De matwitte ex-Gumball Bugatti Veyron van Xzibit

Auteur: , 34 Reacties

Dit matwitte snoepje is eigendom van Xzibit en heeft zijn sporen verdiend tijdens de Gumball 3000.

Reeds in 2012 deed Xzibit, uiteraard bekend van Pimp my Ride, met deze custom Bugatti Veyron mee aan de ‘rally’ door Amerika, die we ook wel kennen als de Gumball 3000. Recent dook het gerucht op dat Xzibit wederom met deze auto zou deelnemen, maar dat is niet het geval.

Toch wilden we deze gelikte foto’s van zijn 1.001 pk sterke supercar niet onthouden. De betreffende Veyron is matwit, maar heeft de nodige rode details. Kijk bijvoorbeeld maar naar de onderdelen die gemaakt zijn van rood carbonfiber.

Ook in het interieur zien we een combinatie van rood en wit leer en de pook is zelfs afgewerkt met rood krokodillenleer. De ombouw is in elk geval met veel oog voor detail uitgevoerd, want zelfs de ventieldopjes zijn rood gemaakt. (via: Tstoff Photography)34 reacties

Het vrijdag avond verneukte auto’s uurtje
Ander brekend nieuws: Ik heb een fiets met roze lintjes aan het stuur, die zo mooi wapperen in de wind.
Was “X tot de Z” niet failliet onlangs?
@Donstil:
In 2009 en 2010 heeft hij geprobeerd faillissement aan te vragen. Beide keren afgewezen. Hij moest de IRS nog $1m betalen.

Als je de belasting nog geen verschuldigde $1m kan betalen dan vraag ik me af wat je met zo’n auto moet. Vast en zeker van de bank, net als 95% van de mensen die een dikke auto rijden ;)
@m19nl: net als 95% van rappend amerika
Ik krijg opeens trek in aardbeienyoghurt!
Zou toch geweldig zijn om met zo een auto mee te kunnen doen aan die rally
Dat hij zo een auto kan betalen. Laatste persoon die moet klagen over illegaal downloaden.
Verdiend in de eerste alinea, lieve robbie. Verder brute kar, Xzibit is wel een fijne clown. :)
Ik vind het wel een strakke uitvoering zo. Beter dan die rare blauw/witte van Bugatti zelf. Net alsof ze er een pot verf overheen hebben laten vallen. Zelfs het leer vind ik wel te pruimen.
Nou.. X to the Z is niet alleen bekend van pimp my ride, maar ook van geweldige hiphop!!
Dus als ik het goed begrijp,heb een krokodil de dood moeten bekopen,omdat het lullige pookje zonodig ermee bekleed moest worden.Had er ook met muskusrattenleer afgekund.Dat is uniek,heeft niemand.Denk ik.
@bayernmunchen: Hoe smaakte je karbonade of gehaktbal vanavond? Of heb je toch maar uit principe muskusrattengehakt gegeten?
@Vincegail: Een echte boer eet alles.
Wist heel niet dat er nog een extra uitlaat naast de standaard uitlaat zat onder de undertail:o
@Robdg: klopt, vanaf de einddemper gaat hij 1 – 2 – 1.
De de centale eindpijp bestaat uit 2 delen die samen komen.
@Thomas20vt: nee kijk nog maar eens, een Veyron heeft eigenlijk 3 pijpen aan de achterzijde. Die grote middelste en dan nog eens 2 aan weerszijden die weggewerkt zijn in de diffusor.
@mopar: zoals ik al zei… 1 – 2 – 1
Je hebt er links 1 bij diffuser, de grote centrale (welke opgebouwd is uit 2 pijpen die samen komen en eentje rechts in de diffuser. Het zijn er 3 maar ze beginnen als 4. De middelste zijn samengevoegd.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Volgens mij reed xzibit in 2012 niet mee met een bugatti. de enige aanwezige bugatti was perridon..
@csbrnk: Klopt helemaal, volgens mij heeft Xzibit nooit met een Bugatti meegedaan aan de Gumball 3000.
ben ik dan de enige die dit een van de mooiste Veyrons vind?
@jonaswindey: vindt
@jonaswindey: Nee, vind.
@k-man: Nee, vindt
@wouterdelmulle: STAM+T pas je niet toe bij een ik persoonsvorm. Hij spreekt voor zichzelf dus is het gewoon STAM. Ik vind. Jij vindt.
Hier nog wat meer informatie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Dt-fout#.E2.80.9CStam_of_stam_.2B_t.E2.80.9D
@ardonjr: En in dit geval is het “die” en niet “ik” , dus wel vindt. Vervang “vind” maar eens door een ander werkwoordt, bijvoorbeeld “loopt”.
@danmar: Lekker bezig. Werkwoord dus…
@danmar: Nee.. je schrijft “Ik .. vind..” Immers jij bent van mening dat..
Het is niet de auto die zichzelf mooi vindt (nu spreek je over de auto dus dan zeg je inderdaad vindT)
@atteh,klopt! AB check your sources Please!
Ik vind dit persoonlijk ook een van de mooiere uitvoeringen van de Veyron. Maar dat neemt niet weg dat er maar weinig nieuwe supercars gemaakt worden die hun charmes niet op den duur verliezen, en dan helpt al deze pimping niet echt om je imago staande te houden. Gelukkig komt er straks een opvolger waar de huidige weer op mee kan teren. Als het weer zo’n revolutionaire auto wordt als laatstgenoemde wil dat zeggen. En dat hoop ik ten zeerste!
ik vind dit echt de coolste veyron tot nu toe
@arashrsf: Ik ook. Echt heel erg mooi!
Ik kon het me zelf al niet herinneren en ik lees het in de reacties ook al een paar keer.. X to the Z heeft inderdaad helemaal niet meegedaan aan de Gumball in een Bugatti. Ik volg de rally altijd redelijk op de voet en kon het me al niet herinneren.. Ik kan me zelfs nauwelijks voorstellen dat deze Veyron van Xzibit is geweest. Ik kan ook geen foto’s vinden van hem in deze auto, wat nogal ongebruikelijk is voor zo iemand.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).