Gallery: Bentley Continental Flying Spur in two-tone jasje

Auteur: , 16 Reacties

Two-tone paintjobs en statige Britten, een combinatie die óf heel goed uitpakt of juist de plank volledig misslaat. Deze Flying Spur kan z'n opvallende paintjob in ieder geval prima hebben.

Dat je in Saoedi-Arabië niet meer opvalt met een dikke auto alleen is oud nieuws. Bovendien wil je op de parkeerplaats van de lokale Appie niet hoeven zoeken naar je eigen G63 AMG 6×6 of F12berlinetta.

Dat het ook subtieler kan, bewijst deze Continental die laat zien dat smurfblauw en zilvergrijs best samen kunnen gaan. Bovendien is het interieur gevrijwaard van schreeuwerige kleuren en da’s uiteindelijk toch de plek die de eigenaar het vaakst zal zien. Saher Milibari knipte de volgende foto’s in het land van kamelen en innovatieve bandenmonteurs.16 reacties

Van binnen gewoon luxe gehouden.Heel verstandig van deze olieboer.
via Android app
Prachtige combinatie
@knipperlichtje:
Dat Autostyle gaas op een Bentley?

Ach smaken verschillen..
via Android app
@tupperware: dat gaas (dat inderdaad verschrikkelijk staat) zit er helaas altijd op, het ging mij meer om de kleurencombinatie
@knipperlichtje: 100% gelijk ik vind die kippengaas ook helemaal niks niet alleen op deze Flying Spur, maar ook op de nieuwe S63 AMG en S65 AMG.

Eindelijk iemand die mij begrijpt, daarom was het ook beter dat Rolls Royce is overgenomen door BMW. Er is nu duidelijk meer klassenverschil dan voorheen tussen Rolls en Bentley. Rolls staat wat dat betreft op eenzame hoogte. Prachtig zo´n Ghost veel mooier dan de Flying Spur.
@agera: Hahah mijn berichtje was gericht aan @tupperware: en niet aan knipperlichtje
Waar is de klasse gebleven….. origineel zo’n prachtauto
@hansolo:
Helaas, die zat niet in de overname deal, die heeft BMW voor Rolls Royce behouden..
Prachtige kleuren combi!
Chique ook die Aluminium folie… :p Zonde, zonder was mooier geweest! Vind het bij een RR ook geen gezicht, maar dat is persoonlijk natuurlijk.
Mooie combinatie van kleuren. Ook een mooi interieur.
Vind alleen de positie van de overgang in kleur niet mooi gedaan. Nu benadruk je de niet zo hele mooie lijn aan de achterzijde. Ook ziet de raamstijl er schuin van voor een beetje vreemd uit tussen de aluminium motorkap en dak.

Het had veel mooier geweest op de manier als bij deze (oude) Flying Spur)

http://www.autojunk.nl/2010/03/2-tone-bentley-flying-spur
Hey nieuwe blogger: het is Flying Spur zonder Continental. Graag gedaan.
Goed, die gaas is echt wel minder… Maar los daarvan vind de Bentley wel prachtig hoor! Het two-tone staat m erg goed!
Ik vind het gaas wel iets hebben op zo’n Bentley grille, beter als dat verchroomd plastic wat je op bijna iedere 1999 tegenkomt.
@osmo: *nog rondrijdende wagen uit 1999 (het is nog vroeg)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).