Dit is de Fiat 500 ‘inspired by Chewbacca’

Auteur: , 17 Reacties

Voor wie een fluweelwrap niet donzig genoeg is, hebben de pantalones purpejos van Fiat Argentinië een 500-met-vacht verzonnen. Mutt cuts anyone?

Het verhaal achter de auto is vrij simpel: de Argentijnen vilden deze Tibetan Mastiff-hond, en drapeerden zijn vacht om een exemplaar van de 500. Wie hem ergens spot kan dit op de sociaalmediaas posten onder de hashtag #500Caricias (strelingen/knuffels), en vervolgens dingen winnen. Prima strategie, lage kosten, en hopelijk een hoge opbrengst. Kat in ’t bakkie dus.

Wij vragen ons af of dit misschien meteen de aanzet is voor een nieuwe wraptrend onder het protsvolk op hun jaarlijkse zomertoer langs Londen, Parijs, en andere wereldsteden. We zullen zien..

Terzijde, Fiat produceert de 500 nu praktisch ongewjzigd sinds 2007, en de auto heeft nog steeds een hip appeal. Wat mij betreft een teken dat de Italiaanse designerts erg goed hun werk hebben gedaan met de 500-reboot. (via Autoblog Argentina)17 reacties

In 2007 deden de designers van fiat hun werk nog goed ja.. Sindsdien liggen ze volgens mij alleen nog maar op het strand te bakken..
@lambo4all: Was het maar waar, ik heb deze middag een fiat 500x gezien (yuk)
Wist zelfs niet eens dat het bestond
@Captain: blijkbaar lang onder een steen gelegen?
@Captain: die X is nog wel prima, de L is echt een draak van een auto.
Het is slechts een kwestie van tijd tot we de Fiat 500 Verlinde-editie te zien krijgen. Een 500’tje helemaal bedekt met het borst- en schaamhaar van Albert Verlinde.
@ruzzz: dankje, ik denk ik plaatjes.
@clarkson: hier nog n visueel ingestelde gebruiker…
@ruzzz: Namens allen op AB, hou je fantasieen voor je aub.
Dumb and dumber flashback
Ehmm dit is wel heel erg! De 500 was bij introductie best geinig, maar nu met de X en de XL word het wel een beetje een uitgemolken hok……
@dutchdriftking: Ach, dat valt eigenlijk nog best mee. Van een zekere andere ‘retro-auto’ zijn een SUV, een SUV-coupé, een coupé, een cabrio, nog een cabrio, een stationwagon en een 5-deurs verschenen. Dat aanbod gaat Fiat nooit halen.
@shootingbrake: Wees daar maar niet zo zeker van, Fiat is ook al hard op weg met de 500, 500C, 500L, 500L Living en 500X. Dat zijn nog maar twee varianten minder dan Mini heeft.
Rijden met de wind in de haren
Man man man waar gaat t heen met die autoindustrie?
Oh dear lord… :/
Dus van Cinquecento gaan we naar Chewiecento?
Ik wil ff knuffelen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).