Dit huis heeft een enorme garage voor rode auto’s

Auteur: , 32 Reacties

Er passen er 20 in, dus leef je uit.

Van een stevig huis met dito garage waar een autootje of wat in past doen we het niet meer in onze broek, maar we zagen nog niet eerder zo’n homogene verzameling als dit clubje rode auto’s. Wie precies weet wat voor Holdens het zijn, mag het laten weten in de comments.

Tenminste, we gokken dat het auto’s van dat merk zijn, want de villa is gevestigd in Australië en daar lusten ze wel pap van het GM-label. De garage biedt plaats aan 20 stuks, die uiteraard niet per se van hetzelfde type of kleur hoeven te zijn.

Denk aan je bioscoopbroek!

De koper kan zich verder uitleven in de zeven slaapkamers, evenveel badkamers, genoeg andere vertrekken om een weekend verstoppertje te kunnen spelen en (yeah!) een thuisbioscoop. De buitensporter kan z’n lol op in het zwembad, op de tennisbaan of per boot.

Verder kan de toekomstige bewoner elke dag van de week weer een nieuw toilet proberen, het huis heeft er maar liefst negen(!). Dat alles staat op een perceel van bijna 3.000 m² dat wordt omringd door water. Helaas weten we niet hoeveel nieren je zult moeten verpatsen, de prijs wordt alleen op aanvraag verstrekt.32 reacties

Leuk optrekje maar wat moet je met 6 de zelfde auto’s
@autofreaker: Als je vaak naar de garage moet dan is het wel handig. Ik heb zelf ook 3 dezelfde audi’s, je weet het namelijk maar nooit wanneer de motor uit elkaar knalt.
@audirijder: ben jij een audir rijder?
@edgaar: ja! En ik hou een beetje van zelfspot.
@audirijder: haha geweldig! En dan volhouden bij de buren dat je al 200 000km rijdt zonder problemen, en je hebt er stiekem al 2 afgeschreven :D
Het zijn HSV GTS uitvoeringen van de Holden Commodore. En die versie met ‘Audi’ grille is een zeldzame en bijzondere W427. Een HSV GTS met de 7.0 LS7 V8 uit de Corvette Z06.
@gtwillem: kijk, dat is nu de info die ik in het artikel verwachtte. Vreemd dat je meer bijleert uit een reactie …
@Carreza: Niet abnormaal op een blog. Samen weet je meer…
@carreza:Meestal komen er mensen op een blog die reageren en extra info hebben. Daar kom ik voor en daar lees ik de comments voor.
Leuk huis, maar man man man het lijkt er wel een bazaar met al die lichten!
In een land met zoveel ruimte en dan nog je huis zo strak op de buren…
@Foramen: Aan de waterkant van een grote stad is nu ook niet zoveel plaats. Zo’n villa wil je niet in de Outback neerzetten…
@Foramen: Perceel van 3000m2 is idd niet heel veel als er zo’n groot huis op staat.
Nou, dan zoek ik wel verder naar een huis waar mijn 20 roze auto’s wél mogen staan.
BAD… ASS ook de Holdens
Geen idee. Maar ziet er niet echt boeiend uit en ze lijken allemaal wel heel erg op elkaar. Doe mij dan maar 1 rode Ferrari in plaats van 6 rode Holdens.
@kilum: het zijn allemaal verschillende modellen in dezelfde kleur. Persoonlijk vind ik zo’n collectie best wel interessant, er zitten een paar pareltjes tussen (Club Sport, W427, SV6000) en ze zijn allemaal waanzinnig leuk om in te rijden.

Aan de andere kant, de collecties met de obligate 650S, R8 V10, 911 Turbo Cabrio, 458 Italia, Veyron, Vanquish, SLS AMG en Aventador ken ik nu wel.
@gtwillem: https://www.youtube.com/watch?v=ZFuabNa0pNo

Meet Gup, ik vermoed de vorige/huidige eigenaar van dit pand. Organiseert de Power Tour (soort HotRod dragweek in Australie). Hij is een Holden fanaat en heeft deze 1271pk 727ci all motor V8 in die HSV gelepeld. Hij heeft ook in een aflevering van Roadkill meegedaan. Die gaven toen in de uitzending aan dat ie goed in de slappe was zit.
Het is vooral groot, maar absoluut niet mooi!
De villa klopt alleen van buiten op de oprijlaan en binnen.Zoveel grond en dan nog bij de buren op de lip zitten.De Tony Montana Villa boeid meer.
Zet er ar liever Ferrari’s in!
@mercedesbenz63: die zijn even weg voor een onderhoudsbeurt van een paar weken …
Hij loopt dus geen blauwtje
En ik dacht dat ik het best breed had…
Best wel eentonig, allemaal rode Holdens. Fan zijn van een merk, akkoord, maar er bestaan nog zoveel andere leuke dingen. En dan heb ik het niet over Ferrari’s en Lambo’s…
Super mooi huis zou er wel willen wonen
Leuk huis, jammer van de collectie
Ik vind het net een hotel.
Sinds wanneer linkt Autblog je door naar Huisblog?
Walgelijk ingericht.
Te groot voor me,tennis niet en zwemmen ook lang niet meer gedaan.Zal denk ik niet ineens een hobby worden.Kijk wel even verder

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).