Dude stelt z’n 1000pk+ sterke GT-R beschikbaar

Auteur: , 19 Reacties

Even proeven aan complete gekkigheid hoeft je geen vermogen te kosten.

Door een supercar te huren kun je voor heel even kennis maken met die andere, vaak onbereikbare wereld. In Nederland zijn de mogelijkheden vrij beperkt en nogal prijzig. Dat het ook anders kan bewijzen platformen zoals Turo. Via deze huursite heeft een GT-R-rijder uit de Amerikaanse staat Colorado zijn knotsgekke apparaat beschikbaar gesteld.

Allemaal leuk en aardig, echter gaat het hier niet om een doodgewone GT-R. De blauwe bolide uit 2010 heeft een anabolenkuur gekregen en beschikt volgens de eigenaar over 1200 pk op de wielen. Verder specificaties worden door Josh, de verhuurder, niet toegelicht. We kunnen ons alleen maar voorstellen dat dit ontiegelijk hard moet gaan.

Ben je om wat voor reden dan ook in de buurt van Henderson, Colorado, dan is het aantrekkelijk om een dagje te spelen met de aangepakte Jap. Josh rekent een tarief van 764 dollar per dag. Een bedrag dat je kunt uitleggen als je ziet wat je ervoor terugkrijgt. Bovendien heb je ook geen irritante instructeur naast je. De Amerikaan stelt wel een aantal huureisen. Mocht je de GT-R (aankoopadvies) willen wassen dan enkel en alleen met de hand alstublieft. Daarnaast heeft Josh liever geen huisdieren mee aan boord en het opsteken van rookwaar in de auto is helemaal uit den boze.

U begrijpt, de huurder is zuinig op zijn bolide en terecht dat hij dat is. Eén nadeel: met het dagtarief kun je slechts 100 mijl (160 kilometer) afleggen.19 reacties

Lijkt me een vrij riskante onderneming, iemand die constant de launch control gebruikt kan je hele aandrijflijn/koppeling en alles zo naar zijn einde helpen. Vraag me af wat de borg is.
@bofkont: laat staan vd banden…
@unknown32: Nou idd, elke maand een nieuw setje banden wordt je ook niet blij van.
Vermoed zomaar dat dit de auto is op het fb filmpje wat jullie gedeeld hebben…
@alassad: Als dat zo is dan zit er een typfoutje in de titel. “Dude” moet zijn; “volslagen idioot”.
@alassad: bedoel je dat filmpje van die ‘bizarre fly-by’? Dat lijkt meer op een RS6 C6 namelijk!
@jobberns: ik dacht aan een X6M ?
Mag de hele auto niet op de foto van Josh? Overal zijn stukken afgeknipt.
@babybenz: hij heeft hem door zijn brievenbus heen gefotografeerd denk ik
Sociale baas der bazen
“De huurder is zuinig”? Je bedoelt de verhuurder. Maar die is helemaal niet zuinig. Als hij echt zuinig zou zijn, zou hij zijn bolide niet verhuren.
Die is gek… voor geen goud zou ik dat doen.
Natuurlijk fake dit. Next!
100 mijl, beetje gas geven en je kan hem binnen een uur alweer inleveren.
dure grap dit voor beide. hopelijk gaat de auto lang mee.
Ik zou dit niet met mijn auto doen! Want straks crasht er een in die auto en dan is je niet verzekerd en dan wil de verzekeraar het ook niet vergoeden
Zou hij in dat bedrag de gebruikskosten ook hebben meegerekend?
Krijg als verhuurder dit maar eens verzekerd….
In Amerika mag je nergens harder dan 65mph.. Dus wat moet je daar met 1200pk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).