Gelekt! Dit is de gelifte Range Rover

Auteur: , 14 Reacties

De Original Gangsta heeft wat modernere looks gekregen.

Onlangs berichtten we al over de gelifte Range Rover Sport. Dit succesvolle model ziet er door subtiele doch in mijn ogen geslaagde modificaties weer scherp uit. Aleen die SVR is met al zijn tupperware en zwarte motorkap een beetje too much geworden. Maar goed, je kan hem vast ook met een iets minder Fast & Furious-esque kleurstelling bestellen bij de dealer.

Een beetje raar is dat de Range Rover Sport inmiddels dus zijn lift heeft gehad, maar de grote Range nog niet. Dat terwijl het laatste model iets eerder op de markt verscheen. Je zou zeggen dat de plastisch chirurg de twee modellen wel in een moeite door zou kunnen behandelen. Wat blijkt: dat is ook gebeurd! In een uitgelekt reclamefilmpje zien we hier voor het eerst de gelifte grote Range Rover.

Range-Rover

De uiterlijke wijzigingen lijken minimaal te zijn. In het interieur daarentegen verandert er wel iets belangrijks. De voorheen soms ietwat tergende infotainment unit wordt vervangen door het Touch Pro Duo systeem zoals we dat inmiddels kennen van de Velar (video). Onder de kap verwachten we dezelfde technische wijzigingen als in de Range Rover Sport. Ook andere badges zullen ongetwijfeld hun weg vinden naar de dikke Range, maar mensen met smaak laten die uiteraard weg.

UPDATE: het is officieel, meer info HIER!14 reacties

Ik vind het er strak uitzien. Wat mij betreft is dit de vedette van zijn klasse. Hier en daar kleine aanpassingen en hij kan er weer tegenaan. Mooi ding!
@viezefreddyw: ik zie geen verschil anders?!
De enige echte
Hier kan geen Duitse walvis op wielen tegen op qua klasse.
@berlinetta: of een halve duitser/halve Brit…
Was al mooi van buiten, nog steeds. En het Touch Pro Duo uit de Velar vind ik mooi systeem, past goed in deze RR. Nu toch weer een tandje chiquer geworden zonder overdaad of ordinair. Ik zou dit echt wel verkiezen boven een Bentayga die ik toch wat te opzichtig vind, of niet helemaal die statigheid heeft die deze wel heeft.
Iets ander ledje?
Die achterstoelen zien er serieus comfortabel uit. Toch eens onderzoeken of ik zoiets ook in mijn mancave kan krijgen.
Jammer dat ze de handgrepen niet zo mooi weggewerkt hebben als bij de Velar.
Dit blijft de keizer van het segment. Ultieme luxe in een chique verpakking met gepaste klassieke looks.
Voor mij blijft het de enige SUV die ik zou overwegen. Had wel gehoopt (en ben verbaasd dat het niet zo is) dat ze de voorbumper bij de facelift zouden aangepast hebben. Deze heb ik altijd minder gevonden. Mr RR kennende komen er wel nog 5 facelifts hierna, dus wordt wel eens aangepakt.
Het heeft wel klasse, maar in ’t algemeen is het net een baksteen. Dan liever een eerste generatie Q7! Ik hou van wulpse v… (vuur al uw pijlen maar af :P)
dit is wel een mooie dag nu ook deze SUV pionier het interieur een mooie upgrade heeft gegund. Nu is het weer begerenswaardig mooi, van buiten naar binnen deze uber-SUV.
Doe mij maar gewoon fysieke deukknopjes om je stoelventilatie of stuurverwarming aan te zetten. Veel te omslachtig allemaal met de RR. Teveel handelingen. Leuk voor de hep maar ik zie het als een Hue lamp die grote ipad achtig scherm.Gewoon een knop om de lamp aan te doen in plaats van 1) waar is mijn smartphone 2) waar stond die App ook alweer 3) app laden en verbinden met wifi 4) actie uitvoeren. Pffff de user interface is dan niet ok.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).