McLaren P1 van Jay Leno arriveert in Beverly Hills

Auteur: , 13 Reacties

Jay Leno is de eerste in Amerika die een McLaren P1 in ontvangst mag nemen, het ding werd gespot voor de deur van McLaren Beverly Hills.

McLaren P1 Jay Leno

De McLaren P1 van Leno is uitgevoerd in Volcano Yellow en werd voor de deur van de lokale dealer uit een trailer geladen om zijn afleverbeurt te ontvangen. De P1 blijkt laag, heel laag zelfs, en lijkt bijna niet over het stoepje van de McLaren dealer te passen terwijl je toch mag verwachten dat dát stoepje wel berekend is op lage sportwagens.

De Amerikaanse talkshowhost heeft weinig moeite gedaan zijn liefde voor de hypercar te verbloemen, sterker nog: we vermoeden dat het wel eens onderdeel kon zijn van een sponsordealtje tussen Jay Leno en de Britse sportwagenbouwer aangezien Leno meermalen aandacht heeft besteed aan de creaties uit Woking.13 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Voorspoiler omhoog doen gaat niet in transport modes dus verklaard genoeg
Ik dacht dat hij in een oud filmpje dat hij in een P1 ging rijden enzo zei dat hij een donkerpaarze met lichte velgen had bestelt…
Het blijft m’n favoriete hypercar van het moment. Alhoewel ik toch ook wel eens van weer foto’s van de Porsche 918 in het wild gespot zou willen zien. De “DeFerrari” doet het niet voor mij.
@osmo: weer=meer
@osmo: errrr van weer = wat meer … het is maandagmorgen voor iedereen ;)
Ik vermoed dat het wel mee valt met de sponsordealtjes, Jay is altijd al een McLaren fan geweest, maar ook andere fabrikanten worden in het zonnetje gezet in zijn online tv programma. McLaren heeft hem een aantal keren uitgenodigd in de fabriek, maar dat is niets vreemds voor een dergelijk merk aangezien Jay een vaste klant is. Dit doen andere supercar merken ook.
Shmee150 werd ook uitgenodigd voor een rondje p1 omdat hij een 12c had gekocht.
@MrSkyline: Ja ik geloof ook niet dat er sponsor geld richting Jay gaat. Maarja, zo als de waard zelf is, vertrouwt hij zijn gasten. Ofnie AB.
Ik weet zeker dat Leno de kokosmatjes en de tennisbal op de trekhaak NIET heeft betaald.
Ow, wacht effe.
Wat heeft Jay Leno het toch goed…
dus binnen kort een uitgebreide Review van jey over de p1

trouwens over de 918 was is hij toch ook wel te spreken: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=eaOfgevPphk
Pyjama met rits ipv knoopjes…
Wat een leuk nieuws voor Jay. Ik hoop dat hij Autoblog leest
Hoeveel verdient deze beste man wel niet?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).