Gepantserde BMW 760Li is dik, staat in Nederland te koop

Auteur: , 48 Reacties

Als ik crimineel was, zou ik het wel weten.

Rondrijden in een BMW 760Li is al niet verkeerd, maar rondrijden in een level B6 gepantserde BMW 760Li mét sirene en intercom voor de buitenwereld is natuurlijk nog een veelvoud vetter. Al twijfelen we of deze BMW de E38 van James Bond in coolness overstijgt. Dit exemplaar is perfect uitgevoerd met stijlvolle 19″ velgen, zwart exterieur en crêmeleder interieur met alle opties. Yummie.

De kilometerstand is 15, wat betekent dat dit pareltje echt gloednieuw is, ondanks dat het een verouderd model is. Interessant. De vraag is natuurlijk voor wie deze auto oorspronkelijk is gebouwd. Zou André Rieu willen overstappen van Mercedes? Het is in ieder geval een Amerikaanse uitvoering, kijkend naar de -lelijke- oranje reflectoren en de in MPH uitgevoerde snelheidsmeter. De prijs moeten we je nog even schuldig blijven, maar als je even langsgaat bij de handelaar in een strak pak, gestreken stropdas, naar achter gekamde haartjes en een zeskoppig gevolg met dito uiterlijk, zul je er waarschijnlijk wel achterkomen.48 reacties

Tja dat alles in het amerikaans is is eigenlijk geen probleem, alle tellers en metertjes zijn digitaal dus die kun je zo veranderen in de iDrive
Vet! Overigens zullen niet veel mensen zien dat het een verouderd model is!
Staat wel meer gepantserd spul op de site van de verkoper.
Waarschijnlijk de dikste bmw die ik vandaag zal zien
Zal wel ten koste gaan van de snelheid die bepansering
@martijn11: Ja, en? Het is een 7-serie geen M3.
@martijn11: Die V12 heeft niet heel veel moeite met 1,5/2 ton extra gewicht, hij zal dan wat minder snel naar z’n top vliegen.
Wat een heerlijke machine
Het stuurwiel komt op mij erg verouderd over, gek genoeg.
@basbasbas: ja vond ik ook, mijn vader heeft ook dat stuur. Komt uit 2011
@basbasbas: airbag is van staal.
@basbasbas: Dat is bij het standaard stuur nog meer, deze heeft tenminste die fraaie pianolak houtinleg van BMW Individual
Ik zie van de koop af. Als ik zie hoe de draad van de mic de middenconsole in is gevoerd dan vrees ik voor de kwaliteit van de rest van het B6 level pakket.
@rhellema: waarom niet B7, een S-guard kan dat kennelijk wel halen in rang?!
@ghost: Alles kan, maar iedereen maakt daar een keuze in. Ik snap het ook nooit, maar het zal vast weloverwogen zijn.
Belabberde fotokwaliteit
ik woon niet in Amsterdam, dus voor mij is het niet nodig gok ik…
dikke bmw jongens
@naamloos3: dikke BMW met een 27MC!
Wel gaas voor de uitlaten maar niet voor de grille. Dan kan je toch zo de radiator dr uit schieten? Ik vind dit model een van de mooiste 7 series. Helemaal met M pakket. Maar de bepantsering heb ik niet echt nodig. Moet een maatje nog wel een weddenschap van een tientje uitbetalen maar die zal geen MocroMaffia in gaan zetten om dat te krijgen denk ik.
@E34M5Touring:
met een lekke radiator kun je nog best een eindje rijden, met een geblokkeerde uitlaat niet.
@super: De radiator is beschermd met stalen lamellen
@super: Zouden ze niet de uitlaat dicht maken om te voorkomen dat er bijvoorbeeld een granaat in gegooid/gelegd word? Een kogel gaat er volgens mij nog gewoon in
Blijft toch een risico als ondernemer. Klant bestelt een 760i bij jou in Murica met B6 maar wordt al afgeschoten voordat ie zijn auto kan komen ophalen.
Moet je waarschijnlijk een verliesje boeken. Komt er dan een handelaar om zo’n ding te exporteren? Of is het gelijk deze Van Vliet zo’n ding opkopen? Invoer, belastingen, etc. Hoop partijen die er tussen zitten. Vraag me oprecht af hoeveel je bespaart op deze tov een echte nieuwe; in jouw voorkeur!
Dat ie Amerikaans is vind ik juist wel iets leuks hebben. Je hebt iets aparts. Neemt niet weg, dat niemand dit in Nederland gaat kopen.
@e550: Hmm, ik weet wel iemand met blond haar.
Hij is absoluut mooi, maar ik zie liever een e38…
Ze worden gebruikt door het AT van de Marechaussee, maar het lijkt mij dat ze dan wel meer KM hebben gereden.
@stefanos: klopt. Alleen dan zonder al die luxe als tv schermpjes, koelkassie etc. Denk dat op de plek van het koelkassie de patroonhouders liggen dan ;-)
Kilometerstand is 147. De dagteller staat op 15.3.
Evenzogoed, hagelnieuwe auto.
Wie koopt zoiets en parkeert hem dan in de garage?
bijzonder.
@n54coupe: Bijna goed ;-) 147 miles op de teller. Net geen 250 km. Maar inderdaad. Als nieuw dus.
@n54coupe: gevalletje van “verder konden we hem niet terugdraaien” of spiksplinter nieuwe wagen van het oude model?
Zal wel een reserveauto van een Amerikaanse ambassade zijn geweest. Ik heb namelijk precies zo’n auto
@darahan: Ik heb precies zo’n gepantserde siebener een paar jaar geleden voor de Amerikaanse Ambassade in Berlijn zien staan. Voor Van Vliet zou ik de Amsterdamse oppermoker als klant aanraden, want die heeft zo’n auto wel nodig!
@darahan: ik had wel een Cadillac verwacht als reserve auto.
@Darahan: heeft Amerikaans kofferdeksel en richtingaanwijzers op de vleugel vooraan. Import!
Misschien iets voor Greet? Hij heeft toch allemaal gepantserde 7-series?
Nigeriaanse import #stellagate
Lekker dik hoor!
Die staat daar al lang te koop..
De 760Li van een klant van me is een stukkie fraaier. Dezelfde kleur maarhet leer is Cognac-kleurig met roodbruin hout in het interieur, meer goodies en iets sportievere velgen.
Oude auto van JP?
@wolffjee: Die had uiteraard iets meer kilometers gereden en had het model er voor. De huidige MP wagen is wel dit model.
Twee heerlijk subtiele kleine V12 badges naast de richtingaanwijzers… Wat een verademing als je dit vergelijkt met die belachelijke plethora aan sjonnie V12 badges op de recentere 15′ G11 generatie!!
Met dit koperspubliek is het ven levens belang dat je snel levert…
ik weet niet beter uit eigen ervaring dat een USA uitvoering in NL niet werkt. ooit een M5 en X5 4.4 als verhuisraad meegenomen. Geen 1 NL’se dealer kon ze uitlezen of wilde mij helpen. ik dacht dikke winst na jaartje rijden en werd dikke verliespost met de dikke BMW’s. Heb ik nog een financieel trauma van ;-)

Ja dat was wel ongeveer nog in de tijd van president Lincoln dus wellicht is er inmiddels wat veranderd.
Nee zonder gekheid, was 2006/2007

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).