Carlsson versiert een Mercedes S-Klasse met echt goud

Auteur: , 25 Reacties

Maak kennis met de Carlsson CS50 Versailles, een Mercedes S-Klasse met tienduizenden euro's aan goud.

Speciaal voor rijke Chinezen heeft tuner Carlsson deze bijzondere auto op basis van de nieuwe S-Klasse (W222) ontwikkeld. Er zullen ‘slechts’ 25 exemplaren gebouwd worden, waarvan er nu al 10 verkocht zijn.

Carlsson claimt dat ze meer dan 200 uur nodig hebben om een S-Klasse te verbouwen tot CS50 Versailles. Voor de buitenkant gebruiken ze meer dan 1.000 velletjes bladgoud met een afmeting van 80 bij 80 millimeter. Verder zijn er nog 278 delen in het interieur en 30 onderdelen van het exterieur bedekt met een laagje goud.

Alleen het goud dat in het interieur verwerkt is zou al een waarde hebben van €12.000. Welke motor er precies onder de motorkap ligt is niet bekend, maar we weten wel dat deze auto 700 pk heeft. Het prijskaartje van de Carlsson CS50 Versailles zou zo’n €395.000 zijn.25 reacties

Hier wil je toch gewoon niet in rondrijden, zelfs niet als ex oekraïense president!
Zou nog iets voor mijn ex zijn. Weet ik direct waar al mijn geld naartoe is….
@zed: awwh, heeft ze je kaalgeplukt en gedumpt?
die is egt vet is wel wat voor men oom Die is ryck en akn ehm makeleik betalen wacht maar jonge deze is TOP!,!! En ik mag ga er in reijden!!!! Mercattor buurt weet je! Kijk.
@sydney: yo
Hier is maar één ‘woord’ op z’n plaats: WTF?
@mistertie: dat zijn er drie (1+1+1=3)
Kill it with fire!
@sportstand: Burn baby, Burn!!!
Dit zou echt fantastisch staan naast mijn woonwagen. Maar het lijkt wel of het nog niet helemaal af is, er kan nog veel meer goud aan. Wel een beetje doorwerken Carlsson.
@mashell:

Het een beetje op stereotype gooien.

Ik hou daar dus helemaal niet van hé!
@sydney: Wat doe jij in je eerdere comment dan..?
Ik zou ‘m wel WA Extra verzekeren.. (^_-)
Geweldig!..
Als je rijk bent… en heel weinig smaak hebt.. en van goud houdt..

dan wel..
Wat een klasse! Zelfs door deze gruwelijk lelijke laag versiering zie je nog dat het gewoon een prachtige wagen is. Die velgen staan ook helemaal niet lelijk trouwens. In het interieur kan een beetje goud (subtiel) best mooi zijn, maar hier zijn te weinig foto’s van te zien om dat te beoordelen.
Hola In dit geval passen we even een gezegde aan: verguld een aap en opeens wordt het een mooi ding.
Vind het al een kunst als ze 25 idioten weten te vinden die dit willen kopen. Een standaard 6pitter met deze velgen kan ik velgen kan ik wel weer waarderen.
@moondustfocus: Ze schijnen al een aardig eindje op weg te zijn, om ze te verkopen, in China, Rusland en het Midden-Oosten zullen nog wel een paar mensen, met wansmaak te vinden zijn, Het gaat ze lukken en er zal er ook nog wel een paar zijn, die helemaal met goud bedekt gemaakt en verkocht worden. Kassa.
@Orichy: wat ik jammer vind, is dat de bladgoud hebben gebruikt. Dat spul krijg je er niet strak op. Als je ‘m elektrostatisch had verguld, was het echt bling bling geweest.
ik rij liever in een suzuki swift.
ziet er een beetje goedkoop met dat goud
gedwongenleaser via iPad app
Er is maar 1 ding triester dan de auto zelf en dat is dat er schijnbaar een markt voor is getuige de 10 verkochte auto’s :s…
En de gouden trekhaak gaat naar?
Lijkt meer op een beschadigde gouden auto….
Ik vraag me echt af wat ze nou zelf denken als ze zoiets maken..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).