De titel voor redding van het weekend gaat naar..

Auteur: , 20 Reacties

Steve Odendaal en hij is briljant

redding-van-het-weekend

Moto2, we schrijven er eigenlijk nooit over, maar voor de actie van de Zuid-Afrikaanse coureur Steve Odendaal in Vrije Training 3 op het circuit van Brno dit weekend maken we een uitzondering. Odendaal is teamgenoot van de Nederlander Bo Bendsneyder bij het Nederlandse RW Racing en ging er op zaterdag bijna af, maar zijn SAVE mag met hoofdletters geschreven worden.

In de race kon Steve helaas geen potten breken met een 22ste plek in de race. Bo deed het uiteindelijk net iets beter met een 17e plek. Volgende afspraak voor Marquez, Rossi en de Moto2 rijders is Oostenrijk komend weekend.

fotocredit: NTS RW Racing GP20 reacties

Wat. Een. Baas.

En in slowmotion ziet het er nog eens extra indrukwekkend uit.
Vaak ben je te bang he
50 tinten bruin (in de broek)
Dit is nou de beeldende vorm van het woord talent!
Machtig om te zien dat iemand zo rustig de controle weet te houden.
@theladystig: idd genieten!!
Wat een actie! Juist hierom vind ik motorraces zoals MotoGP veel leuker dan het vaak saaie F1. Als ik dat zeg krijg ik altijd alle Max Verstappen fans (die overigens voordat Max reed nooit een race gezien hadden) over mij heen 🀣
@rutgerg: En gelijk heb je MotoGP en alle klassen daaronder dat is pas echt racen. Mens en machine zonder dat er allerlei computers met technischi en veiligheidsmaatregelen aan te pas komen zoals bij de f1.
@jwcroy82: zonder computers, behalve de telemetrie, de verschillende standen voor motormanagement tijdens de race…. Geweldige techniek zit er in die motoren!
@rutgerg: ik volg ze beide en heb totaal geen oranje bril op(uiteraard BelgπŸ˜‰). Idd soms is er meer spanning in de moto gp, maar helaas is de spanning wat betreft het wk ook ver te zoeken he. Was het niet Rossi, dan wel Stoner en nu weer Marc MarquΓ©s. Vanaf Frankrijk zijn we ook niet slecht bediend geweest he(Hongarije was idd weer wat minder)…
@rutgerg: “Als ik dat zeg krijg ik altijd alle Max Verstappen fans (die overigens voordat Max reed nooit een race gezien hadden) over mij heen ”
En WAT schiet je precies op met zo’n opmerking dan? Voel je jezelf dan zoveel beter omdat jij wel eerder F1 keek dan de meeste MV fans? Nou mooi.. koop een lollie en vier het! Joepie!
Jammer dat Bo er geen reet van bakt. Bij uitzondering een keer een 8e startplek en uiteindelijk nog 17e worden. T is gewoon geen vechter, dat moet je helaas wel zijn op de posities waar hij zich doorgaans bevindt op de NTS. Ellebogenwerk. Een van de weinige goede races was in zijn 2e jaar Moto3 in Oostenrijk. Geen GP materiaal, onze Bo. Helaas.
@racerx: ik vind het jammer dat je zegt dat Bo er niks van snapt. Zo hoog rijden is topsport. Al rij je de owcup is het topsport. Ik ken Bo persoonlijk en ik rij zelf ook alleen op het circuit. als je zelf ook eens competitie zou gaan rijden zou je dat snappen maar jij zeikt iemand af vanaf je telefoon
Hier zie je een combinatie van heel veel controle hebben oneindige souplesse, rust bewaren, kracht… En laten we eerlijk zijn een heel klein beetje mazzel πŸ˜‰
overigens zie ik dit vele malen liever dan die zware valpartijen!!
En Hamilton dan?
Pfoe, dat z’n enkels dit gehouden hebben!!
@dutchdriftking: een goede laars doet veel maar vrolijke enkels zal hij idd biet gehad hebben na de race
Vin Diesel was er zo weer opgesprongen!
Hij neemt gewoon een loopje met zijn motorfiets.
Waarom dat gelink naar andere socials of de website? Zo verlegen om extra views om de statistieken te spekken?
Vaak zat op mijn Cita gilera gedaan, geen filmpjes van helaas…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).