Deze chick surft op een afgedankte Land Rover

Auteur: , 8 Reacties

Je leest het goed.

Wat te doen met afgedankte proef-auto’s? Surfplanken bouwen natuurlijk! Althans, dat is wat SkunkWorks Surf Co dacht. In een partnerschap met Jaguar Land Rover werd een speciale surfplank ontwikkeld. De onderdelen zijn afkomstig van een kleimodel van een Land Rover Discovery Sport. De auto werd in juni afgebroken en kon worden hergebruikt om de surfplank te ontwikkelen.

Surfchick Lucy Campbell ging de plank testen voor de partijen. Campbell is surf-kampioen in Engeland en weet dus wel hoe een goede surfplank moet aanvoelen. Naast onderdelen van het kleimodel, bevat de surfplank ook carbon details. Dit materiaal versterkt de plank en zorgt er tegelijkertijd voor dat de surfplank zijn flexibiliteit behoudt.

GeĆÆnteresseerden kunnen de gerecyclede plank dit weekend in het echt aanschouwen. De surfplank wordt tentoongesteld tijdens het Jaguar Land Rover Tech Fest in Londen. Met dit evenement toont JLR haar visie op de toekomst van mobiliteit. Het event is gratis te bezoeken.8 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
De “visie op de toekomst van mobiliteit” ..
En dat op een “tech-fest” ..

Wat een crap ..
@lincoln: gratis te bezoeken. Niemand zegt dat je er naar toe moet. Waar maak je je druk om?
@pomoek: soms is het goed om je druk te maken over het zoveelste broodje gebakken lucht met de smaak van lulkoek dat je gratis wordt voorgeschoteld. Niet is gratis in de wereld, je betaalt met je aandacht die wordt afgeleid van zaken die er echt toe doen.
@vroaaar: mja, ik zou zeggen: druk dan niet op de knop.
@vroaaar: ik zal het even uitleggen. In deze reclame figureren drie dingen: een surfplank, een Landrover en een leuke meid. Dat wat er echt toe doet zijn niet de Landrover en de surfplank.
Voor de duidelijkheid. Automotive klei is heel zwaar maar het foam waar de klei op aangebracht wordt is hier gebruikt lijkt met. Dat zijn grote blokken geel foam, volgens mij inderdaad het zelfde spul als wat oa in surfplanken gebruikt wordt.
Hebben ze nu een imperial ontwikkelt waarbij de riemen langs de hemel van de auto gaan! Ik zie op 1 van de foto’s riemen door de auto gaan. Dat vind ik geen gezicht.
Mooie meid, mooie auto, mooie plank. Ik vind helemaal mooi!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).