Fiat legt lijntjes op de gefacelifte 500

Auteur: , 9 Reacties

Opgefleurd door een beursbabe in een soswitte outfit.

Fiat legt lijntjes op de gefacelifte 500

Het is niet de meest ingrijpende facelift uit de geschiedenis van Fiat, maar aangezien het om de smaakmaker van het merk gaat wel een belangrijke. De in 2007 geïntroduceerde 500 heeft nieuwe koplamphardware gekregen en LED-achterlichten die als een soort driehoek over de carrosserie vallen. Leuk gimmick. Ook het dashboard is op de schop gegaan.

Verder belangrijk om te weten: er is een 0,9-liter TwinAir met 85 of 105 pk beschikbaar, evenals een 1,2-liter benzinemotor met 69 pk. Volgens de laatste geruchten is het lijntjesmotief een idee van deze man.
9 reacties

Superinteressant, ik ga meteen naar de dealer rennen! Zodra iemand me helpt met het vinden van de verschillen tussen deze en de vorige.
@Edge: 2e alinea.. Loop nu
Die lijntjes lijken wel een verwijzing met Yamaha (Kenny Roberts)
Wel weer een verbetering, toch knap dat deze auto die nu zo lang in productie is, er nog altijd fris uit ziet. Natuurlijk wil je er als man niet dood in gevonden worden, maar er is op zich niets mis mee.
Soswit, prachtige kleur.
Lekker kontje!
Hij rijdt ook stukken beter. Misschien wel de best rijdende a segmenter. En over dat zoek de verschillen grapje. Het lijkt me niet verstandig om het hele design aan te passen. Leuke auto zo!
Waar blijft de Abarth-versie?
@toempf: Die had al andere bumpers ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).