Geloof het of niet, maar deze Ferrari is van een voetballer

Auteur: , 28 Reacties

Jawel, een prof met smaak!

Geloof het of niet, maar deze Ferrari is van een voetballer

Niemand minder dan John Terry besloot zichzelf eens goed in de watten te leggen. De centrale verdediger van Chelsea trok onlangs de knip en kocht een geweldig mooie Ferrari 275 GTB in een prima kleur blauw en met het stuur aan de rechterzijde.

Naar verluidt kostte het zeldzame beestje hem zo’n 1,5 miljoen GBP. Onder de kap ligt een 3.3-liter V12 met genoeg grunt om zo nu en dan een fijn sprintje te trekken. Voor Terry geen overbodige luxe, aangezien hij op 34-jarige leeftijd niet bepaald tot de sprintkanonnen van de Premier League kan worden gerekend.

De verkoper kan uiteraard z’n geluk niet op en twitterde vrolijk in het rond dat hij hoopt nog veel meer auto’s aan de familie Terry te zullen slijten.

Aldus de verkoper

Dat niet elke voetballer een neus heeft voor de meer verfijnde automobiel, bewijst Adebayor. En Bony. En Sulley Muntari. De lijst is nog een stuk langer, maar het idee is duidelijk.28 reacties

Wauw… Een voetballer met smaak…
@papa: niet alleen met auto’s, ook vrouwen……..
@jordip: inkoppertje hoor
Crisis bij Chelsea, de voetballers rijden in 2e handsjes.
Goeie investering, voor ná zn voetbalcarrière
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
John terry is natuurlijk wel een hele oude speler. Hou ouder je wordt hoe meer smaak je krijgt. Dat Is nu eenmaal zo. En dat geldt zeker voor voetballers die net komen kijken of voetballers die al een hele tijd meedraaien met dito salaris.
@rolov: Andrea Pirlo, Xabi Alonso
Dus binnenkort met 23 inchers eronder en de carrosserie in het matpaars; zonde
@bazzelijn: even langs Mansory
@bazzelijn: U weet hoeveel gefortuneerde voetballers Autoblog lezen, breng ze alstublieft niet op ideeën!
Pure klasse en pure schoonheid. De 275 GTB staat erg hoog op mijn lijstje. Nog liever een GTB/4 met spaakwielen, maar dat is bijzaak.
geef die man een standbeeld!
Als hij er ook nog daadwerkelijk in gaat rijden, vind ik hem een held. Als hij hem slechts gebruikt als investeringsobject dan zou ik dat erg jammer vinden. Deze auto’s horen regelmatig de beentjes te strekken.
Als dit een rage wordt onder voetballers… Gaan zelfs m’n Ferrari schaalmodelletjes in prijs stijgen :p
Héla, da’s een tikkie racistisch he! Al die voorbeelden van wansmaak zijn zwarte voetballers en meneer Terry is een blanke man.
@Edge: Een blanje man die niets kwaads gezegd heeft over de auto van Anton Ferdinand.
Overigens verbaast het me dat hij die auto niet gewoon stiekem af en toe leent, zoals hij dat ook met andermans vrouwen doet.
Wat een schitterende wagen!
Ik ben als de dood dat ie ermee naar Mansory gaat…
Het is een stuk beter dan het gebruikelijke spoilerwerk maar persoonlijk vind ik deze Ferrari zeer overgewaardeerd. Als je het lijnenspel vergelijkt met die van een 250 SWB of een Lusso dan lijkt het alsof ze hier een compressor op hebben gezet met al die hompen en rondingen.
Lekker hoor!
De gemiddelde 20-jarige voetballer zal zoiets binnen drie dagen naar de ratsmodee trappen of in een lantaarnpaal parkeren, dit heeft geen ABS, ESP, stuur en misschien zelfs geen rembekrachtiging.
Dus wat dat betreft zijn we misschien wel gezegend met wat sommigen wansmaak noemen en anderen weer aan een huidskleur koppelen

Ik hoop dat deze mijnheer erg veel plezier mag beleven met deze prachtige wagen, maar dat gun ik eigenlijk wel iedere voetballert, waarom niet namelijk…………
Gatver, wat een lekkere Ferrari is dat toch!

Een voetballer met smaak, het bestaat toch
Die Ford commentorial is hilarisch…. Of je liever een Ford wilt ipv deze 275 GTB… NEE!!
Ken de beste kerel niet, maar hij heeft smaak! Nu er ook lekke erin rondscheuren ipv hem wegzetten als investering.
Tjahh het is een brit….
Zal puur een slimme investering zijn verder niets.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).