Buschauffeur van Connexxion mept vrouw, wordt ontslagen

Auteur: , 45 Reacties

Wife-beaters: wear one, don't be one.

Connexxion-moederdag

Een buschauffeur van Connexxion heeft de zak gekregen nadat hij zich als een zak hooi gedroeg jegens een vrouwelijk passagier. De chauffeur deelde naar verluidt een paar ferme tikken uit aan de vrouw.

Een woordvoerder van Connexxion meldt aan Omroep Flevoland dat de klappen vielen na een uit de hand gelopen gesprek in Almere Poort, de top VINEX-wijk voor scheidingen van Nederland.

De chauffeur had de vrouw vermanend toegesproken toen ze instapte, omdat ze eten en drinken bij zich had. Toen ze uitstapte had de vrouw hier nog wat over te zeggen tegen de chauffeur en ontstond een situatie waarbij de chauffeur een beker drinken over zich heen kreeg. De ruzie escaleerde verder toen de stuurman haar vervolgens achterna liep.

Volgens een getuige schopte en sloeg de chauffeur een paar keer op de vrouw in toen zij reeds op de grond lag. De vrouw raakte gewond. Connexxion zegt dat zowel de chauffeur als de vrouw zich onbehoorlijk gedragen hebben. Er is ook nog geen aangifte gedaan in de zaak. Desalniettemin mag de mepper zich binnenkort melden bij het UWV.

“De chauffeur heeft geslagen, en dat betekent ontslag.”45 reacties

-edit: je hebt gelijk, fixed!-
Autobusblog? What’s next? Vouwfietsblog?
@850t5r: Alfa159blog
@jesse_rutjes: is er al. Hier en terecht want 159 maddafakka!!!!! Niet goed van de chauffeur. Alleen mijn gezonde verstand zegt dat dit de druppel was. Zonde voor meneer en spijtig voor madame dat ze pijn heeft geleden. Ik vind het geen gezin met zorgen in Nederland extra waard. 159 4 life! Fijn weekend
@jesse_rutjes: het word tijd dat iedereen die zo’n 160-1 opmerking maakt een permaban krijgt
@406_v6: teveel azijn op vandaag?
@406_v6: Die 159 grappen gaan nog wel, alleen die jetcars grappen…
Dát zou verboden moeten worden.
@senne: stop eens even met (audi/motor)olie op het vuur gooien…
Hopen dat hij meer connecties dan Connexxion heeft om weer aan de bak te komen.
Ik vind dat ze allebei het voordeel van de twijfel mogen krijgen omdat ze nou eenmaal in Almere waren.
@Jochempie: hahaha waar haal je m vandaan. Een prachtexemplaar van een reactie.
@Jochempie: dit soort mensen is van alle gehuchten, dorpen, steden, provincies en landen en heeft niets te maken met Almere. Helaas heeft elke (woon)plaats rotte appels.
@erik2907: Almere is inmiddels compost man.
@fmgarcia: vruchtbare grond dus waar het prima vertoeven /wonen is.
@erik2907: jep, ik heb gehoord dat de huizen daar groeien als een malle door de compost
@erik2907: Ik kreeg altijd voorgeschoteld dat er maar één soort mens is…
@Jochempie: Tering ik begin al aardig als @lincoln te klinken, dat moet ophouden..
@Jochempie: Ik heb Lincoln al een tijdje niet meer voorbij zien komen. Ik mag hopen dat ‘ie met vakantie is. Vind het anders een groot gemis..
@viezefreddyw: ga er maar vanuit, z’n laatste reacties waren van een week en 6 dagen geleden..
@erik2907: Almere helaas alleen veel meer dan gemiddeld.
@erik2907: dat dacht ik ook tot 2001, toen kreeg de halve Bijlmer een oprotpremie en ging massaal naar… Almere. Sindsdien is het hard achteruit gegaan.
Volgens De Telegraaf kwam het doordat de vrouw vergeten was in te checken bij het overstappen…

Oh, Verstappen…

Dan zal het wel opgeblazen zijn en heeft de chauffeur de vrouw hooguit een klein duwtje gegeven…
via Android app
@moveyourmind: Telegraaf….. nuff said.
Hoe dom ben je toch als je je tijdens je werkt niet kan inhouden? Ongeacht hoe lastig mensen ook kunnen zijn? Geldt ook voor die vrouw, anders had ze geen beker drank over hem heen gegooid.
Ik heb waardering voor buschauffeurs en hun geduld in het algemeen, de eerste die op mij zou spugen ligt binnen luttele seconden onder de bus. Dat maakt mij dan ook meteen ongeschikt als chauffeur voor het onrendabelen vervoer.
@faalhaas: Zo denk ik dat ook ik voor vele functies niet in aanmerking zou komen. Je laat je niet intimideren, slaan, uitschelden of overgieten, direct de kop indrukken (eruit meppen) en baan kwijt!.
@faalhaas: Sowieso heb ik er waardering voor. Jarenlang met de bus naar school gegaan. En ik moet zeggen dat de meeste erg goed met de bus overweg kunnen. In de stad of bij omleidingen kwam het vaak voor dat het werkelijk om luttele centimeters speling ging, en dat terwijl dat er een grote groep mensen in je nek loopt te hijgen.

Als er dan een keertje een stoepje geraakt werd of wat dan ook werd er vaak meteen een opmerking gemaakt als “Hij kan echt niet rijden”. En toegegeven niet iedere buschauffeur was even aardig maar het asociale gedrag kwam toch altijd van de andere kant.
Ik ga nooit met de bus maar ging laatst met de bus en er worden gewoon dingen naar de bus gegooid en tegen geslagen echt niet normaal! En wie gooit er nou drinken over een buschauffeur heen?! Dan verdien je ook wel een klap niet als ze op fe grond ligt vind ik maar ik was er niet bij
via Android app
@flik2punt0: in welke ghetto wijk woon jij dat het allemaal gebeurde tijdens 1 busrit?
@stfu: Almere Poort denk ik
@flik2punt0: Nooit met de bus, oh nee toch wel
via Android app
Als je als vrouw drinken over de chauffeur gooit daag je het ook gewoon uit. Vrouwen die denken dat ze overal maar mee wegkomen…
@stfu: gelijkheid noemen ze dat geloof ik… moet je maar is opzoeken op google images, equality memes.
Als dit echt gebeurd zou wezen, moet je als vrouw niet klagen dat je klappen krijgt als je een beker drinken over iemand leeg gooit. En nou niet met die feministische reacties komen, het is 2016 en de tijd dat vrouwen overal mee weg kunnen komen is voorbij.
Het zal je vrouw maar zijn, dan had ze van mij dezelfde portie thuis nog een keer gekregen. Bitch
@730ld: Haha geniaal +1
:pgisch, dat zijn nu eenmaal de gevolgen wanneer je als Hollandse man geen F1 hebt gereden en er op los mept.
Logisch*
Wat een hœr, had van mij ook een ros op de bek gehad!
dit zijn van die dingen… als ik bus chaffeur zou zijn, en er is ook maar iemand die zich maar een klein beetje aso gedraagt, sta je buiten. weiger je, dan sta je buiten met een bek waarvan de tanden zijn vervangen door bloed. ben je een terrorist, dan rij ik je over. flikker je drinken over me heen, dan sla ik je in elkaar. maakt mij geen hol uit of je een meisje van 6 bent of een zwaargewicht bokser, je gaat naar de huisarts. met een andere bus, trouwens.
Nou heb ik niet heel veel ervaring met de bus, aangezien ik liever het fietsje pak. (ja student) Maar ik ben nog nooit een buschauffeur tegengekomen die onaardig is. Voor vrouwen kan ik echter wel zeggen dat er aparte figuren rond lopen die weinig respect kunnen opbrengen voor de medemens. Toch valt het niet goed te praten dat dingen worden opgelost met geweld, dus kan ik de reactie van Connexxion enigszins begrijpen.
Hmmm, ik kan me toch wel situaties indenken waarin ik me goed kan voorstellen dat de chauffeur klappen uitdeeld.
Weten we ook wat die vrouw zei? @dutchdriftking Ik kan me ook situaties voorstellen dat een chauffeur klappen uitdeelt.
Dus mevrouw gooit een beker drinken leeg over de buschauffeur en deze had dat maar goed moeten vinden? Welke feministische troll van de HR vond het een goed idee om hem te ontslaan?
@gop1: volgens mij had hij als het een man was geweest ook gewoon ontslagen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).