Faal: flitsknuppels laten hun apparatuur stelen

Auteur: , 30 Reacties

Ergens in het westen van het land is een particulier nu in het bezit van gevanceerde radarapparatuur. Hoe? Door het gisteravond onder de neus van de *kuch* dienstdoende BOA's vandaan te gappen.

Poof

Als flitsagentje heb je na het instellen van je bermkassa welgeteld één taak: je kostbare apparatuur in de gaten houden, terwijl je je voor de rest stierlijk verveelt tijdens het je medeburgers een oor aannaaien. Op de Zeeweg tussen Overveen en Bloemendaal ging dit niet helemaal goed bij de BOA van dienst, want zijn/haar apparatuur werd gisteravond onder zijn neus vandaan gestolen. Iets dat vaker lijkt te gebeuren, hoewel het tot nu toe categorisch werd ontkend.

Tsja, dan resteert weinig meer dan met lood in de schoenen naar je chef sloffen, die er vervolgens een politiebericht van maakt. Sommige mensen kunnen ook echt helemaal niks…30 reacties

You had one job. Nou mag hij zich voortaan thuis stierlijk gaan vervelen
Hulde voor die persoon die het lef heeft gehad om die radarapparatuur te pakken onder het oog van de agent. Ziet er mij best een goede studentengrap uit.

Ik begin hier op autoblog zowaar nog inspiratie te krijgen ;)
@dimi: wanneer plannen we de volgende?
@Jantje_555: ssshtt.. iedereen kan meekijken!
Blijf gewoon met je poten van andermans spullen af…

En voor degene die aan het haten zijn op de desbetreffende agent: hij doet ook gewoon zijn werk. Als je je gewoon netjes aan de snelheid houdt heb je er geen last van. Wil je graag veel te hard rijden, dan zul je ook boetes moeten accepteren
@meneer: Nee hoor nog geen last van gehad afgelopen 2 jaar…
@lamborgfan: Klop maar af
@meneer: lekker je werk doen dit!! Wat heeft ie verder allemaal nog te doen dan? Kerel moet eruit gezet worden, het is al te belachelijk voor woorden dat politiepersoneel naast de weg op een houtje moet gaan zitten bijten maar als dát misgaat moet je misschien wat anders gaan doen. Dat flitsen nut heeft zal best, maar wanneer heb jij een snelheidscontrole op bijv een woonerf gezien? Daar waar het echt toe doet en niet op een ‘makkelijk scoorpunt’… Jammer dat het gejat wordt, maar als je daar in Nederland nog van staat te kijken :S
@davelepeef: ja, lekker zijn werk laten doen. Denk je sat hij gesolliciteerd heeft naar de functie “mobiele flits brigade”?

Daarnaast leven we in een land waar je de wet dient te volgen en niet enkel wanneer het je uit komt.
@flutterby: ik praat ook jatten noch hard rijden goed, ik vind het gewoon knap dat dit lukt. Geen idee wat je voor werk doet maar hoe zou jouw werkgever reageren als bijv je pc gejat wordt terwijl je ermee ‘aan het werk’ bent. Doet er niet toe waar de vent voor gekozen heeft, hij was er in elk geval niet mee bezig. Moet ik ook uitleggen wat een gemiddelde werkgever dan doet? Als iemand zag dat de vent zat te maffen bijv. vind ik het prima dat ie die apparatuur klauwt als het dient om de kerel op z’n nummer te zetten én de spullen ook retourneerd. Maar fat chance on that denk ik :) Gestolen spullen kosten geld, ambtenaars die geen fluit doen minstens zoveel. En er zijn véél meer neusvretende ambtenaars dan gejatte flitsapparatuur hoor…
@davelepeef: “wanneer heb jij een snelheidscontrole op bijv een woonerf gezien? Daar waar het echt toe doet en niet op een ‘makkelijk scoorpunt’…”
Ik denk eerlijk gezegd dat een woonerf (bestaan die nog?) de hoogste hit ratio zou halen, echt niemand rijdt daar stapvoets (16 km/h), technisch ook zo goed als onmogelijk.
@mashell:
Het zelfde met 30km zones, daar zie je die stumperts ook nooit, of zebrapaden, daar staat ook een stevig sanctiebedrag op.
@meneer: ik denk dat meneer zelf een politieagent is, het zo opnemen voor mensen die plezier hebben in het pesten van de medemens maar de andere kant van de wet durven ze niet benaderen
@meneer: Wie zich brandt moet op de blaren zitten naar mijn mening. snap dat mensen gefrustreerd worden van de hoge boete’s. maar het wordt toch een stuk spannender om hard te gaan zo:P
@meneer: Nee, van mij mag het, betaalt door mijn belastingcenten. Is niet van oom agent.
@meneer:

Zijn werk was op de apparatuur letten. Dat deed hij dus niet.
En vervolgens betalen ‘we’ vrolijk mee aan dit soort geintjes in de vorm van almaar hoger wordende bekeuringen. Thanks a lot.
@towi1989: maakt nit uit als alle flitsers gejat zijn:P
Meeste van die gasten zitten te slapen of te staren naar hun mobieltje.
Oké en nu alle huishoudmiddeltjes om je kenteken onzichtbaar te maken op flitsfoto’s testen!
Haha, best wel grappig, vervelende situatie voor de agent wel.

Ik zou het enkel doen als de agent een bekende was, bij wijze van grap.
@ hupke, om je bekende vervolgens te laten ontslaan dmv strafontslag wegens zeer ernstig plichtsverzuim? Hele leuke grap om een bekende dan zonder inkomen te laten zitten. Of betaal jij zijn salaris dan?
Volgens mij heb ik de rovers gezien!
Staan nu bij de A-2 bij 37.8!
Altijd al een stille droom geweest! Net als kraaienpoten strooien en de berm van bekende flitslocaties.
Hier is maar één woord voor: PRUTSAGENTJE!!!
Lijkt me echt ideaal, lekker voor mezelf beginnen, iedereen foto’s sturen en verplicht betalen!
volgens mij is dat echt een super goeie niche markt en weinig last van de crisis….
Ik rij vaak over de zeeweg, en zie dus vaak ook mobiele flitsteams staan.Ik weet niet of het nu ook zo was,maar heel vaak staat de dienstauto aan de overkant op de andere rijbaan.Dat zag ik vanmorgen in Amsterdam Noord ook.Blijft stom, maar boefjes zijn snel.
@sydney: dan gaat ie er maar op een klapstoeltje naast zitten :) Is hier helemaal niemand die weet wat die wouten uitvreten tijdens zo’n controle? Ben best benieuwd…
@davelepeef: Ik hoor net op het nieuws dat ze inderdaad aan de overkant van de middenberm stonden.Die auto’s staan vaak half in de bosjes geparkeerd om niet op te vallen.Vanmorgen zag ik juist die auto aan de overkant verscholen staan, dus wist ik dat ik mijn richting op die flitser kon verwachten.Ze zullen er wel een reden voor hebben,maar veel knulliger zal het niet worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).