Champie is het lekkerst uit een gouden Aston Martin-koeler

Auteur: , 13 Reacties

Zoek je nog een bubbelkoelertje dat goed bij je gouden DBS en Cygnet past? Zoek niet verder. Deze goud-met-carbon-creatie staat gewoon te koop in de Aston-shop.

Een beetje nouveau riche grijpt elke pietluttige gelegenheid aan om een flesje bubbels open te trekken, en als je het goedje toch al met sloten tegelijk je huig in werkt, verpak het dan ook met een lekker ostentatief koelertje. Doet het erg goed op soirees, qua elkaar-de-ogen-uitsteken, en hij is met 10 geproduceerde exemplaren nog eens erg exclusief ook.

De creatie van Grant Macdonald is sterling silver beslagen met 24-karaats bladgoud. Het binnenste is van carbon fibre, wat de kou goed binnen houdt, Het voordeel hiervan is dat je geen condens op je bling-buitenkant krijgt, erg praktisch.

Kosten voor dit hebbeding, dat de One-77 naam draagt? 25.200 GBP, grofweg 30 mille in euro’s. Pff, paar flesjes goede Cuvee en je bent dat ook kwijt. Peanuts dus.13 reacties

Wat een onzin ding.
Je moet de champagne gewoon geen tijd geven om op te warmen.
Ik koop liever een jong gebruikte Mégane RS voor dat geld.
Mooi ding maar als je er een hebt gekocht heb je geen geld meer om er iets in te stoppen
@mrrallycross: we gaan er toch vanuit dat meneer @m550d ook een inkomen heeft om RS mee te rijden
@celicatwincam: ik bedoelde die champagne koeler
Tsja… sommige mensen kopen ook alles he
Wat heb je dr aan. De enige lui die zoiets kopen, staan 2500.- per fles het zwembad in te spuiten op Nikki Beach….Zelden zo’n nutteloos geld verbrassen gezien. Daar past deze gouden barbie plee mooi bij.
waarom zou iemand zoveel euro aan een champagne koelertje betalen terwijl je voor veel minder een betere kunt kopen?
@marussia:
Staat een leuk logootje op.
En daar gaat het deze mensen om.
@marussia: Mensen die dit kopen stellen zich eerder de vraag: “waarom zou je dit niet kopen?”.
Zeg Frederik, waar heb jij die opzichtige gele champagne koeler vandaan? Dat ding is toch niet van de McDonalds? Wel iets geler dan die fletse frieten van hun.
Nee Henrik, deze is van Aston Martin.
Maar zeg Frederik, ik meen me toch te herinneren dat ik ergens gelezen hebben dat deze echt door Grant Macdonald is ontworpen. De grote MacDonalds zelf dus, dat is die enge clown zelf.
@mashell: Goeie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).