De top 10 ABHD video’s in 2017

Auteur: , 20 Reacties

Deze mooie video's met extra veel pixels bekeken jullie het vaakst op ons HD-kanaal.

Wout

Vorig jaar begluurden jullie de video van de Alfa Romeo Giulia QV het vaakst op ABHD. De snelle Italiaanse D-segmenter laat uiteraard een stel flinke Italiaanse sloefers achter om op te vullen. Welke auto stond er dit jaar op één bij ons thema-kanaal geweid aan autopr0n?

Normaal tellen we af van plaats tien naar één. Maar er is een twist! Bij het optellen van alle eyeballs kwamen we erachter dat de Ferrari GTC4lusso T de top-10 net niet gehaald heeft. Maar we vonden dat deze blepper toch een eervolle vermelding verdiende. Check hieronder dus de meest populaire video’s van plaats elf naar één.

11. Ferrari GTC4Lusso T
Ferrari GTC4Lusso T

10. Mercedes-AMG GLC 43
Mercedes GLC43 AMG

9. BMW 530d Touring
BMW 530d Touring

8. Porsche 911 GT3
Porsche 911 GT3

7. Alfa Romeo Stelvio
Alfa Romeo Stelvio

6. Audi RS5
Audi RS5

5. Aston Martin DB11
Aston Martin DB11

4. BMW M760Li xDrive
BMW M760Li xDrive

3. Porsche 911 991.2 Carrera GTS
Porsche 911 991.2 Carrera GTS

2. Volkswagen Arteon
Volkswagen Arteon

1. Mercedes-AMG E63S 4MATIC
Mercedes-AMG E63S 4MATIC20 reacties

Niet echt een hele spannende lijst eigenlijk. De Arteon is best een mooie wagen, maar plek 2? Had ik niet verwacht. Ik snap dat de Ferrari nog eventjes erbij gezet werd. Maakt de lijst nog een beetje spannend.
@viezefreddyw: Blijkbaar zijn er hier toch wat meer doorsneeliefhebbers dan we allemaal roepen hier ;)
@granlusso: We zijn allemaal VAG-bashers hier. Volgens velen.


Juist ja…
@viezefreddyw: misschien juist wel door de Pheaton dat mensen ook nieuwsgierig zijn naar de Artheon? Voor mij wel de reden geweest om te kijken en teleurgesteld te zijn. Mooi model, maar niet meer de allure van een Pheaton
@crosscabouter: Maar dat is ook nooit de bedoeling van VW geweest met de Arteon. Opereren ook allebei in een totaal andere klasse en prijsklasse.
@viezefreddyw: dat is helemaal waar. Vergissing
Hoewel @viezefreddyw hierboven ook een punt heeft, moet ik zeggen dat het lijstje me niets verbaast.

Het zijn namelijk stuk voor stuk auto’s waar erg veel van verwacht werd of waar men al lang op heeft gewacht totdat ze eindelijk op de markt kwamenz
Blepper
Gelukkig toch nog wat Italiaans spul ertussen.
530D omdat het de enige 5 is met 6 cilinder en alleen achterwielaandrijving. Eh..doe mij maar de 540i dan…die info klopt namelijk niet, die is er ook als alleen RWD. En hoezo..een diesel in deze lijst?
@haroldv: Wat is daar mis mee?
@viezefreddyw: als petrol head, heb ik niets met diesels. En ik denk, lekker belangrijk, dat een top 10 van Autoblog ook gekozen is door petrol heads. De BMW 5 is gelukkig ook de enige diesel, en dat om de verkeerde reden.
@haroldv: De term ‘petrolhead’ is een groot begrip. Ikzelf vind het eigenlijk een loos begrip. Ik ben een autoliefhebber. Ik houd van auto’s op benzine. Maar ik houd ook van auto’s op diesel. Er zijn ook autoliefhebbers die van auto’s op gas houden. Of elektrische auto’s. Trapauto’s worden zelfs gewaardeerd.

Waar het om gaat is dat het allemaal auto’s zijn. Stuk voor stuk. Het betekent ook dat er hier op Autoblog een groot aantal bezoekers komen die allemaal van auto’s houden en dat allemaal doen op hun eigen manier.

Het mooie is dus ook dat elke bezoeker/autoliefhebber op deze website aan zijn/haar trekken komt. En er staat maar 1 diesel in het lijstje. En 10 benzines. Prima verhouding, toch?
Omdat het AUTO blog is en niet Benzine blog
Wat is die DB11 toch een schoonheid.
handtasjesblog…
De video die ik het meest gezien heb is die Esso reclame met de SAAB.
Die reclame heeft er zelfstandig voor gezorgd dat ik nu een kroontje heb, om er maar vanaf te zijn
@hehe: hancook tires
Hahaha als er geur video’s waren dan had half autoblog koolstofdioxide of monoxide vergifting van die saab zonder katalysator
Die van de Lexus LC500 was voor mij de leukste van 2017.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).