Dit ben je kwijt voor een carbon sausje op een Aventador

Auteur: , 28 Reacties

De portemonnee mag getrokken worden.

Supercars zijn tegenwoordig overladen met carbon. Het peperdure materiaal heeft een nuttige functie en oogt tevens erg fraai. Vitesse-AuDessus komt nu met speciale carbon goodies voor de Lamborghini Aventador LP 750-4 SuperVeloce. Volgens het Amerikaanse bedrijf was de Lambo nog niet genoeg voorzien van het lichtgewicht product.

Er kan gekozen worden voor drie verschillende voorgebakken pakketjes, of je vinkt individueel diverse opties aan. Aan jou de keus. Met het Essentials Package krijg je een carbon splitter, diffuser, zijskirts en spiegels. Je mag hier 15.525 dollar voor aftikken. Het Extended Package kost 22.275 dollar en daarmee beschik je naast alle eerder genoemde opties ook over een carbon kofferbak. Als laatste is er een Bare Carbon Package, maar hier is geen prijs van bekendgemaakt.

Bij alle pakketten kun je nog eens 25.000 dollar extra rekenen wanneer je de extreem prijzige center lock wielen erbij wil hebben. Uiteraard zijn deze vier velgen ook van carbon. Vitesse-AuDessus stelt 300 pakketen beschikbaar en deze zijn te bestellen voor zowel de SV Coupé als de Roadster.28 reacties

Van dat geld kun je gewoon een nieuwe auto kopen
@martijn11: Je ken er wel meer als 1 van kopen
Rij je wel een heel stuk zuiniger ineens ..
300 pakketten? Lekker ambitieus :) Als ze er al 3 of desnoods 30 verkopen, zal de koek wel op zijn.
Nou.. Ehh.. Mooi! Maar ik was eigenlijk opzoek naar een carbon asbak voor in m’n lambo.
@mennok: ik was op zoek naar een lambo…
Ik sla even over…
Ik koop wel wat anders voor dat geld …
@murica:

Jij bent zeker zo een pauper die helemaal geen Aventador heeft ??
@lincoln: Ik hoef ook geen Aventador. Ik heb niet eens een rijbewijs, ook al had ik er een had ik als nog niet een Aventador gekocht…
@murica:

Dan is het opzich best logisch dat je er geen diffuser voor gaat kopen .. Toch ??
@lincoln: Ik had de artikel niet begrepen. Sorry. Maar als nog koop ik liever iets anders dan een Aventador als ik het geld had :)
@murica:

Joh .. Kijk maar wat je doet ..
Ongeveer 7 miljard mensen op de wereld die vandaag geen Aventador hebben gekocht ..
Nog nooit gehoord van dit bedrijf, maar dat zal wel aan mij liggen. Ik zou echter niet snel vertrouwen in carbon velgen van een klein bedrijf…
@wouterjeuring: ik zal niets of niemand bij m’n Aventador vertrouwen maar dat terzijde
@jordydeknecht: Ach joh, voor een paar tientjes koop je gewoon een nieuw schaalmodel als iemand je huidige sloopt.
@jordydeknecht:

Knap hoor .. Zoveel wantrouwen en jezelf toch op een aventador trakteren ..

Jij bent er zeker zo zuinig op dat niemand em mag zien ..
@lincoln: Doelde meer op tupperware en prestatie tuning. Ik zou er zo vaak mee rijden als kan, en iedereen zou em mogen zien hoor.
@wouterjeuring: We hebben sowieso nog maar bar weinig van deze toko gezien. Enkel deze wagen, en die photoshop van een full carbon F12 tdf. In het geval dat ik mijn smaak verlies én een dikke supercar kan betalen zou ik toch eerder voor een gevestigde partij gaan. Je kunt zeggen wat je wil, maar de dingen die ze bij o.a. Mansory leveren zijn wel gewoon degelijk afgewerkt.

Als je echt op zoek zou zijn naar carbon fiber wielen lijkt Carbon Revolution me de betere optie. Dat is de toko die ook door Ford ingehuurd is voor de carbon wielen van de Shelby GT350R en Ford GT.
Als je zo een auto koopt ga je hem toch niet uitrusten met aftermarket onderdelen van een of andere tjoewner… Lekker OEM accessoires shoppen bij lambo zelf als je wil gaan personaliseren. ;)
Da denk ik er althans over.
@cadrez:

OEM .. Persoonlijk en toch ook standaard ..
Dat willen we allemaal ..
@lincoln: Gat in de markt lincoln! Afneembare spoilers! Geniaal! 😂
300 pakketten op een productie van 2x 600 stuks als ik het goed heb. Da’s inderdaad ambitieus te noemen!
Zo, ze stellen er 300 ” ter beschikking” wat ultiem genereus! En daar hoeven we dus maar, nu ja, veel geld voor af te tikken. Plak maar op mij r33t dat Carbon!
Leuke scoop voor Lamborghini, carbon velgen! Volgens mij pas de derde fabrikant die dit aanbiedt na Koenigsegg en Ford met de Shelby Mustang GT350R (en optioneel op de 2017 GT350)
Het zal voor mij geen toegevoegde waarde hebben
@eefie: Heel Lamborghini heeft al meer dan 2 decennia geen toegevoegde waarde laat staan een carbon pakketje
Als mijn opzet met; Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander geslaagd is, dan ga ik hem direct bestellen, de opzet heeft alvast te maken met het laten stoppen van de rente-ontvangsten van de Rothschild bank, en er dus miljarden mee gemoeid zijn . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).