De Integra uit The Fast & the Furious staat te koop

Auteur: , 20 Reacties

Mocht je tegelijkertijd fan zijn van The Fast and the Furious, Ja Rule, Honda's én het merk Momo, dan is het nu al kerst. Voor nog geen dertig ruggen kan je namelijk de eigenaar zijn van een bestickerde Integra uit '96.

De rode Honda Integra GS-R was een van de kenmerkende auto’s uit The Fast and the Furious. De film uit 2001 was destijds de natte droom van vele jongemannen en introduceerde een nieuwe kijk op auto’s en de cultuur daaromheen aan het grotere publiek. Snelle auto’s, mooie vrouwen en de spierballen van Vin Diesel, de film had het allemaal.

Nu de volgende film in de reeks, Furious 7 er aan komt is de franchise weer hot. Een goed moment dus om rekwisieten te koop aan te bieden op e-bay. Het hoogste bod op de veiling staat op dit moment op $35.500 (€28.000) en er kan nog geboden worden tot maandag.

In de film was de auto eigendom van Edwin (NOOO MONICAAA!!!), gespeeld door rapper Ja Rule. Hoewel het in de film lijkt te gaan om louter “ten second cars” valt het met de Integra in werkelijkheid reuze mee. Maar er klopt wel meer niet aan de film.

De lijst aan upgrades is lang. Volgens de advertentie moeten uitgebreide aanpassingen aan de ophanging moeten zorgen voor een betere wegligging. Verder is de motor voorzien van een sportieve luchtinlaat, een groter gasklephuis, verstelbare nokkenaspoellies, een Type R nokkenas en een lichter vliegwiel. In hoeverre dit het originele vermogen van ongeveer 170 pk verhoogt mogen we zelf raden, want dat geeft de eigenaar niet aan.

Voor je geld krijg je verder een bescheiden bodykit en een heleboel stickers. In het interieur vinden we het complete Momo-assortiment gemonteerd. En om het Momo-thema helemáál door te voeren is onder de motorkap de bekabeling uitgevoerd in geel.

Check de gallery om te zien wat Ja Rule voor je op het dashboard heeft gekrabbeld.20 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Dit is nou zo’n auto die ik graag aan me voorbij laat gaan. No Christmass here!
De hele artikel staat op de voorpagina!

On-topic: zo die is verkracht! :( Doe maar liever een stock Integra (Maakt me niet uit of het een Honda of een Acura is). Of nog beter: een Type-R uitvoering!
@toyotafortuner: Deze is verkracht inderdaad, maar een stock Integra, is dat niet een beetje zonde. Gewoon een beetje motorische tuning en misschien heel kleine accentjes op de buitenkant en coilovers.
@haaldie20inchvanjegolfaf: toegegeven: ik ben niet vies van wat tuning, zeker niet. Maar je kan ook te ver doorslaan, zoals hier gebeurt.
@toyotafortuner: ik vind het nog wel gaan eerlijk gezegd. Haal de stickers eraf en spuit de velgen zwart of gewoon andere velgen. Dan valt ie nog wel mee. Ik zie geen gare luchtinlaten overal, geen 3 dubbele uitlaat maatje rioolpijp. Ik heb ergere dingen gezien :P
@b00m3rang: alleen die hoes om het stuur, BLEGHH, om te kotsen. lelijk gemonteerd ook.
Kan iemand even een teiltje aangeven om in te kotsen, blegh!
Wat een lelijk en verkracht monster, zoals alle auto’s uit die prutfilms, ik snap werkelijk niét waarom deze films zo populair zijn.
Maarja, dat zal wel aan mij liggen.
@stationcar: Ze waren populair omdat dat de stijl was in 2001, dat is nu sterk veranderd. Nu is het meer overgegaan naar stance en hellaflush maar ik weet niet of je dat beter vindt…
@haaldie20inchvanjegolfaf:
Ja dat snap ik allemaal wel, punt is dat ik gewoon niet begrijp wat er voor lol aan is om je auto zoiets aan te doen, 2001 of nu, dit doé je gewoon niet met je auto. Een bescheiden spoiler en dan je motor tunen vind ik een ander verhaal, maar over the top tunen is gewoon niks, en afgezien daarvan zijn het zwaar overhypte films die te slecht zijn om aan te zien; slecht verhaal, ongeloofwaardig en flinterdun. Maar goed, het is een kwestie van smaak.
Lekker in een willekeurig museum droppen.. Daar staat deze prima!
Als het nou de Eclipse of Supra van Paul (Brian) is of de Dodge van Don (Vin) dan is het een ander verhaal.
@Brutus: die staan in Eindhoven.
Dit is een replica waar Ja Rule z’n handtekening opgezet heeft. De originele, die in de film te zien is, is gesloopt. Ook de zoveelste keer dat ‘ie te koop aangeboden wordt trouwens.
De lijst aan upgrades is lang…. Maar direct springt het N/A spruitstuk in het oog, dus snel is ie niet…
Had beter gewacht tot de nieuwe film released werd. Zou dan wel eens serieus in de aandacht kunnen staan (aangezien die film waarschijnlijk een hype wordt na het viral-Walker-accident) en meer opleveren.
Zonde van een mooie Integra, ik koop liever een Type-R voor 1/3 van het geld.
Tsja niet zo verwend allemaal he.. stickers kunnen er vanaf…dus ik zeg: HEBBEN
Deze auto is ook niet voor het eerste de beste snotjoch.
Er zijn nu eenmaal verzamelaars van film rekwisieten en als je auto’s als thema hebt, mag deze niet in je verzameling ontbreken.
@Hubert: Exact. Puur daarom vind ik ‘m wel cool.
Ik wil m wel hebben.
Ik was al eerder geïnteresseerd in uitgebouwde wagens maar toen deze film uit kwam was het bekeken
:)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).