Ferrari F40 overleeft Canadese testrit niet

Auteur: , 22 Reacties

Sorry I wrecked your precious Ferrari, guy.

Ferrari F40 crash Toronto

Heel vaak gebeurt het niet dat een auto (bewust of onbewust) een rood licht mist en een ander schade toebrengt. Maar als degene die dit doet hierbij een kostbare Ferrari F40 uitschakelt (de zoveelste), dan mag je dat gerust dubbele pech noemen.

Bovenstaande foto toont de nasleep van een ongelukkige klapper in de Canadese stad Toronto, waar de dubbelgeblazen 25+ jaar oude Italiaan op een proefritje getrakteerd werd. Helaas kruisde tijdens de rit ook een onvoorzichtige halfbroer in de vorm van een Dodge Dart zijn pad, die door een rood licht vol zijn voorkant in kwam zeilen. Van alle auto’s die hij had kunnen raken, werd het de F40; dat gaat drukke uurtjes opleveren voor de schadehersteller…

Ferrari F40 crash - foto: The Garage Blog

Of de getroffen Canadees ook meteen de schade opnam via een app is net bekend, als we afgaan op de foto’s die op The Garage Blog gepost werden is deze in ieder geval aanzienlijk, en duur. Misschien niet Rowan Atkinson-duur, maar een zescijferig getal lijkt niet onwaarschijnlijk.22 reacties

Iets voor Gas Monkey Garage ?
@supersim200: dat was ook mijn eerste gedachte. Voor hun is dit een f40 met lichte schade in vergelijking met de vorige.
@supersim200: Ik zag toevallig laatst een aflevering waar ze precies hetzelfde is overkomen. Daar ging het om een Ford Mustang en het was allemaal niet zo kostbaar als dit geintje, maar daar werden ze in een testrit aangereden door een lutscher die onverzekerd was/is en door rood reed. Daaaaag inkomsten.
@bmcslx01: klopt maar ik zag in een soort van seizoensamenvatting dat ze die toch weer recht hebben kunnen trekken en voor een heel klein beetje winst hebben verkocht.
@supersim200: Haha, dat was ook mijn eerste gedacht :)
@supersim200: plus 1 was ook mijn eerste gedachte
Bullseye voor de darter
Geen 25% korting meer op onderdelen? Dat is nou jammer, die APK maakt dan weer wat minder uit, dat gaat toch lastig worden.
Typo: laatste alinea… Net -> Niet
Zonde..
Open deur, maar t moet..

Dealer: I am not your friend, guy!
@macchina: I am not your guy, pal!
@Thomasio: I’m not your pal, friend…
@jaapiyo: I am not your friend, mate!
Het lijk zelfs of hij bloedt op die foto :'(
@osmo: dat zijn tranen..
Een donor motor is geboren
Onzin dat deze schade veel hoeft te kosten. Gewoon de neus van een Pontiac Fiero op zetten. Veel goedkoper en nog steeds Ferrari power.
Neeeee, pannekoek!
Ik denk dat de schuldige de rest van zijn leven wel naar de no claim kan fluiten…
Wordt in het oosten voor een prikkie weer recht getrokken.
Dit doet pijn … :-(

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).