Dit is de allercoolste busjesbestuurder ooit [video]

Auteur: , 28 Reacties

Frank Habitz Trockenbau mensen, onthoud die naam.

Frank Habitz, Vivaro-pimp

Als je dringend verlegen zit om wat Trockenbau, bel Frank dan even. Afgaande op de stuurmanskunsten in zijn Opel Vivaro op de Nordschleife is hij in ieder geval erg snel ter plaatse. Alleen de eerste 10 seconden van de video maken hem al totaal de moeite van het kijken waard. Klik de video daarna gerust weg, en ga door waarmee je bezig was.

Heb je wat meer tijd, pak dan ook even drie bijna-crashes mee, van een Renault Megane Scenic @ 4:10, een 911 GT3 @ 7:07, en een Audi R8 GT @ 9:00. Laatstgenoemde klapte er later op Flugplatz wel volledig af, en nam hierbij aldus aanwezigen ook een motorrijder mee.

Boze tongen suggereren dat het wel eens Felix Baumgartner zou kunnen zijn, maar voor deze claim is geen enkel bewijs.28 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Die Scénic gaat ook lekker haha. De R8 die ging ook wel lekker los. Maar de Vivaro is awesome.
Die RCZ knalt ‘m er ook een paar keer goed doorheen.
@rotarypowah: Wou ik ook zeggen. Die ligt verrassend strak op de weg, zeg!
Ik heb die R8 GT op de oprijwagen voorbij gereden op de Nordschleife afgelopen zondag… Hele rechterkant en voorkant lag in elkaar… Hij liep al de hele dag te pushen met dat ding. Zat er echt aan te komen!
@audir8v10:

Nuja, al doende leert men, als dat telkens dezelfde R8 is in het filmpje was die idd wel al de hele tijd té bezig.
@Hupke: ik heb een foto geüpload van de R8 GT.. Zal er zo dadelijk wel op staan.. Zoek op: Audi R8 GT crash Nordschleife
Haha je ziet best vaak dat de mensen met de meest goedkope oude ragbakken het hardst over de rings vliegen van iedereen!
@lambo4all: Jah, die zijn het minst bang om er vanaf te vliegen denk ik:P
en hij is nog beladen ook!
Ik ken anders ook nog wel een gekke busjesbestuurder. Hij rijd in een viano 3.0.
Die Scenic mag ook kapot zo te zien
verleden zondag gefilmd toevallig Heb die scenic toen ook zien rijden, evenals die Porsche. Lijken me ervaren chauffeurs die echter tot de grens en soms er bijna overheen gaan.Die R8 is niet Baumgartner.
Die mini ging ook behoorlijk hard!
Wel vet dat die Viper ACR er ook reed, dat vind ik toch zo’n gaaf ding :D
@gieltj: zoek op YT eens naar ringmini, kun je je lol op :)
Lijkt wel een elektrische RCZ!
Die Mini Van is mijn absolute favoriet, die komt er ook ff flink hard langsknallen.
Vette Touristenfahren dus op mijn verjaardag! Werd zondag namelijk 16
@jessetje: van harte gefeliciteerd! Dat je snel je rijbewijs mag halen! Wel beetje verantwoord rijden dan hè, niet zoals op de Norschleife ;-)
@audir8v10: Bedankt! En natuurlijk ga ik nog op de Ring rijden maar dan wel in een rustig tempo, vooral in het begin natuurlijk.
@jessetje: ik heb er afgelopen weekend op gereden in een C63 AMG (die niet van mij was!)… Heel aardig van de eigenaar (die naast me zat).. Rustig aan gedaan zodat ie niet plat tegen de vangrail ging ;-)
@audir8v10: Vorig jaar in mijn zomervakantie was ik erbij toen de Nordschleife werd gebruikt voor de AMG Driving Academy. Soms stopten ze om de bochten uit te leggen. Het was echt gaaf om mee te maken omdat die auto’s heel snel gingen en veel lawaai maakten. En daarna was nog Touristenfahren (mijn eerste keer om te zien) en dat was ook helemaal super om mee te maken
Kwam nog een bekende tegen in de video. Op 4:21 R32 HGP Turbo 460 pk’tjes :)
@midibike: Het geluid van die V6 is echt bruut ;)
die blauwe mini; dat is deze: http://www.ringmini.de/
Sinds wanneer ziet een 991 GT3 uit als een Peugeot RCZ? De GT3’s staan trouwens nog allemaal op stal bij Porsche zelf…
Mooi stukje met die Scenic, maar ook de Nederlandse Golf R32 op 4.28 klinkt mooi. Zo te horen met een zware turbo erop. Die Audi komt iedere keer ongelukkig uit in deze bochtencombi. Sommige lui lijken het niet te begrijpen. Dure hobby zo.
@Maarten123: r32 hgp turbo 460pk (zie mijn reactie hierboven) is een bekende.
E30 M3 met 1100pk in dit filmpje is heel cool, maar er is een ander in een gewone e36 die nog cooler is. De eerste wie ‘m spot wint een prijs.
https://www.youtube.com/watch?v=Fyxh-9UUuNA#t=200

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).