Deze TOVERBAL bekrast de auto van een AB-lezer [updated]

Auteur: , 60 Reacties

Ja baasje, je staat er mooi op.

Man man man, is het bloedheet buiten, komt er ook nog zo’n bericht voorbij waarvan je bloed gaat koken. Als autoliefhebber probeer je je auto natuurlijk een beetje netjes te houden. Oké, geld, tijd en de realiteit van de Nederlandse straten dicteren soms misschien dat je niet álles zou kunnen doen wat je zou willen om je auto in nieuwstaat te houden.

Wanneer je je auto dagelijks gebruikt, krijgt ‘ie gegarandeerd een keer een tikkie van een tijdelijke buur (m/v) die zijn deur wild opengooit. Steenslag ontkom je ook niet of nauwelijks aan en als je in de winter rijdt zet het zout zijn tanden in het metaal. Wil je alles helemaal goed houden, sta je elke maand bij de spuiter. Onbegonnen werk. Onder het mom ‘patina’ moet je proberen je brein te laten accepteren dat perfectie niet nodig is.

Desalniettemin probeer je er natuurlijk wel alles aan te doen. Regelmatig krijgt je auto een wasbeurt. Als je gaat parkeren dan doe je dat liefst waar nog niemand staat, ondanks dat je dan veel verder moet lopen. Of je parkeert in de schaduw zodat je lak en dash zo min mogelijk belast worden. Hoewel, liefst geen schaduw van een boom waar die vermaledijde duif net een nest nieuwe duifjes tracht groot te brengen, om voor de hand liggende reden…

Het kost wat moeite en je vriendin vind je een dwangneuroot, maar je auto blijft er wel zo net mogelijk door en daar word je blij van. Totdat er een totale KANEELSTOK besluit dat hij je dit kleine geluk niet gunt. In zijn zieke hoofd is zijn in- en intrieste leven íets dragelijker als dat van jouw een stukje minder is. In een paar tellen zet zo’n lafaard een stel krassen in je lak, wat jou al snel een schade oplevert van honderden Euro’s.

Precies dit overkwam Peter, wiens Ford F-150 bekrast werd in de buurt van de TU/e in het pittoreske Eindhoven. Als recentelijk slachtoffer van zo’n bekrasser sympathiseer ik uiteraard met Peter, maar vaak kan je verder niet veel doen. In dit geval ligt dat echter een tikje anders. Peer’s dashcam heeft de STROOPWAFEL namelijk vrij goed op de gevoelige plaat vastgelegd en hij heeft ons gevraagd of we de plaatjes willen delen. Maar natuurlijk, bij deze!

Herken jij de BORSTBOL op de beelden? Stuur dan even een mailtje naar ons en/of naar de politie. Hopelijk mag hij dan zelf opdraaien voor de schade én een paar honderd uur zijn onmiskenbare talent aanwenden om ergens kauwgom van de straat af te krassen. Filmpje!

krasmeneer

UPDATE 22 april: We hebben ‘m vermoedelijk te pakken. Een tipgever wist ons te vertellen dat de DROPVETER in kwestie P. Meijer heet. We hebben de informatie inmiddels doorgegeven aan Peter.

UPDATE 25 april: De krasser is opgepakt en gaat de schade vergoeden, mer info HIER!60 reacties

als je zoiets doet heb je echt geen respect voor de eigenaar. gelukkig staat deze vol in beeld en hoop dan ook dat ie zo snel mogelijk gepakt word en dat ie een flinke straf krijgt. snap nooit wat zo persoon bezield om zoiets te doen.
@jeffreyvanbaal: eens, waarom gaat ie niet lekker Pokemons vangen ofzo.
Een kansenparel, wat een verassing.
@jannemaneke: helaas geen verassing deze keer. Ook geen verrassing.
@jannemaneke: Kansenparel? Bedoel je dan een allochtoon?
Want ik kan dat, op een voorgevoel na, bijna nooit puur op uiterlijk beoordelen.
@granlusso: Hij doelt denk ik op het feit dat je kansenparel moet zijn om dit soort daden te verrichten. Ongeacht afkomst.


Ik gok eerder dat dit een “anti CO2” actie is…
@michaelb: Ik ook. Triest dat deze meneer niet van andermans spullen kan blijven.
Je MOET met je POTEN van andermans spullen af blijven.
Als je zoiets ziet haal je hem toch door de gehakt molen na dat je hem eerst op zijn bek hebt geslagen . Dit is echt kut volk.
@ronald: denk aan je hart Ronald
Boven de taakstraf etc. ook de schade volledig uit eigen zak laten betalen, inclusief daar nog een hele dikke boete bovenop.
@jaapiyo:
Goeie actie, ik hoop dat dit iets oplevert.
Heb het ook al meegemaakt, inclusief 2 ingetrapte linkerdeuren.
Echt een rotstreek, dit!
En weer een Fin. Of is het een Zweed?
@hanse1one: ach ze lijken allemaal op elkaar.
@hanse1one: jij bent nog triester dan die flapdrol.
@hanse1one: lijkt me dat jij een heel frustrerend leven hebt
@thesis: Perfect gelukkig. Maar de krassen in mijn auto waren ook van een ‘ Scandinavish type’. Ze geven zichzelf een slechte naam.
@hanse1one: moet je ook geen Volvo rijden.
@hanse1one: Volgens mij is dit meer iemand met mediterraans / zuid Amerikaans bloed.
@hanse1one: hij heet P. Meijer, ik denk je broer zelf
Gore bloedwolf zeg. Man wat kan je hier kwaad om worden. Zo’n pisventje die geen enkel besef van waarde heeft
Sneu figuur…. Op Dumpert stond erbij dat ’t op het parkeerterrein bij het Auditorium was. Hangt vol met camera’s van de TU/e, dus als die sneuvent van het Uni terrein afkwam zou dat wel te zien moeten zijn. En dan kun je er wel van uit gaan die ‘ie studeert/werkt aan de TU/e…. En dan moet ‘ie wel op te sporen zijn. Anders eens een berichtje naar Cursor van de TU/e sturen (het Universiteitsblad).
Aan zn kloten ophangen, zodat ie zoch niet kan voortplanten.
Zou Peter kunnen delen welke dashcam dit is? Heerlijk haarfijn op beeld, heb dit ook even hard nodig ivm krasjes die bij mij om de zoveel tijd tevoorschijn komen de laatste tijd…
@ariif: ws een Blackvue ;-)
@ariif: een Viofo A119 kost je de wereld niet.
@ariif: is een Viofo a119 , met Parking mode.
Mooi staaltje zelfcensuur! OT: wat een CARAMELFUDGE is deze persoon zeg!
Ik wil zo iemand altijd vragen of z’n ouders trots op hem zijn. Het absolute afvoerputje van de samenleving. Ik zou dit soort mensen niet eens uitschelden, maar gewoon kleineren en confronteren met hun idiote daden totdat ze zachtjes beginnen te huilen.
@granlusso: Inderdaad, TU Eindhoven is echt het afvoerputje van de samenleving…
@svenska_aeroplan_ab: Ik heb het over deze meneer. Ongeacht wat hij studeert. Wil je nu zeggen dat mensen die aan de TU Eindhoven studeren nooit het afvoerputje van de samenleving kunnen zijn? ;)
@svenska_aeroplan_ab: nou. De TU dan misschien niet…
@svenska_aeroplan_ab: intelligentie is meer dan alleen IQ he
@svenska_aeroplan_ab: iedereen die daar rondloopt zit op die school?
Peter? Heet die man niet Arjo?
Komt dit uit het niks of heeft “ons” Peter ook niet helemaal een schoon geweten? Hoe dan ook jammer van de auto, normaal gesproken blijf je met je poten van andermans spul af.
jorrit beukers
of lincoln
@fmgarcia:
Voel jij je wel lekker? Lincoln is criticus. Verder helemaal niks. Hij bekrast misschien wat tere zieltjes. Maar niet andermans spulletjes. Zeker niet what was made in ‘Murica!
Als deze jongen z’n naam bekend wordt, nou geen digitale lynchpartij beginnen hé jongens. Gewoon politie inschakelen en correct afhandelen…
Is er iemand hier die ooit met zo een dader heeft gesproken of iemand kent die voor een dergelijk vergrijp is gepakt? Ik begrijp er geen reet van dat iemand zo iets doet, waarom? Wat gaat er in zo iemand om? Ik ben twee keer slachtoffer geworden van een krasser, het is in en in triest.
Ik ken hem helaas niet, maar zal de komende weken op letten! Of ken jij hem toevallig wel @fietsenmaker ?
-edit: nutteloze bijdrage-
Deze meneer lijkt volwassen genoeg om zijn (edit) *PIEEEEEEEEEP* fase voorbij te zijn maar heeft zijn drugsrunner fase misschien gemist. Gaat het toch nog mis. Heb ik toch jaren in een zwaar Arabisch land gewoond waar dit soort dingen niet getolereerd worden. En hier kan blijkbaar alles.
Hmm… de broer van Jesse misschien?
Wat een ongelofelijke slappe ZUURSTOK, man man man…
Mooie beelden maar zolang het gekras niet duidelijk in beeld is gebeurt er niks mee. Misschien was ie wel zijn veter aan het strikken of ff pissen.
Spreek helaas uit ervaring.
Auto met valse kenteken, handschoenen,knuppel,ducktape,jerrycan benzine en een schep. You do the Math
@maroksahbe:

= aansteker vergeten?
we moeten zijn hoofd even bekrassen wat een lul
De hufter!
@autoblog: Dit soort beelden mogen wettelijk niet geplaatst worden en kunnen ook meegewogen worden in een strafmaat door een rechter.
@imaginenl: Gezien het feit dat op dit soort misdaden een taakstraf staat, wat op zich prima is, zou ik best het risico op strafvermindering willen nemen om deze meneer heel eventjes publiekelijk aan de schandpaal te nagelen.
Op foto 4 staat er een rood puntje op zijn hoofd. Is hij daar ter plekke toch afgeknald?
Bij de uni in de buurt, tsja er zitten heel wat jesse klaver aanhangertjes tussen die generatie helaas
Wel oppassen met hem zo duidelijk in beeld te brengen. Dit is schending van die jongen zijn recht op privacy!
Is die l•l met vingers inmiddels herkend en aangegeven ?
-edit: nutteloze bijdrage-
Het ergste misdrijf dat er bestaat.

Ik heb ook een camera die alles registreerd, en ik controleer regelmatig de omgeving fysiek van mijn auto’s, en de auto’s van andere mensen. Dus ook uw auto is bewaakt!

De mensen die auto’s bekrassen zijn zwaar ziek, ook die ze stelen zoals zieke criminelen.
Wie auto’s bekrast, krast mij. Ik wil die gek vangen!
Goed japyyo, nou de F150 naar de schade hersteller.
Hij komt mij bekend voor.
Staat deze zakkenwasser al lang en breed op facebook? Aan de schandpaal. NU !!
Geweldig zo’n parkeerfunctie! Denk dat ik ook maar eens een cam moet aanschaffen. Hoewel, deze week was Karl van mijn vrouw de klos…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).