Deze BMW heeft een individuele kleur

Auteur: , 37 Reacties

Yep, echt, dit is een Individual kleur.

Het is een beetje tegenstrijdig, want bij Individual kleuren zou je je eigenlijk vanalles voor kunnen stellen, maar wat mij direct bij de term te binnen schiet is Java Green. Niet dat ik het heel mooi vind, doch deze ‘individuele kleur’ is zo bekend, dat je de tint relatief vaak tegenkomt op de betere BMW Blogs. De ideale kleur voor mensen die heel erg willen opvallen, maar zich tegelijkertijd willen conformeren aan de geijkte keuzes die sowieso op goedkeuring kunnen rekenen van hun peers.

Kenners van BMW’s car configurator zijn daarnaast wellicht ook bekend met bijvoorbeeld Azuritschwarz of wellicht Champagner Quartz metallic. Die behoren namelijk tot de ‘standaard’ Individual kleuren, hoe gek dat concept ook is. Maar het kan nog gekker: saai zilver grijs als Individual kleur. Man man man…

Als je houdt van grijs, maar Glaciersilber, Kashmirsilber, Atlas Cedar metallic of Bluestone metallic het niet voor je doen, kan je nu opteren voor de ‘standaard’ Individual kleur Rhodonitsilber metallic. Het kost je 2.495 Euro op een nieuwe 5-serie (rijtest), maar dan heb je ook de kleur die je op de foto’s ziet. Oké, toegegeven, vanuit enkele hoeken zie je wel een beetje dat de lak wat speciaals heeft. Enfin, betaal jij twee-en-een-halve rug voor dit premium leasegrijs? (via bimmerpost)

grijs37 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Het staat erg goed! Tis dat ik nog een 16 jarige puber ben die omkomt in huiswerk en 25 euro per week verdient met vakkenvullen. Anders had ik het wel geweten!
Hoe “individual” is java green eigenlijk nog?
En toch vind ik het wel erg mooi… De auto vind ik niets though. Maar inderdaad het concept van standaard individual is een joke.
Als grijs je ding is dan is dit wel erg mooi grijs. Over kleur valt immers niet te twisten. Over de prijs? Tsjah, de ene heeft 100€ per maand om 4 monden te voeden en de ander gebruikt het als toilet papier. De ene rijdt dus geen auto en hoeft ook geen kleur te kiezen. De ander kiest het gewoon omdat het kan.
Ik denk dat je deze kleur in het echt moet zien om te ontdekken of die echt speciaal is
Sneu geld.
50 shades of grey om het model spannend te maken.

Ik ben toe aan een nieuw model 5 serie. Ben er wel op uitgekeken. Hoe lang nog voordat dit model wordt vervangen….
@Rick-dos: Kun je nog lang wachten.. De nieuwe 5-serie (G30) is pas uit sinds begin dit jaar.
@svensson: joh. ;)
@rick-dos: Er komen geen nieuwe modellen meer uit van de BMW 5 serie, al jaren niet..

Er is wel elk seizoen een faceliftje..
Whow het is zo individual dat het in het ene licht een Sedan is en in het andere een Wagon.
@Donstil: touring….
@srthellcat: Blijft een wagon.
Beter dan Interlagos blauw wordt het toch nooit.
Ik vind er niks aan deze kleur dan ben ik het idd met de auteur van dit artikel eens dat dan java green meer een individuele keuze is
Individual lease grey
Zozo wat interessant, heeft iemand het recept van pannekoeken?
@v6ti: ong 10 pannenkoeken:

250 gram bloem
500 ml melk
2 eieren
1 theelepel zout
@depsycholoog: naar wens kaneel/appel/kaas/spek toevoegen
Auto is net zo saai als de kleur. Past uitstekend. Vet premium natuurlijk.
@viezefreddyw: deze auto saai nee de kleur wel.
@bmwfreak038: Als BMW freak zijnde zal het tussen jou en mij en welles nietes discussie worden.
@viezefreddyw: al moet ik toegeven dat het vorige model qua achterkant, beduidend mooier was.
@viezefreddyw: edit de touring is wel mooier!
@viezefreddyw: “Alles met een BMW-badge is spannend!!”
The power of marketing
@romeoalfa: Alle BMW’s waarmee je op twee wielen kunt rijden, zijn spannend om te rijden.
Silvergrijs blijft mooi. Het is alleen jammer dat Ford de kleur zo verkracht heeft in de jaren 90.
@michaelb: Hoezo Ford, volgens mij was het Volkswagen in de jaren 80, van de vorige eeuw? De sneue lease-rijders hebben het zachtjes overgedaan, omdat het nou eenmaal lekkerder verkoopt, na einde contract. Dat maakt het geheel nog sneuer.
Zo’n dure kleur en dan foto’s maken met een smartphone. Tjonge maak er wat werk van en laat een fotograaf wat mooie foto’s maken. Krijg je een heel ander beeld.
@thomasthomas: nee hoor, het blijft ook dan zilver metallic. Je hebt ook geen fotograaf maar photoshop nodig om van deze kleur iets bijzonders te maken.
Het blijft zilver metaliek, en hele volksstammen zijn daar dol op.
Zelfs ik heb eens bewust een zilver metaliek auto gekocht waarin ik vervolgens 5 jaar in gereden heb.
Mijn smaak is verranderd en daardoor heb ik nauwelijks een keuze meer, of een automerk moet al een individual colour option aanbieden. En ja, dat word dus een BMW mijn volgende auto.
Doe mij maar een groene Alpina.
Ik vermoed dat de foto’s de kleur geen recht doen. Vind het, zo op het eerste gezicht, wel fraai. Vind de 5 serie sowieso een fraai koetswerk hebben. Prima kar. En als je niet zoveel geeft om wen paar knaken voor de lak, waarom niet? Ieder zn meug.
Beter dan Sepia Violett wordt het toch niet. Jammer dat je die kleur(die destijds al heel zeldzaam was) nooit ziet op de nieuwe modellen
De Individual kleur moet je zien op de auto bij daglicht, dan pas kun je een goede indruk krijgen. Heb ik ook gedaan en dat gaf de doorslag. Dat het weer een paar duizend kost, is ook nog steeds normaal aangezien de opties allemaal aardig wat knaken kosten.
@barry355gtb: normaal?
@bmwfreak038: opties kosten geld en dat is wel normaal toch

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).