Lewis Hamilton voert de swek op bij Paris Fashion Week

Auteur: , 40 Reacties

Onze F1-swekkerb0i wilde wellicht een nieuw model schaken, maar haalt zich in plaats daarvan de woede van een sponsor op de hals.

Lewis

Modebewust als de gemiddelde reaguurder van deze site is, zal het jullie vast niet ontgaan zijn dat er deze week weer eens een modefeestje gehouden is in Parijs. Normaal gesproken een stressvolle tijd voor Doutzen’s in spe, die in deze periode volgens de geruchten hooguit een frietje eten. Één frietje, welteverstaan.

Maar, voordat je in de auto stapt om met je ellebogen te schuren tegen die van de modellen, is er wel een belangrijke kanttekening te plaatsen. Van 18 tot en met 22 januari gaat het om de mannenmode. Pas volgende week staat de haute couture op het programma en in februari is dan de normale Paris Fashion Week, oftewel die voor vrouwen. Doe met die informatie wat jou goed dunkt.

Lil’ Lewis besloot in ieder geval dat hij het evenement niet kon missen en toog naar Parijs met een paar puike outfits. Misschien dat Winnie die voor hem had klaargelegd in de ochtend, wie weet. Vervolgens deelde hij de plaatjes op Instagram. Zo kunnen anderen oh-zo-zuur naar Lewis’ haute couture kijken. Ach, je moet wat doen met je leven als de miljoenen binnenstromen en de eerste race van het seizoen nog zo lang op zich laat wachten.

Parijs

Toch zit er ook voor de swek- en modehaters nog een soort van relevant staartje aan dit verhaal. Prominent Mercedes-sponsor Hugo Boss heeft namelijk in 2016 nog te kennen gegeven allerminst blij te zijn wanneer Lewis zich in kleding van andere merken hult. Lewis bezocht namelijk onder andere een show van McQueen. In dit geval gaat het niet om de wijlen acteur, maar het modemerk Alexander McQueen. Dit is een concurrent van Hugo Boss en het laatste bedrijf is er dan ook enigszins verbolgen over dat hun dure uithangbord een ander merk pimpt. Wederom toont Lewis echter dat hem dat kein Flaus aus macht. Ouwe rebel is het ook.

In tegenstelling tot de originele Rebel Without a Cause heeft LH44 echter wel een doel: dit jaar VES, RIC en BOT verslaan en daarmee Senna passeren als viervoudig kampioen. Moet hij er alleen wel voor zorgen dat het Mercedes team voor die tijd niet klaar met hem is.40 reacties

Zoals ik daarjuist bij een verkeerde topic mijn comment plaatste.

Lil’Lewis spendeert graag zijn vrije tijd op mode-evenementen. Je moet hem eens voor de grap volgen op Snapchat. Altijd met lekkere russische modellen op de foto.
@misterdrogba: Like a Boss…
@donvincenzo:

Mannen en mode shows, ik denk eerder een verborgen voorkeur voor de herenliefde.
@bofkont: En dan krijg ik een mail dat ik mij moet gedragen :’)

Deze vooroordelen komen blijkbaar wel door de keuring…
Tja… Hugo Boss heeft ook weleens fouten gemaakt hè..
@camber24: ik wilde er nog een referentie in verwerken naar die pakjes voor het 1000-jarige rijk, maar ik dacht ach ik laat het een keer gaan…
@jaapiyo: en dan komt er toch zo’n bijdehandje die erover begint.. I feel your pain……
@camber24: fouten?
Die pakken waren echt
Sehr schön
@st33fie: kiezen voor de verkeerde kant. Sehr schön..
Mooie jongen.
Koop die man een paar veters!
@cossiekiller: hij heeft zijn strikdiploma nog niet gehaald..
Ik heb nog steeds geen idee wat een swekkerb0i precies doet/is, en daarnaast wat mijnheer Hamilton doet met kleren interesseert me helemaal geen ene bil.
Komop Autoblog, dan maar een artikeltje minder!
@stationcar: Gelukkig hebben ze nog een artikel over wat ze in de zomer doen. Bv. knuffelen met vriendin of honden uitlaten.
@stfu: haha
Van die oversized Timberlands is de basis Hiphop Yo Nigga outfit toch ? Als hij zich daar happy in voelt prima toch…

Een Hugo Boss pakje zou wel wat chiquer staan dat wel…..

Echter Hugo Boss moet niet zeiken, ze hebben de uniform van de SS (uit WOII) designed en gemaakt …..dus misschien is niet iedereen blij met die Heritage.
Zover ik weet is Hugo Boss teamsponsor van Mercedes, en geen persoonlijk sponsor van Hamilton. Zolang dat het geval is, kan men hem natuurlijk niet verplichten om -buiten sponsorevenementjes en Mercedes-aangelegenheden om- in zijn vrije tijd in Hugo Boss te lopen.
@edge: Ik vermoed dat het wel netjes in zijn contract met MB staat dat hij een aantal % van zijn prive publieke optredens in kleding van de teamsponsor moet opdraven.
Ik neem aan dat ook de directeur van Boss wel eens een ander merk aan heeft. Onmogelijk om alleen maar in kleding van 1 merk te lopen. Dus ook niet zeuren als je uithangbord gewoon eens naar iets ander kijkt!
@mark997gt3: Om het simpel te houden zit er een groot verschil tussen in de vakantie in een huur Astra te rijden en je botte hasses het grote net op te slingeren dat je aanwezig bent bij de presentatie van de nieuwe BMW 7 serie!
Niemand kan het een hol schelen als hij thuis in een tijger thuispak van de Aldi loopt, maar instagrammetjes plaatsen dat je bij een groot evenement van de concurrent bent is stom.
Ik vind het wel grappig dat er mensen zijn die Lewis een karaktervol persoon vinden. Hij en max zijn dé persoonlijkheden van de F1(Ecclestone) Hij kan er wel excentriek uitzien met al zn tattoos, maar wat een saai mannetje vind ik het. Zelden komt er wat spontaans of leuks uit hem. Nooit een grapje een lolletje of iets anders boeiends. Nee, not my cup of tea, onze swekker.
@piquet1986: Volledig eens, niets anders dan zogenaamd uniek willen zijn maar het totaal niet zijn in dit geval.
@bofkont: ooit weleens aan gedacht dat hij helemaal niet uniek wilt zijn maar dat hij dingen doet die hij leuk vindt? Net zoals jij dagelijks dingen die jij doet leuk vindt?

Wie zegt dat hij uniek wilt zijn, waar heb jij dat gelezen, waar staat dat, wanneer heeft hij dat gezegt?
@87sandyd: Een handtasje zou het compleet maken.
Onze Max heeft tenminste oversized pet op zijn knar ..
Staat vet bij vrijwel elk huispak ..

Past zich helemaal aan aan zijn fans ..
Ik ben normaal gesproken niet zo van het zeiken op de artikelen die jullie plaatsen en ik vind ook vooral dat jullie lekker moeten bloggen wat jullie willen, maar nu vraag ik me toch echt af wat de nieuwswaarde is van dit artikel en waarom de doelgroep van deze website dit interessant zou vinden. Just sayin’
Mijn moeder wordt ook altijd boos als ik buiten de deur eet.
Als je in boots zonder veters gaat lopen ben je gewoon een modeslachtoffer.

‘Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.’ — Oscar Wilde
Mode, is dat niet die onzin waar 14 jarige meisjes zich druk over maken?
@lekbak: Klopt, maar latente handtasjes zoals hij hebben er ook wel een handje van.
@lekbak: Jij weet vast wel wat voor bril hij draagt op die foto? Erg gaaf
@fmgarcia: ja, een zonnebril. Heb ik ook.
@lekbak: held
Wat een oppervlakkig persoon is het toch ook. Alleen maar bezig met de mode.

Maar goed, laten wij ons ajb met veel belangrijkere zaken bezighouden. Wanneer is de volgende topic over een apart kleurtje op een auto?
@Rick-dos: Of het volgende topic waarin “BMW” weer eens wordt genoemd!
Ik vind die Steampunk zonnebril wel cool. De boots heb ik ook, maar wel met veters. Die kerel leeft er mooi op los! Zou ik ook doen in zijn positie. Beetje de wereld over, feestje pakken. Lekker toch.
Edit: ja idd, fixed!

En laat Lewis in zijn vrije tijd doen wat hij wil. Ik loop op zaterdag ook niet in pak en das rond in de supermarkt.
Dus hierover gaat dat liedje van Jay Z en Kanye West
Hij is wel heel erg met mode bezig en dol op de mode shows, ik denk dat we hier iemand hebben die nog uit de kast moet komen, helemaal niet erg overigens.
Beetje jammer dat hij er als een pauper altijd bij loopt.
Zolang hij maar blijft presteren op het circuit heeft hij van niemand last

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).