Ontwerp Lewis Hamilton’s botsmuts voor seizoen 2017

Auteur: , 20 Reacties

Teken er bijvoorbeeld een 'vuurtoren' op. Misschien valt het Lewis wel niet op.

LH44

Lewis Hamilton positioneert zichzelf graag als de stijlgoeroe van de F1 grid. Niet zelden post hij plaatjes op Instagram van zijn dikke bakken, mooie huizen en nette kledij. Toegegeven, zijn Paarse Pagani en donkerrode LaFerrari kan enige swag niet ontzegd worden. Toch laat uitgerekend LH44 het design van zijn valhelm voor volgend jaar over aan jou.

Nou ja, aan jou of aan één van de andere mensen die hun inzending voor Lil’ Lewis’ botsmutsdesign op Instagram plaatsen met de hashtag #LH44Design. Lewis heeft namelijk een wedstrijdje uitgeschreven waarbij mensen opgeroepen worden om met stijlvolle helmdesigns op de proppen te komen. Je mag zoveel virtuele helmen inzenden als je wilt. LH44 himself zal vervolgens één van de inzendingen uitkiezen.

Behalve dat het voor de winnaar natuurlijk leuk is om zijn of haar design terug te zien in de race, is er nog een extra prijs verbonden aan de competitie. Mocht Lewis jouw design namelijk het mooiste vinden, dan krijg je zelf een replica van de helm op ware grote, gesigneerd door LH44 himself.

Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden waar de helm aan moet voldoen. Sommige sponsors kun je bijvoorbeeld niet achterwege laten, want dan krijgt Lewis problemen. Voor alle details kan je deze site checken. Top tip: zet er minimaal weer ‘Still I Rise’ op en liefst nog wat meer van dat soort teksten. Misschien ‘Blessed’ of iets dergelijks. Of ‘Nico who?’. Of nee, zet er een plaatje op dat afhankelijk van je kijkhoek de tronie van Lewis of van Ayrton laat zien. Ja, dat is ‘m.20 reacties

Fijne baas is het toch ook.
@fiestacruizer: ben je hondenfluisteraar?
Wat een intens oninteressant item…en toch klik ik erop…
@cpp1: it’s a kind of magic.
Nico who, lol.


De eerste “Nico” helmen zijn al verschenen..

https://instagram.com/p/BPvYlrpjR9t/
Da’s wel leuk. Het enige wat minder is, is dat de template in een PDF-file zit waardoor je zelf alle vakjes en sponsorlogo’s moet uitknippen en straks weer terug moet plakken. Een tijdje terug had Grosjean (als ik mij niet vergis) het toch beter voor elkaar. Die had een photoshopbestandje klaar staan met de sponsorlogo’s al in een aparte laag verwerkt.
Botsmuts. Ik vind mooi.
@shibby: butsmuts ligt eigenlijk net iets lekkerder in de mond niet?
Waarom zo’n negatieve ondertoon? Is toch leuk voor die meid of jongen die deze wedstrijd wint? Een beetje hetzelfde als een fotootje van een auto schieten en dan uitgekozen worden om als “header van de maand” op AB of AJ te verschijnen alleen dan een miljoenmiljard keer leuker…
@rick-dos: welke negatieve ondertoon…
Het hoofd van Bernie Eccelstone als helm!
Deze maar dan met de sponsos erop

https://goo.gl/images/82v0xA
Of om het Superbowl gevoel er een beetje in te brengen
https://goo.gl/images/JztnBT
Best leuke wedstrijd. Ben benieuwd wat hij kiest

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).