Eet binnenkort Max Verstappen op als toetje

Auteur: , 11 Reacties

Voor de liefhebber van supersnelle koolhydraten.

Mangiare

De zomerstop is hier en Max maakt van zijn welverdiende rust gebruik om eens flink het zwembad in te plonsen (Facebook video). De Max-hype gaat intussen op volle toeren door en heeft nu ook culinair Nederland bereikt. En dan bedoelen we niet de snackbar bij jou op de hoek maar een restaurant dat sinds 2006 een heuse Michelin-ster voert aan haar klanten.

Voor chef-kok Rutger van der Weel van Restaurant Katseveer heeft Max namelijk als inspiratie gediend voor een nieuw toetje. Ricciardo vist dus achter het net, hij meldde namelijk ‘I’ll eat Max for breakfast’. Het nagerecht heeft de naam ‘Max33’ gekregen en staat sinds deze week op de menukaart van het restaurant. Van der Weel zegt hierover tegen Omroep Zeeland:

“Nog nooit was een Nederlander zo succesvol in de Formule 1. Na de zege van Verstappen in de Grand Prix van Spanje heb ik dit gerecht bedacht.”

Je moet wel houden van zoetigheid, want in het dessert is een beetje Redbull verwerkt. Tevens zijn de rood-witte curbstones van het circuit nagebootst.

De keukenmeester geeft aan dat hij zich verbonden voelt met Max, omdat in de keuken ook vaak een hoge handelingssnelheid vereist is.

In de keuken is het soms net een Formule 1-race. Iedere seconde telt.

Max’ managers weten al af van het dessert en hebben het misschien zelfs al gulzig verorberd. Max is echter zelf nog niet afgereisd naar Zeeland, hij dobbert liever nog even rond op zijn vakantieadres.11 reacties

Die zal Nico wel lusten
@zwannes: hahaha goeie
@zwannes: hij zal zich er alleen in verslikken.
Max lust hem Rauw ! @zwannes:
Heb m naar het podium zien rijden op hockenheim, topper!
via Android app
@lucas23: nou nou…! Ik ook, via livestream.
@stfu: eigen zou je nicknaam achter je commentaar moeten komen ;-)
Tja, iedereen pikt een graantje mee.
“Tevens zijn de rood-witte curbstones van het circuit nagebootst.”

Die curbstones zijn in spanje toch echt rood-geel.
Right, je moet wat voor de publiciteit…..
Kan me niet voorstellen dat ook maar één gast zit te wachten op de “Max33″… Of zijn gasten moeten allemaal fervent petjesdragers zijn…..
Tja. Beginnen er steeds meer te worden..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).