Chinezen maken auto met ingebouwde vissenkom

Auteur: , 10 Reacties

Eindelijk eens fatsoenlijk reallife entertainment op de achterbank. Innovatie!

Renault probeerde het onlangs met de RS RB7 op de Nürburgring: een gevulde vissenkom aan boord van een auto transporteren. Lukte niet. Op de Guangzhou Auto Show presenteert het bijna gelijknamige Guangzhou Automobile Group Co. (GAC) hoe je een goudvis wél veilig aan boord van een auto kunt houden: door de vissenkom een integraal onderdeel van het interieur te maken.

Guangzhou Auto gebruikt de ingebouwde vissenkom in de WitStar Concept om aan te tonen dat hun auto autonoom kan rijden en daardoor obstakels ontwijkt. Snapt u? Ietwat vergezocht, bovendien hebben ze helemaal nog geen rijdend prototype, maar who cares: een vissenkom aan boord is awesome.

De vissenkom is geplaatst in de achterbank van het concept, de twee voorstoelen zijn uitgerust met een TVOH-functie, namelijk een draaimogelijkheid van 180 graden voor als de auto zelf rijdt en het tijd is voor een goed gesprek met je passagiers.

Over de met immense vleugeldeuren uitgeruste conceptcar weten we verder dat hij elektrisch wordt aangedreven (range: 100 km) en ondersteuning krijgt van een verbrandingsmotor, waarmee het bereik op 600 km komt te liggen. Over de vissenkom weet CarNewsChina te melden dat er 10 goudvissen in rondzwemmen, er vijf waterplanten aanwezig zijn en de bodem is bedekt met een dikke laag witte stenen. Blub.10 reacties

Is geen vissekom maar een koelkast, Sushi FTW
@rob68: Chinezen en sushi gaan niet samen. In sushi hoort geen kat of hond.
Het interieur heeft wel leuke accenten zoals de vloer, stoelen en achterbank. De buitkant is oh zo lelijk! Ik hoef geen vissen in de auto.
Fishdicks..
Leuk na 3 jaar, als je dode vissen achterin hebt liggen.
Vers altijd het verst.
dit is gewoon een mobiele sushi kraam!:)
Wel fijn dat ze de wielen een beetje bewegingsruimte hebben gegeven. De meeste concept cars hebben een zodanige wielmaat dat er van enige vering geen sprake kan zijn. Maar met zulke passagiers moet je wel enig comfort bieden natuurlijk… :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).