Dit is de lekkerste Mercedes S63 AMG Coupe ever

Auteur: , 35 Reacties

Dik, laag, grote wielen zonder wanstaltig te worden. Renntech en ADV.1 doen hun plasje over een Mercedes-Benz S63 AMG Coupe en het resultaat is heerlijk.

Je hebt tuners die hun creaties het liefst helemaal vol hangen met extra plastic en carbon en je hebt tuners die zich liever vooral bezighouden met de techniek. Renntech valt in die laatste categorie, want veel meer dan een ECU-upgrade -van 585 pk naar 701 pk- plus een setje zeer dikke velgen van ADV.1 en een verlagingssetje, hebben ze eigenlijk niet gedaan aan deze Mercedes-Benz S63 AMG Coupe.

Het bewijs dat minder soms meer is, want ik zie zelf maar weinig ruimte voor verbetering. Eens, of zien jullie toch liever zo’n blubberdikke Brabus met koperkleurige accenten in het in- en exterieur of een hemels(tergend)blauwe Mansory S63 AMG Coupe?

Foto’s: William Stern voor ADV.135 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Mijn droom bak! Wat een pracht!
Die velgen zijn niet mijn smaak. Integendeel, ze verpauperen de hele auto. Gewoon donkerrood of donkerblauw, met ivoren interieur en piano hout. En de originele zilveren AMG veelspaaks velgen eronder. De S-klasse coupe moet je chique aankleden. Als je het een sportieve uitstraling wilt geven, wordt het meteen pauper. En als je er echt wat sportiefs van wilt maken, heb je de verkeerde auto gekocht.

Sowieso begrijp ik niet waarom ADV.1 velgen zo on de hemel geprezen worden door AB (ADVertorial wellicht). Het is geinig op een oude G35 of zwaar verlaagde Avalon, maar niet op een Benz. De oude Renntech velgen (gebouwd voor Renntech door HRE) waren veel mooier.
@gtwillem: eens. Mijn keuze valt eerder op donkerbruin leder à la Audi’s Balbaobruin in combinatie met wortelnoten sierpanelen. Of fineline sierpanelen (Mercedes specifiek, sierpanelen pianolak met smalle, subtiele gouden/gele strepen).
@m550d: Ik denk dat je Balaobruin bedoeld. Van dat heel donker bruine leer, lijkt op Cohiba bruin van BMW. Dat is ook een mooie interieur kleur, maak je er een soort gezellige jaren 30 stijl hotelbar/lounge van.
@gtwillem: wat is eigelijl piano hout?
@hplh: je bedoelt natuurlijk van die plaatjes triplex die her en der in auto’s worden geplakt en die zijn afgelakt met diepzwarte lak. Die lak noemen ze pianolak.
@gtwillem: Helemaal mee eens! Iets minder laag, velgen een inchje kleiner en een echte band er om, zou hij goed van opknappen.
@gtwillem: Helemaal mee eens. En dat hij de velgen blubberdik vindt, zegt genoeg over zijn smaak. Om nog maar even terug te blikken op zijn lijstje ”Dit zijn de 11 lelijkste supercars ooit gemaakt”
@gtwillem: Het liefste zelfs geen AMG grill maar die ene met al die zilveren puntjes, daarom voor voor mij de s500 coupe. Trouwens zou de s600 coupe er als maybach komen, in tegenstellig tot de cl600 is er nog geen s600 coupe. Zelfde verhaal met de SL trouwens
@gtwillem: Velgen verpauperen die auto?? Dit zijn de dikste velgen die ik ooit gezien heb!
Te laag. Daarbij heeft ADV.1 mooiere velgen in het assortiment.
Deze kleur staat hem echt enorm goed! Het accentueert de lijnen subliem! En de velgen horen er ook helemaal bij.
Ik vind t wel wat
Heel dik. Velgen vind ik ook mooi. Maar hij is wel een beetje te laag
Concave wielen, ik houd er wel van. Mooie kleur ook. Ik begrijp alleen niet waarom je alle vering uit zo’n cruiser zou halen. Dan begrijp je de point van zo’n dikke S coupé volgens mij niet, ondanks dat het voor de looks wel ok is.
De normale S63 AMG Coupe is zeer fraai, het heeft verder geen aanpassing of behandeling nodig vind ik.
Iets te laag. En een setje Vossen VFS-1 of HRE P40SC had beter gestaan naar mijn mening.
@dennisjuh95: Zo’n setje Vossen staat ook prachtig ja! Zag er vandaag eentje op die velgen bij Cars & Coffee Twente. Zie de link hieronder voor een foto die ik ervan gemaakt heb. Morgen zal ik op Autojunk alle foto’s uploaden :)

https://www.flickr.com/photos/lennardlaar/16895506405/
@lenny98: Zo de knetter dat ziet er grof uit! Lekkere plaat!
Met een mooier setje velgen en iets minder laag zou het er in mijn ogen toch iets beter er uitzien
@wd97: *zou het in mijn ogen er toch iets beter uitzien
Hmmm… Nou nee…

Hij is te laag en een ander set velgen zouden beter staan.
Heerlijk!
Gadverdamme………………………………….. wat een blubberdikke bak!!!. Een subtiel lipspoilertje op de kofferklep and it’s just perfect!.
Supernice :)
Helemaal niet dus, zo verpest
Helemaal gelijk, @dizono. Zo hoort deze auto er uit te zien. Heerlijke bak.

Laat dat standaard spul en AMG spul maar voor de fantasieloze onder ons. De mensen die hun auto in het grijs bestellen, omdat het zo netjes voor hun buren staat.
Deze is dus voor de verandering een keer zeer goed gelukt!
@autoblog om een foto te bekijken moet ik tegenwoordig een videoreclame n daarna een fotoreclame bekijken.
hoe greedy kan je zijn ?

hoop veranderd hiero, elke maand wil je meer en meer en meer
dat vinden WIJ de bezoekers niet leuk

everybody wants to be a miljonair in a day
@apbb: waar was dat? in de gallery? Dat zou in ieder geval niet de bedoeling moeten zijn.

PS: we leven van de reclames, van miljonairs is echter geen sprake. Mocht je echter een hekel hebben aan advertenties dan kun je die ook afkopen, voor slechts 15 euro per jaar.
http://www.autoblog.nl/autoblog-abonnementen
Te… Fucking… Laag! Houd nou eens op met die hellaflush/stancenation/airride onzin! Een auto is om mee te rijden, niet om je banden af te draaien!
Ik vind het een geslaagde versie van deze in mijn ogen erg lelijke auto. Fijn om te weten dat er ook nog tuners zij dit soort overbodige Duitse meuk weten op te leuken.
Nou, nee. Dat vind ik niet.
Afblijven met je handjes! Uiterlijk hoor je zo’n wagen gewoon standaard te houden imho. Motorische upgrade mag altijd natuurlijk. Die velgen + verlaging zorgen er hier al voor dat het een pauperbak wordt. Vind deze S sowieso al op het randje van asobak zitten zonder opsmuk..
Ben totaal geen Mercedes fan ….. Maar heeft iemand nog een paar extra doekjes over ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).