Chinees ramt zijn Aventador achterin een Mercedes GLK

Auteur: , 11 Reacties

This is why you can't have nice things...

Herro. Is it me you're rooking for?

Als er ergens veel exoten worden stukgereden dan is het wel in China. De oorzaak hiervoor ligt in een combinatie van het feit dat China een grote afzetmarkt voor supercars is, en een gebrek aan rijkwaliteiten en/of inhoudingsvermogen. Ook al heb je tegenwoordig in een exoot duizenden hulpjes aan boord, het blijft een messcherpe auto met veel vermogen op de wielen die niet in staat is natuurkundige wetten om te buigen.

't is but a scratch

Aan de remkracht van een Aventador mankeert weinig, maar er komt een punt waarop je een gat niet meer dicht kunt remmen. In Nanjing schepte een witte LP700-4 een Mercedes GLK. Geholpen door zijn scherpe lage vorm reed hij zijn voorkant niet aan gruzelementen, maar tilde hij de SUV gewoon op. Een geluk bij een ongeluk. Ongeveer in dezelfde tijd werd er in Shenzen een Lambo Murcielago SV stukgereden. Hou daar eens mee op, Chinezen? (via)

Moesten er trouwens meer mensen denken aan de flip car uit Furious 6?11 reacties

Vooral doorgaan Chinezen…………want omzet !
@desjonnies: ……..want ik krijg mijn rbw bij een zak kroepoek
Het is ook de enige manier om Lambo’s excusief te houden.
@moondustfocus: *exclusief!
Beetje geholpen door hard remmen van die Benz? Met een lichte achterkant wordt optillen veel makkelijker. Kan me nauwelijks voorstellen dat dit normaal geen zien kan. Ook een Aventador moet toch gewoon voldoen aan crash-tests? Lijkt me niet dat je type goedkeuring krijgt voor een mobiele schans..
@w0o0dy: ik denk dat het beide is, de neus van de aventador duiks door het remmen de kont van de glk die omhoog gaat door het remmen. Dan zoekt de auto de weg van de minste weerstand! Is eronderdoor.
@lambo4all: ja dat moet het idd geweest zijn. Timing is alles;)
Of is de Benz achteruit gereden?
Okee aventador is tot daar aan toe, maar die murcie SV is echt zonde! Hopelijk wordt ie hersteld.
Als je dan toch moet botsen is dit wel de beste manier. Relatief weinig schade en de krachten vloeien langzamer weg. Winwin dus. Behalve dat je botst…
Dit is gewoon een Lam(da)bosonde check ?!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).