Chris Evans verklapt wanneer Top Gear terugkeert

Auteur: , 45 Reacties

Voor de goede orde: het gaat dus over Top Gear nieuwe stijl, niet over de Amazon-show van het trio waar u wél op zat te wachten.

Chris Evans verklapt wanneer Top Gear terugkeert

Da’s een beetje gechargeerd natuurlijk, maar in de comments proefden wij zo links en rechts dat ons geliefde lezerspubliek vooralsnog niet zit te soppen op de bank in afwachting van wat Chris Evans ons gaat brengen. De petrolhead/radioginger heeft vanochtend in een radioshow een datum genoemd waarop het spektakel van start gaat.

5 mei 2016. Noteer die datum (vooral niet) in uw agenda. Het filmen is al in volle gang en dat het team bovendien gaat schieten (film dus) in Amerika. Tegen de allereerste uitzending zouden er zo’n 32 items klaar moeten zijn om de ether in te worden geslingerd.

Wie de co-hosts worden is overigens nog niet helemaal helder. Jenson Button werd genoemd, maar de coureur ziet volgend jaar gewoon weer het veld links en rechts voorbij vliegen vanuit z’n McLaren. Ook zou er een vrouw aan het team worden toegevoegd, maar toen ging Evans het toch weer in z’n eentje doen.

Anyhow: vanaf 5 mei volgend jaar kunt u in elk geval 16 afleveringen lang genieten van al het moois dat Evans ons gaat bieden.45 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
zullen ze denken dat t net zo goed zal gaan als met t echte Top Gear trio..
Zero fucks were given the day Top gear returnd..
Het wordt echt een flop…
@jobberns: flop gear dus
Weet je, het klinkt misschien gek, maar ik denk dat wel eens heel erg leuk gaat worden. Chris Evans is een waanzinnige autofreak met heel veel kennis (en nog meer Ferrari’s). Er zijn vast nog wel een paar Britten te vinden met een autohart en wat humor. Aangezien we allemaal er totaal niets van verwachten, gaat dit denk ik een leuke show worden.

Ik ben heel benieuwd wat Top Gear gaat doen. Ik kwam laatst een paar DVD’s tegen met oude afleveringen, en dat was eigenlijk nog het leukste. Op een gegeven moment werd de show aanzinnig groot, maar werd het minder auto’s en meer gescripte genitale grappen in plaats geniale grappen. Ook leuk, maar als je bij Amazon moet betalen daarvoor… De chemie tussen Richard, Jeremy en James is duidelijk aanwezig en zorgt altijd wel voor iets amusants, maar ik ben benieuwd wat de houdbaarheid is daarvan.
@gtwillem: ligt aan de chemie tussen de presentatoren, zie Top Gear USA en Australië
@Mika_Hakkinen: Precies!!! Beter punt kan ik niet bedenken
@Mika_Hakkinen: Juist, dus als Evans het alleen gaat doen, of met wisselende partners is de kans groot dat er geen zeik aan zal zijn.
@gtwillem: Ze zullen ook die kant op moeten gaan. Het is onmogelijk om direct een show te maken met zo’n hoog entertainment gehalte. Dus als ze slim zijn gaan ze weer meer inhoudelijk in op de auto’s. Het is alleen de vraag of dat nog werkt? In iedergeval niet voor het grote publiek. Er keken natuurlijk veel mensen naar topgear voor de show en niet voor de auto’s.

Maar ik kan er ook naast zitten. Wie weet gaat het wel een heel gaaf programma worden?
@gtwillem: betalen voor topgear? Er zijn goedkopere manieren ;)
@trolle: Klopt, je kan inderdaad alle afleveringen gewoon op deze site bekijken. Maar ondanks dat kan ik een beetje comfort zeker waarderen: op een groot scherm, scherp beeld, zonder storingen en reclames tussendoor. Dat vind ik het fijne aan Netflix: je kan kijken waar en wanneer je maar wilt, hij houdt bij wat je gezien hebt zodat je zo verder kan kijken, en dat voor een tientje per maand. Dikke prima :-D
@gtwillem: dan nog kan je ze kostenloos op uwe tv krijgen met ondertiteling desnoods
@trolle: Vertel mij eens waar je een gratis tv-abbo vandaan haalt?
En dan word je nog doodgegooid met reclames ook!
@metalmike: niets tv-abbo. Download gewoon wat je nodig hebt op kat of de piraten site en stream via kodi naar u smart tv. Je kan zelfs live tv streamen ook
@gtwillem: Er zijn nog veel betere alternatieven waarbij je binnen 10m na afloop van de uitzending de boel in kristalhelder (hoge bitrate) 1080p binnen 5m binnen haalt. Kun je ‘m de rest van je leven bekijken zonder enige ‘online’ /diensten requirement of reclame of verstoring… dat is pas gebruikersgemak :) Maarja, dat willen de betaaldiensten natuurlijk liever niet, die houden liever pay-per-view.
@gtwillem: eens, ik heb er erg veel zin in om het te zien. Ze nemen er goed de tijd voor om iets moois neer te zetten. En ik heb ook waanzinnig veel zin in het programma van Jezza en co. Toch te gek, 2 shows!
@gtwillem: ik betaal liever voor porno. Amen
Ik hoop niet dat de BBC al te hoge verwachtingen heeft. De eerste aflevering ga ik wel kijken, al is het alleen uit nieuwsgierigheid naar wat ze er van gemaakt hebben.
Ik ga waarschijnlijk alleen even kijken wat ze er nog van hebben weten te maken
Hmm ik denk dat t niet langer dan 2 seizoenen zal duren.
Zolang het een goed autoprogramma wordt ben ik tevreden. Je moet het gewoon los zien van wat het olijke Amazon-trio bij Top Gear gedaan heeft. Net als de door Clarkson bedachte TopGear 2.0 moeten ze vooral niet proberen hun voorganger te kopiëren en lekker hun eigen weg inslaan. Dan heeft het best kans van slagen. Evans is een rete-irritant druk ventje, maar met co-hosts die dat drukke gedrag van hem wat weten te dimmen is er best wat van te maken. Open minded als ik ben kijk ik het dus wel een paar afleveringen aan.
Ik kijk al 33 jaar TopGear en heb iedereen al voorbij zien komen, Van William Woolard via Kate Humble,Vicky Butler-Henderson tot Quentin Wilson. Dus Cgris Evans kan er ook nog wel bij. We kijken wel wat het wordt.
Nobody cares…
Hollanders: bij voorkeur al zeggen dat iets een flop wordt. Of het nou om shows of automerken gaat.
@stfu: En wat te denken van voetbal? Ik kan me nog herinneren dat men behoorlijk negatief was over Oranje op het WK 2014. Met dat “veredelde Eredivisieelftal” en die “kleuterklas” kon je toch niet naar het WK gaan. Maar we werden wel maar mooi derde, en stuurden o.a. regerend wereldkampioen Spanje kansloos naar huis.
Ik denk dat wij Nederlanders niet goed met teleurstelling kunnen omgaan. Je kunt blijkbaar beter roepen dat iets slecht is en dan achteraf je mening positief moeten bijstellen, dan hoge verwachtingen hebben en teleurgesteld worden.
Kritiek is zo makkelijk, vooral op een ander.

Manneke heeft wel wat gepresteerd. Ben benieuwd.
Ik heb zo’n hekel aan radio dj’s, zeker aan diegene die ook nog zonodig met hun hoofd op tv moeten…
Jensen Button daarentegen is een topgozer. Kortom ik vrees dat ik het toch gewoon ga kijken…
@trustmeiamanengineer: hallo giel beelen *vomit*
Ha, da’s mijn verjaardag :P
Slecht cadeau.
Waarom presenteert Rowan Attkinson (mr bean) niet mee? Is ook een echte petrolhead
@drumstok: Nee man, die is goed met mr bean enz. Hem zie ik echt niet een autoprogramma presenteren
@drumstok: wel een pretrolhead, maar is hij ook communicatief?
@lacker: hij is in dat interview bij top gear wel heel leuk…
@drumstok:

Dat is in werkelijkheid een ontieglijk stuk chagrijn ECHT WAAR !

Ik las ooit een stukje dat iemand hem een lift gaf omdat zijn klassieke Rolls onderweg kapot was gegaan, de man had een vurig epistel geschreven over een kwartier met Rowan Atkinson.
Niet leuk
@desjonnies:
Ken de beste man helegaar niet, maar misschien had ie de pest in omdat zn wagen stuk was?
De Beeb weet heus wel een goed autoprogramma te maken, daar ben ik wel van overtuigd. Net als ander hier keek ik de laatste paar jaar TopGear met het hele gezin. Dat zegt toch iets over de verhouding auto(techniek)inhoudelijk/entertainment.
Een van de mooie dingen van Topgear was de manier waarop het gefilmd werd. Ik verwacht dat de BBC weer een team neerzet dat het oude niveau minstens evenaart, zie hun natuurseries.

En er is genoeg ruimte voor verbetering/verandering: meer okkazies, techniek, fabrieksbezoekjes, visie op de toekomst, aandacht voor de vele Britse projectcars, autosport enz.
Wel leuk als je zo het stuk en de comments leest. De ene helft denk dat het een flop wordt de andere helft heeft er wel een goed gevoel over.

Het is de grote vraag die ons tot dan zal bezighouden.

Maar op 5 mei, jongens. Op 5 mei worden we bevrijd van deze spanning en vraag. Ik adviseer je om de dag ervoor goed te herinneren zodat je later kunt uitleggen hoe het was en hoe je je voelde de dag voor de bevrijding…
Flopgear
Gaat niets worden, en hoop van harte dat het keihard flopt, dat ze volgend jaar publiekelijk op hun knieën excuses gaan maken richting JC en het oude TG weer gaan maken.
Ik laat mij verbazen, eerst zien dan oordelen,Jezza en consorten zijn ook op “nul”begonnen.
Niet meer op zondag dus? 5 mei 2016 is een donderdag, en nog hemelvaartsdag ook.

Of gaat dit de dag zijn dat de eerste aflevering in de studio wordt opgenomen? Het ‘oude’ Top Gear werd altijd op woensdag opgenomen met publiek in de studio, en zondags uitgezonden.
Wat een negatieve reacties. Ondanks dat ik Evans niet hoog heb zitten, kan ik een extra autoprogramma alleen maar waarderen.
Of het echt wat is kun je eigenlijk pas na een aflevering 3 of 4 zeggen.
Slechter dan rtl autovisie wordt het toch niet.
@stfu Wat u zegt is niet waar. Ik durf, achteraf, best met zekerheid te zeggen dat België een flop is

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).