Chinese moeder laat eigen peuter verrekken in BMW

Auteur: , 38 Reacties

Een vrouw uit het Chinese Yiwu heeft grote opschudding veroorzaakt omdat ze haar 3-jarige kind liever in haar BMW liet koken dan dat ze de ruit ervan opofferde.

Mensenmassa om de BMW

Tough love is iets dat bij Chinese ouders wel vaker voorkomt, maar de dame in het volgende verhaal maakte het wel erg bont. Met een buitentemperatuur van 32 graden raakte haar spruit (3) opgesloten in haar BMW. Een opgetrommelde slotenmaker adviseerde een ruit in te tikken, maar uit vrees voor de hoge reparatiekosten die dit met zich mee zou brengen ging de dame niet akkoord. Let wel: dit was ondanks het feit dat de peuter huilend en in paniek met zijn knuisten tegen het glas zat.

BMW post-ruitjetik

Nadat de knul meer dan een uur opgesloten had gezeten en zijn toestand merkbaar achteruit ging besloot de inmiddels opgetrommelde brandweer tot actie over te gaan en alsnog de ruit in te tikken. OK, de jongen had zichzelf opgesloten, maar in hoeverre je een kind van 3 dit aan kunt rekenen is een vraag die iedereen wel kan beantwoorden.

Weet die kleine ook meteen op wat voor waarde hij wordt geschat. (via Sina.com)38 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Voordeur kan altijd van binnen uit open als de auto op slot zit. Achterdeuren hebben kinderslot misschien. Je kunt een kind van 3 volgens mij wel uitleggen naar de voorstoelen te klimmen.

Los daarvan was de ruit er bij mijn auto na 30 seconden al uit.
Als de paniek eenmaal is toegeslagen dan kan je hoog of laag springen, maar dan pikt je kleine echt niets rationeels meer op.
@sir_smokalot: daar heb je ook gelijk in.
@sir_smokalot: Die kleine wil ik tegen een zacht prijsje wel hebben. Ik betaal haar raam en zij geeft mij haar kind.
@stephane8200:

Dat dacht ik ook altijd, maar bij de octavia van een maat van me kan dat dus ook niet.
Als de auto op slot zit is er van binnen niets open te maken, ook de voordeuren niet.
@timberleek: vreemd. Volgens mij gaat een deur meestal van de vergrendeling als je aan de deurhendel aan de binnenkant trekt om hem te openen, maar ik kan me vergissen. Als je het ‘pinnetje’ van de deur bedoelt begrijp ik wat je zegt. Maar zoals ik zeg, ik kan me vergissen.
@stephane8200: Bij deathlock gaan de deuren ook niet van binnenuit open.
@stephane8200:

Bij die auto niet. Als je aan de hendel trekt komt het pinnetje wel een stukje omhoog, maar het slot gaat er niet af. Zelf de pin omhoog trekken haalt ook niets uit.

Ik vond het ook heel bijzonder, maar het blijft gewoon allemaal dicht zitten
@timberleek: OK. Apart.
@stephane8200: dat heet supervergredenling en is om diefstal door “hengelaars” te voorkomen, Heeft vrijwel elke auto van na 2000.
@mashell: je bedoelt 2x op de vergrendeling drukken? Dat ken ik wel. Ik heb zelf een BMW (F20 1-serie) gehad van 2013 waar dat ook op zat. Ik heb alleen nooit geprobeerd of ik uit de auto kon komen met supervergrendeling aan. Blijkbaar kan dat dus niet.
@stephane8200: Zeker weten van niet. Heb een Peugeot gehad met een zogenaamde supervergrendeling- functie, en eenmaal geactiveerd, kreeg je de deuren langs binnen op geen enkele manier nog open.
@SimonMc: helder. Ik heb de afgelopen jaren verschillende auto’s gehad van na 2000 (Volvo, Alfa, Audi, BMW, VW, Citroën, Nissan, Honda, etc.) maar nog nooit geprobeerd of ik met supervergrendeling geactiveerd uit kon stappen. Zo leer je nog eens wat.
Met haar kop na 5 minuten het raampje inslaan….Of mag dat niet?
@norge: Van mij mag het, moet ik helpen?
@moondustfocus: Jij mag het tweede raampje doen..
@norge: dips op het voorruit
@norge: 5 sec max en dan met haar kop ruit inslaan!
Als je de afweging “kosten auto-ruit vs leven van je kind” niet binnen 10 sec kan maken in t nadeel van de ruit is er wat goed mis met je toch..?
Zoals iemand hier al schreef; die ruit lag er bij mij binnen de minuut uit. Simpel
@ukbob: ik kan binnen een seconde bepalen wat belangrijker is. Echter zal ik echt niet binnen een minuut de ruit er uit slaan. Eerst eens goed nadenken over een andere oplossing, met als noodoplossing een hamer (of iets met die functie). Heb ik die na een paar minuten niet gevonden is die ruit er zo uit.
@lekbak: heb je zeker gelijk in. Ik ging idd uit van de situatie waarbij je al besloten hebt dat die kleine er echt uit moet.
God ver domme, wa voor een geestes zieke moeder is deze de Gezondheid van je kind of een fucking domme ruit vb een malse biefstuk of een lekkere labrador. ( de chinezen e)
Pffft, wat een figuur. En waarom is wr geen enkele omstander die wel even de ruit intikt….
@dutchdriftking: ramptoerisme heb je overal, maar vooral in China. Paar jaar in China een meisje van 2 dat werd overreden door een auto. Geen van de omstanders ging helpen.
Waarom deed ze deur niet open?
zat op slot…trollol
Complete dak eraf knippen, misschien dat het %*%wij daar iets van leert.
@w0o0dy: Als de nederlandse brandweer daar toevallig langs kwam was dat waarschijnlijk wel gebeurt. Als je hier met je auto schuin op de stoep staat geparkeerd en je zo je deur niet open krijgt snijden ze je dak er af.
@w0o0dy: “ja, de ruit is nog heel…”
Ik zou naast die ruit ook wat anders bij die moeder intikken! Absurd!
Ook hier bij AB komkommertijd?
Hoop dat ze niet het ruitje hebben ingetikt waar het kind naast zat.
dat krijg je nu een maal met mensen die een auto privé kopen. Ik durf te werden dat elke leaserijder er met plezier alle ruiten eruit had geslagen.
@audirijder: lease of niet, goed verzekerd of niet…dat ruitje ging eruit!

Heb zelf geen kinderen en ben verliefd op mijn BMW.
Maar wiens kind ook in mijn auto zat opgesloten, het ruitje was gesneuveld. Wat een vrouw…pfff
Ik had, naast het ruitje, ook haar schedel even ingetikt. Dwaas wijf.
Die gekke Chinese ook altijd
Dat kind zit dus notabene tegen de ruit te bonken om eruit te willen en die tyfesmoeder loopt te janken om een ruitje , die teef had van mij ook een ram gekregen
Het Chinese, Japanese, en Taiwanese volk is in onze regionen alvast een raar volkje te noemen, kunnen ze iets aan jou verdienen, zijn ze poeslief, zoniet, lopen ze je gewoon voorbij en lachen ze heel schnjnheilig, maar in dit geval, in China zelf, die vrouw zal waarschijnlijk eerst niet geweten hebben wat ze best kon doen, moederlijke overbezorgdheid vermoedelijk, maar uiteindelijk is ze wel geholpen door de brandweer . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).