Dit hoopje schroot was ooit een machtige supercar

Auteur: , 24 Reacties

Maar wat is het?

Supercars die in puin worden gereden. Niet zo erg als het een model betreft waar er duizenden van zijn gemaakt, al zijn er uitzonderingen. Dit is zo’n uitzondering. We kijken hier namelijk naar een Lamborghini Murciélago. Een model waar er inderdaad duizenden van zijn geproduceerd, maar toch heeft de Murcie in mijn ogen iets magisch. De Aventador zal bijvoorbeeld nooit in de buurt komen van zijn voorganger qua geluid en wat mij betreft ook niet qua looks.

Het gaat in dit geval om een Roadster uit 2008. Van de groene supercar is niet veel meer over en daarnaast heeft de Italiaan ook nog de nodige brandwonden opgelopen. De Murciélago zal via Copart worden geveild. Het hoogste bod staat momenteel op 125 dollar. De auto heeft een certificaat gekregen dat ‘ie niet mag worden opgeknapt om vervolgens weer op de openbare weg te verschijnen.

De Roadster staat op dit moment in Rancho Cucamonga, Californië. Een stad ten oosten van Los Angeles. Wie denkt nog wat te kunnen verdienen aan de overblijfselen van deze Lamborghini mag HIER meebieden.24 reacties

Naja, om maar weer heerlijk origineel te zijn.. JetCars heeft pech dit keer..
@denniss00: je zal waarschijnlijk sarcastisch zijn, en je hebt het misschien niet door, maar je bent serieus origineel(geen sarcasme), kudos
Lelijke velgen!
@mennok: dat is dan €50
@hellocello: Wilt u er een tasje omheen?
@denniss00: dan is het €50,50
@hellocello: zou mooi zijn. Daar kun je stukken schroot leuk voor bewerken en in de vensterbank zetten ;)
Voordat het een soeperkar was was het ook een hoopje schroot…
Leuke koffietafel maken van het blok, als dat nog goed zou zijn..
@boomhauwer: dan kijk je naar de foto’s en dan kom je tot de conclusie dat je beter een koffietafel kan maken van Dieuwertje Blok
Heb – als ik het zo lees tegen de populaire mening in – de Murcie juist altijd 1 van de minste Lambo’s van de afgelopen 30 jaar gevonden. Mist voor mij een bepaalde charme die de Countach, Diablo en Aventador wel hebben.
@beefcake: Aventador en charme … hmmm
@beefcake: ik ben het gedeeltelijk met jou eens. De Countach vind ik dat niet echt ‘charmant’. De Diablo en Adventador vind ik wel iets sexy hebben. In het gif groen, geel of baby blauw is de auto gewoon porno (ook lekker). Maar in het zwart, mat/metallic grijs of donkerblauw is de auto behoorlijk sexy.
Maar hoe is de bestuurder er vanaf gekomen?
Current Bid: $125 USD
Seller Reserve Not Yet Met

Ben ik eigenlijk wel benieuwd wat voor bodemprijs er aan deze veiling is gehangen. Meer dan de schrootprijs (aluminium velgen, blokdelen) zal er niet voor te krijgen zijn, en dat is op basis van deze foto’s zo’n beetje het enige wat volgens mij nog salvageable is.
Ik vraag me hardop af wie dit zou kopen? En wat ze er in hemels naam nog mee kunnen doen? (maar mijn collega’s weten het ook niet….)
@rednasnamsob: patsen dat je de eigenaar van een Lambo bent.
Misschien iets voor Tom Boonen, die heeft tijd nu en ervaring in het herstellen van Lambo’s.
http://www.autoblog.nl/archive/2008/08/14/tom-boonen-verkoopt-zijn-zelf-opgeknapte-lamborghini
Leuk kunstwerk voor op het hoofdkantoor van Tesla.
Je kan in ieder geval wel roepen dat je een Lamborghini hebt als je dit hoopje schroot koopt.
@jeroen92: Precies, zolang de sleutelhanger maar intact is om op de bar te gooien.
via Android app
Dit kunnen ze beter in Dubai in de showroom zetten.
Hoe kom je hier ooit uit?
Kun je nog iets leuks maken van die losse stukjes carbon? De rest kan zo in de otto(vuilnisbak).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).