Gespot: Chevrolet Camaro met Forgiato-sausje

Auteur: , 24 Reacties

Dit zwart-witte monster was ooit een anonieme Chevrolet Camaro. Wielenspecialist Forgiato ging ermee aan de haal en maakte er dit van.

Chevrolet Camaro met opsmuk van Forgiato

De Chevrolet Camaro is zeer gewild bij mensen die hun auto graag naar eigen zin aanpassen. Vaak loopt dat behoorlijk uit de hand en kom je afgrijselijke exemplaren tegen op XXXXXL wielen en in vreselijke kleurtinten. Ook tuner Forgiato heeft wat aanpassingsetjes voor de Camaro, en deze eigenaar uit Dubai heeft daar gretig gebruik van gemaakt.

Naast dat hij een set 24 inch wielen van het merk onder zijn auto schroefde, kreeg zijn bolide een forse bodykit. Het meest in het oog springend zijn de witte lijnen in de koplampen en de brede uitbouw aan de zijkant. Aan de achterkant prijkt een diffuser met gecentreerde uitlaat en een in verhouding subtiel achterklepspoilertje.

Persoonlijk kan ik hem niet eens lelijk vinden. Sterker nog, ik vindt het wel een lekkere bak. Dat komt vooral door de strakke lijnen en de absentie van exotische blingbling. Spotter skendel kwam de machine tegen aan de Jumeirah Beach Walk in Dubai. Zou jij hem voor je deur willen hebben staan?

Foto’s check je op autojunk.nl24 reacties

eerder een fugazi sausjes
Lelijk.
Zum Kotzen!
Jeg blir kwalm……..Euh sorry, ik word misselijk..
Vooral die achterkant ziet eruit alsof dat ultra-goedkope Chinese Apple-clone plastic… maar in ieder geval wel een unieke bak :)
Ieuwl!!!!!!!
Wow, dit zou ik echt tof vinden toen ik 5 was. HotWheels had ook altijd van die extreme speelgoedautootjes
Kan ik ook wel met m’n opel manta doen,in de jaren 80 deden we dat al , nu wordt een klassieker origineel meer gewaardeerd .Mijn ouwe manta van 1977 gte uitvoering met de 2.0liter motor blijft mooi origineel , rood met zwart en chromen bumpers kan zo,’n Tupperware auto niet tegen op
Ik vind het wel gaaf dat Forgiato getracht heeft er een ouderwetse RS-spec van te maken met die bult in de motorkap, de weggeklapte koplampen en die spoiler achterop.
Oeh forgatio….zooo fout
Lijkt net een transformers auto….

Ik vind hem eigenlijk best wel cool, die achterkant misschien niet, maar voorkant en zijkant zijn wel erg gaaf. Ik denk dat je veel nieuwe vrienden op het schoolplein hebt met deze bak
Ze kunnen het beter bij wielen houden. Of nee, ook dat kunnen ze niet.
Parkeer m maar voor de deur
Prachtige wagen
Die schitterende enorme schijven van remmen zijn zichtbaar en vullen fraai die 24″ velgen … :-/
Beetje off topic, maar toch gerelateerd. Komt ie;

Ik wil in september een maandje naar California. Roadtrippen. Wil dat (denk ik) in een Camaro of Challenger doen. Iemand tips vwb een goede huursite? Kom tot nu toe op sites uit die alleen de dikste versies hebben, met dito prijs. Iemand ervaringen met een goed verhuurbedrijf aldaar?
@camber24: Hertz is overal goed
Meer plastic als een dacia
Heeft alleen nog een Knight rider lichtje nodig
Helemaal top I LIKE IT , ben blij dat niemand het leuk vind, behoor ik gelukkig niet tussen al die misselijk makende schapenmeuk, die allemaal op safe spelen , maar ja de Nederlanders zijn natuurlijk, superieur in smaak he , want de rest van de wereld heeft geen smaak.vooral de arabieren Amerikanen .
@corvettez06: je bent ook niet alleen
@corvettez06: helemaal mee eens
Dikke bak
Deze stond in 2011 op de Semashow en vond het een dikke wagen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).