Er komt 100% zeker een vrouwelijke TopGear presentator

Auteur: , 51 Reacties

Jazeker, de BBC gooit het roer om en wat ons betreft hebben ze groot gelijk.

Er komt 100% zeker een vrouwelijke TopGear presentator

Simpelweg op de ouwe manier doorgaan met een nieuwe cast zal immers bij de vele miljoenen kijkers niet in goede aarde vallen. Top Gear zoals we het kenden is nu eenmaal onlosmakelijk verbonden met Clarkson, May en Hammond. Daar kan zelfs geen ginger met een dikke autocollectie iets aan veranderen.

Chris Evans neemt in elk geval het stokje van Jezza over. Bovendien krijgt Evans uitgebreid de gelegenheid om z’n stempel op de show te drukken, daar hij ook een deel van de productie gaat doen. Hij geeft dan ook aan z’n eigen ding te willen doen met de über Britse uitspraak: “I’m going to put bells and whistles on things”. ’s Goed man, zetten wij de waterkoker vast aan.

Daarnaast deed Evans in hetzelfde interview nog een opvallende uitspraak. Top Gear krijgt 100% zeker een vrouwelijke presentator. De geruchten zoemden al een poosje rond, maar nu weten we het dus zeker. Volgens de bookmakers wordt het Jodie Kidd, de derde presentatorplek zou worden opgevuld door Guy Martin. We gaan het meemaken!51 reacties

Als ze maar lekker is..
@lamborgfan: Maakt niet uit, er gaat toch niemand kijken
@schlumpie: Als ze een paar strippers toevoegen ga ik het toch wel heroverwegen
@lamborgfan: Kate Upton? :) of Chantal Janzen, die gaat toch al zo lekker in het buitneland
@lamborgfan: Verheug je er maar niet teveel op…

Die vrouwelijke presentator is niemand minder dan Chris Evans.
Oké, gooi Jodie Kid er maar bij, mag zij de Hamster spelen.
Nu nog een JC, Evans (als hij het al gaat doen) is in mijn ogen meer een May.
@jrk68: Jay Kay een optie? Brit, petrolhead en hij heeft het tegenwoordig niet zo druk ;-)
@gtwillem:
Ik stem voor, leuk voor de vrouwkes ook.
@jrk68:

Guy Martin, heeft wel een groot bakkes en kan goed de zot uithangen, als is die veel te volks en direct om een bullebak zoals Clarkson te spelen.

Zou wel geen slechte keuze zijn, al weet ik niet of die het in z’n druk race-schema kan passen.
Clarkson wou er zeker alleen één die de koffie presenteerde
Ach uiteraard, het uiterst politiek correcte BBC.
Liefst zeker ook nog een negerin.
@bofkont:
Nou, als dat zou kunnen! Ik wil de Beeb wel een suggestie doen: Lorraine Pascale. Is een voormalig model dat nu kookprogramma’s presenteert. Op de BBC dus.
Doet het veel beter in een autoprogramma, denk ik.
Dan kijk ik elke week, inclusief alle herhalingen.
@sabrerator: Ja, Lorraine is aardig en dan nog Joanna Lumley om ’t af te maken.
@sabrerator: Nou die mag er idd zijn, prachtige vrouw!
Maar wees eerlijk , auto’s is voornamelijk een mannenhobby/ding, en iets waar 99% van de vrouwen totaal niets van af weet.
@bofkont: Maar dit is een TV show. Hier wordt je niet verteld dat de Skoda Superb een betere keus is dan een VW Passat. Hier wordt je verteld dat een Konisegg dinges One een ronde tijd van 1.20 rond een onbeduidend circuit doet. Het is amusement voor mannen en vrouwen. Een knappe vrouw zoals die Lorraine Pascale maakt het voor mannen ook weer leuker om naar te kijken.
Ik ga niet kijken
Liever inhoud dan dat ze lekker is. Anders krijg je iets als Gamekings om maar een voorbeeld te noemen. Waarmee ik dus bedoel een knappe vrouw die totaal niks toevoegt behalve dat ze knap is en af en toe een zin opleest en verder geen idee heeft waar het over gaat. Hoewel inhoud+knap natuurlijk ook mogelijk is

Verder vind ik het stom om het preventief niet te kijken omdat “god” ook wel Jeremy Clarkson er niet meer in zit, door zijn eigen fout.
@reistje: Inhoud? Ik dacht dat ’t over Top Gear ging…
beter dan die drie oma’s die het voorheen presenteerde ..
@lincoln: inderdaad. Jarenlang op AB hier moeten aanhoren dat ze constant hetzelfde doen en de lol eraf is. Nu komen er nieuwe presentatoren, is het weer niet goed ;-)
@lincoln: Hij is sterk dat moet ik toegeven ;)
Maar voor de rest totaal oneens :)
Of Sabine…
@draadloos: akelig Duitse accentje erdoor was bij 5 gear al zo iri, dus doe maar niet.
@draadloos: yes please!
Lekaaa
Die Evans verpest t complete zooitje. Irritante nicht die dénkt dat ie grappig is. Ik had juist zó gehoopt niet HIJ.. en ja hoor.. de Engelse Marc Marie huibrechts (hoe je het ook mag spellen)
Laatste hoop op grote kijkcijfers? Volgensmij moeten hadden ze de huur op dat vliegveld al betaalt voor de “clarksongate”
Dat laatste was sarcasme voordat hier honderd reacties onder staan waarom wel en niet
Overigens heeft top gear er weer wat chris evans propaganda uitgegooid over hoe hij bij top gear kwam, ik ga serieus niet kijken, bij clarkson may en hammond wist je wat je kon verwachten, bij chris wordt het vast en zeker een fith-gear 2.0 met een vleugje van die andere saaie brit van drive..
Ik denk eerlijk gezegd niet dat die beter is dan jeremy clarkson
Misschien een terugkeer van Vicki?
@michaelb: vicky buttplug henderson is denk ik te serieus in vergelijking met Evans. Die is wat mij betreft zo druk dat het irritant is. Ik kijk dan nog liever naar youtube meneer chris harris zonder entertainment dan een gillende oude man.
Top gear is veel leuker dan fifth gear vanwege de humor en originele onderwerpen op opvallende locaties.Als men niet dicht bij het oorspronkelijke concept blijft wordt het moeilijk om te scoren.Mr Bean of John Cleese hadden makkelijk Jezza’s rol over kunnen nemen.May en Hamster zijn dertien in een dozijn grijze muizen die je overal zo van de straat kan plukken.
Jennifer Clarkson?
mooie sneer naar mensen met rood haar mauritsh… kunnen ze zelf helemaal niks aan doen dat ze dat nou toevallig hebben, ik had het niveau toch wel iets hoger verwacht als 3e klassertje ofzo….
@gwnbmw: no offense taken dus…
@gwnbmw: Onzin. Je kan je gewoon kaal scheren hoor
@baasbas: of verven.
@baasbas: ja, maar een vrouw wil dat (meestal!) niet
Een vrouw.. Ehm nee liever niet. Mocht het toch gebeuren dan maar een beukert!! Ik ga TG zeker kijken en oordeel daarna. Die Evans vind ik, zoals iemand al eerder al zei, de Marc marie van het Britse eiland! Guy Martin verstaat alleen iemand die 60 mijl of meer ten westen van London woont.
@fmgarcia: een beukert? Als in dat ze de beuk erin gooit? Of als in dat je er graag vanachter tegenaan beukt?
@e1000bmw523i: Beide gevallen zijn aannemelijk. Alleen in het laatste geval ben ik aansprakelijk voor de schade..
@fmgarcia: verwar je nou niet Evans met Graham Norton?
@mashell: Nee hoor, moet nu wel ineens aan Alan Carr denken. Daar kan Marc Marie nog een puntje aan zuigen!
Silvia Saint?
Top gear zal nooit meer hetzelfde worden

Sabine Schmit misschien? Dat zou wel cool zijn
@supra: het programma wordt internationaal goed verkocht dus het hoeft inderdaad niet eens noodzakelijk een Brit te zijn.
Mooi idee dacht ik zo. Maakt me niet echt heel erg veel uit wie het is, als ze maar of echt verstand van auto`s heeft, of gewoon een leuke presentatrice is. Eentje die doet alsof (Zoals destijds Alwien Turner bij RTL) is gewoon heel iritant.
Ik ga zeker weten weer kijken (en voor de mensen die zeggen: “Ik ga niet kijken”, jullie zijn ook nieuwsgierig en kijken dus ook). Misschien is het allemaal wel goed dat er eens een frisse wind door topgear waait. Zeg nou zelf, werden jullie niet ook moe bij de zoveelste (in scene gezette) “race”?!
Klinkt opzich als interessante presentatoren

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).