Dit is de snelste Nissan GT-R ter wereld [video]

Auteur: , 15 Reacties

Deze GT-R brengt je namelijk in 7.81 seconden een kwart mijl verder.

Snelste GT-R is snel

Het begint een soort wedloop op zichzelf te worden: de snelste Nissan GT-R op de kwartmijl. Dit exemplaar van Extreme Turbo Systems is op dit moment de snelste op deze globe met een tijd van 7.81 seconden voor de kwartmijl, bij een snelheid van 294.75 kilometer per uur. Holy shitfucks.

Uiteraard is de Nissan GT-R niet helemaal standaard meer, onder meer een ETS Super99 Little Hero Turbo kit, ander uitlaatsysteem, andere intercooler, race intakes en uitgebreide motortuning zorgden voor dit resultaat. Ook werd de aandrijflijn vrijwel volledig vervangen. Of het ding ook nog de bocht om wil weten we niet maar in Amerika zijn er toch geen bochten, dus who cares?

Check het geweld op Autojunk.nl15 reacties

Die achterbanden.. meer een soort dragracer geworden. Geef mij maar een standaard gtr!
@emilio89: en ik maar denken dat het een circuitracer geworden was… Thanx
Doe mij deze maar. Wat een beest.
Prachtig maar op de normale straat niet meer bruikbaar:
– giga turbolag
– niet langer 4WD (alleen achterwielaandrijving)
– straatlegaal rubber i.c.m. niet doseerbaar giga vermogen
@macready: mwa ik denk dat je het mis hebt. Er zijn diverse AMS Alphas 16+ GTR’s welke in de States als daily driver gebruikt worden. 1750 tot 1800 pk op alle 4 de wielen…
@TheVeenmeister:
Nogmaals, deze heeft géén 4WD meer. Dat scheelt bijna de helft in tractie = nutteloos.
@macready: En deze gaat sowieso niet meer de bocht om; totaal zinloze rocket-on-wheels tenzij je echt niet weet wat je met je geld moet doen … en zelfs dan zijn er nog steeds zinvollere, leukere en/of snellere zaken te bedenken :)
@macready: wat ik ermee bedoelde te zeggen is dat zo’n auto prima op straat te gebruiken is als daily driver. Uiteraard kan je het niet vergelijken met een S-klasse ofzo.. Maar ook met RWD kan je prima met zo’n ding rijden. Komt omdat ze vaak zo’n enorm turbogat hebben en je onder een bepaald toerental in een mak lammetje rijdt. Uiteraard kan je ook je rechtervoet gewoon onder controle houden.. Dat is wat de meesten vergeten hier..
@macready: Niet lullen. Deze heeft nog wel AWD. Deze heeft een EcuTek box om te switchen tussen rwd en awd. Alleen voor de warmup gebruikt hij rwd. Bij de launch wordt zeker AWD gebruikt. Anders is zo’n 60ft tijd van 1.2 bijna onmogelijk. Om dat vermogen met zo’n launch op de weg te krijgen zijn veel te brede slicks achter nodig.
@theveenmeister: haha grapjas. Ik weet niet of je wel is unlim 500 video’s heb gekeken maar dat er bij die alpha’s wat stuk gaat is eerder regel dan uitzondering. Bovendien moeten ze compleet blok vervangen elke 10k kilometers, net als de turbo en alle toestanden die daar aan vast zit. Meestal halen ze die 10k niet trouwens, dan ontploft er wel een versnellingsbak die alles met zich mee trekt.. Lekker hoor daily driver!
@lambo4all: Mooi, deze reactie had ik al een beetje verwacht. De AMS Alpha 12+ demo met tussen de 1500 en 1600 pk heeft ruim 30k gelopen voordat de vork van de bak brak. Verder geen noemenswaardige problemen. Zijn er diverse 12 en 16+ Alpha’s die duizenden kilometers rondrijden zonder issues. Sowieso, als je de auto alleen maar op z’n staart trapt kan je er gif op innemen dat er sneller iets kapot gaat. Het verhaal van de rechter voet dus weer. En by the way, de GTR van AMS heeft nog altijd minder issues als de UGR Gallardo’s die mogen blij zijn als ze één run weten te doen…
Wow. Al 6 artikelen op rij met een zijaanzicht van een auto als hoofdfoto
@thowmas97: je hebt gelijk. Ook al tig artikelen met dikgedrukte zwarte letters bovenaan. Ik hoop dat het niet doorzet.
Where is my wheelie bitches :p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).