet onbegrijpelijk lijkt mij.
Tsja. Effe schrikken natuurlijk. Het had heel anders kunnen aflopen en dan was de reactie wel terecht. Komt nu een beetje over als het door een groep bashen van een Dietse oudstrijder. Was misschien beter geweest het verzoeningsmoment ook te filmen en hier te plaatsen; scheelt 1546 plusjes voor de anti-reacties. Is ook betere reclame voor de toko achter deze heren. Just my $ 0.02.
Hoewel de Peugeot vermoedelijk fout is, vind ik het oliedom dat ze op de vluchtstrook parkeren en direct uitstappen. Rij allemaal eventjes door tot de volgende afrit, een beetje blikschade is je leven niet waard.
@Maarten123: inderdaad. Als het twee polootjes waren geweest, had iedereen die er zijdelings wat mee te maken had gewoon door moeten rijden.
Die zoontjes met meelopers erbij zijn gewoon om te kotsen. De rest: kan gebeuren. Overtrokken reactie, maar dat kan iedereen gebeuren die zuinig is op zn spullen. Hoop dat ze wel een beetje netjes zijn gebleven tegen de in hun ogen pauperige peugeot rijders…
Filmpje toch nog eens terug gekeken, gezien de vele (verdeelde) reacties hier.

Wat me opvalt is dat de gehele entourage vrij kalm is, inclusief nota bene zojuist aangereden Perridon sr. De enige die niet kalm is, is Don. En dat terwijl meneer zelf ook weleens een stuurfoutje maakt (misschien is een stuurfout met een Carrera GT wel stoer, en daarmee gerechtvaardigd). Ik sluit me aan bij de reacties die neigen naar onfatsoen van Don. De stelling dat nieuw geld geen fatsoen zou hebben, en oud geld wel klopt in deze niet; Perridon sr en de vetkoppen rondom Don blijven namelijk een stuk beschaafder…

Misschien kan Donnie een passende cursus aanvragen bij zijn werkgever Media Markt? Iets van zelfbeheersing bv?
Laten we het zo stellen dat de ballenclub zich niet van z’n beste kant toont hier, qua intelligentie en fatsoen. Meest jammer is dat iemand te vol is om dat te zien, het (nogal verkeerd gefocuste) filmpje uploadt en vervolgens n shitspree richting ballenclub ontketend… Da’s niet slim… Buiten dat alles is de discussie die volgt leuk om te lezen, waarvoor dank!!
Weten dat er iemand staat te filmen en dan zo reageren: -1

Ouders die kun kind een naam geven zodat het erg veel op een champagne-merk lijkt: -infinity

Wat een teringgastjes, kapsoneslijders….ik had er nog eens per ongeluk tegenaan gereden hoor. Als het met dan toch geld kost. Denken dat de hele wereld om hun draait. Bah!
Als ik de bereider van de Peugeot was had ik netjes verzekeringspapieren ingevuld, en daarna vragen of ze me misschien even thuis wilde brengen met de Veyron..
Eh, in dezen zal de Nederlander fout zijn.
Omdat ie een Nederlander is ?
Neen, omdat ie +/- 280 km/u reed en het daarom voor een ieder die 120 tot 150 km/u rijdt niet in te schatten is hoeveel ruimte er tussen zit.

Daarnaast vind ik het té idioot voor woorden om 250-300 km/u te gaan rijden met zoveel verkeer op de weg. Dat moet je doen als het rustig is, als je dan tóch wilt racen.

Ik rijd ook in Duitsland 200 of harder, maar ik kijk wel uit en ik doe dat niet als het druk is.

Daarnaast, de Duitse wet schrijft voor dat 120 de juiste snelheid is en dat als je met een snelheidsverschil van 50 of meer schade rijdt, of je nu inhaalt of ingehaald wordt, degene met de hoogste snelheid de schuldige is (niet geheel onterecht).

Verder, de reactie van die uit de baarmoeder gekostste boseend is typisch gedrag van machtsvertoon. “Ik heb geld en jij niet, dus ik ben belangrijk, dus jij moet naar mij luisteren”.

Wat een aap. Ik heb oprecht medelijden met de Duitse bestuurder !
Zo, wat een über-kneus die Don-key. Kan zich met recht de ogen uit zijn kop schamen voor deze buiten proportionele en vooral onterechte reactie. Mag van geluk spreken dat het oudere echtpaar er zo van af is gekomen….
Deze maand nog in Adac motorwelt gelezen, videoregistratie vanuit de auto is inderdaad strafbaar in duitsland. In oostenrijk kan je ervoor al tot 10.000 beboet worden. Hoe dan ook, de wet op privacy zegt dat zolang personen niet individueel worden gefilmd het nog ok is, zodra je ze met een bepaalde privacygevoelige context vastlegt, bijv. schuldvraag bij een ongeluk, is het niet meer anonimiserend en ben je potentieel strafbaar bezig.
Is dit de quote 500 site of een fashion site? Lees een hoop stelling namens die niets met het onderwerp te maken hebben. Als iedereen op deze planeet een bijstand inkomen zou hebben had deze site geeneens bestaansrecht. De duitse meneer van de peugeot gaf in zijn argumentatie voor zijn belachelijke manoeuvre een totaal andere weergave dan die van de werkelijkheid. Er zou rechts zijn ingehaald door de 1e veyron terwijl dit totaal niet aan de orde was. Ook gaf hij aan dat ze veel te hard reden (zou ik ook zeggen als je tegen een veyron aanrijdt) terwijl de snelheid voor en op het moment van het ongeluk max 130 km/h was. Gelukkig hadden ze het op camera waarmee zijn leugens meteen konden worden ontkracht. Tsjaa…blijven duitsers heh..
Wat een k*t mongool, heeeeel kansloos dit.

“Duitsers niet kunnen anticiperen”, kijk wie het zegt! Wat een trieste lui!
Die jongen heeft wel een verrekt grote bek voor iemand die niet weet wat de regels zijn in Duitsland. Niet dat je zomaar je auto naar links kunt gooien voor snelle autos op de linkerbaan maar als het snelheidsverschil met het overige verkeer erg groot is, kun je zelfs nog aansprakelijk gesteld worden ook. Of er nu wel of geen limiet was op dat stuk Autobahn. En dat weten de meeste Nederlanders niet denk ik.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).