Gespot: dikke supercarcombo op Interclassics 2014

Auteur: , 23 Reacties

De Interclassics-beurs in Maastricht neemt steeds grotere vormen aan, de organisatie liet weten bijna 28.000 bezoekers te hebben gehad, een record. De belangstelling van onze bezoekers ging echter vooral uit naar modern spul.

Aventador en co. in Maastricht

Voor de 2014-editie pakte Louwman Exclusive aardig uit, de kersverse McLaren-dealer nam een P1 en een 12C mee naar het zuiden des lands, maar ook een LFA, Ford GT en een Aventador met rood-zwarte accenten. De laatste drie wagens stonden mooi naast elkaar opgesteld, mclarenf1lm maakte er bovenstaande foto. De gehele spotreeks vind je op autojunk.

De P1 stond in een VIP-ruimte, waartoe Sebastiaan Doyer toegang had, hij knalde deze platen op autojunk. Op de terugweg liep hij twee trucks met hierop alle wagens minus de witte P1 weer tegen het lijf, en maakte nog een paar foto’s. Check ze HIERRRRR.

Aventador en co. in Maastricht

Wat? Geen Klassiekers?

Jazeker, content hierover volgt spoedig, want we hebben niet alleen oog voor nieuw spul. Hou de site in de gaten!23 reacties

Dikke wagens.
@jensgib: wat je zegt! Mooi spul
Dat is toch een veneno stickerpakket? Voor aventador. Kost rond de 5000 als ik t wel heb
@avantplus: die 5k dubbel en dwars NIET waard…
Holy sh*t wat een leipe Lambo, maar ik heb toch liever de LFA, echt een droomauto.
Moderne supercars tegenkomen op de weg is wel gaaf, maar op een beurs zijn die plastic dingen weinig aan. Zeker als er ook mooi klassiekerspul staat vallen ze helemaal weg.
@hamerhaai: Inderdaad, alleen de Classic Car Venlo en de 100 jaar Maserati stand was de moeite waard in die hal. Het moderne spul ben ik snel langs op gelopen.

De rest van de beurs was wel erg geslaagd, met (voor mij) als hoogtepunt de zilvergrijze Austin Healey 3000 mk1 met bordeauxrood interieur net naast de ingang, schitterend.
@motoragent: En de ex racer van Stirling Moss?
Ben er afgelopen weekend ook geweest, en had deze Aventador ook gespot. De wagen had een RVS achtige wrap. (het grijze gedeelte) Was een zeer goed verzorgde beurs, een aanrader.
@maxidyne: Geborsteld metaal*
Weet je wat handig zou zijn? Als Autoblog voorafgaand aan zulke evenementen een soort van notificatie zou kunnen geven. Het gebeurd mij echt té vaak dat ik zulke evenementen mis (even daargelaten of ik wel toegelaten zou worden)..
@ardonjr: Iedereen kan naar Interclassics. Je moet alleen je portemonnee meenemen. Tevens valt er al genoeg te zien in de parkeergarage.
@ardonjr: ja inderdaad! Ken het probleem ook ;)
Oh oh oh die LF-A wat een ongelofelijke auto is dat toch.
@burninrubber: Plastic jappending..
@hamerhaai: Niks mis met Japanse auto’s, daarnaast, Carbon fibre is 4x stijver dan aluminium. Dus om het zomaar plastic te noemen lijkt me kort door de bocht. Toch ben ik bang dat het parels voor de zwijnen was om je überhaupt te voorzien van een reactie.
Misschien een domme vraag, maar wie weet een mooie online kalender waar dit soort evenementen worden aangekondigd?

Ik kom regelmatig verslagen tegen van shows, meetings of veilingen waar ik achteraf zelf ook wel heen had gewild.
Oeh, die LFA heb ik vaker gezien :)
Vindt eigenlijk een beurs geen spotten ;) Maar er staan wel mooie wagens
Dankjewel voor het posten van mijn foto’s, jammer dat ik (nog) niet over een fatsoenlijke camera beschik, volgend jaar hoop ik een dslr te hebben. Er stond nog veel meer schoons op de beurs, is het misschien een idee om volgend jaar een klein item te maken over Interclassics&Topmobiel? Het is er altijd wel gezellig. Verder had ik ook meer foto’s van de P1 proberen te uploaden (ook van binnen) maar die zijn om een of andere reden niet helemaal doorgekomen.
@mclarenf1lm: T was er inderdaad erg mooi om te zien wat de beurs allemaal liet zien! ik heb ze tijdens de beurs gezien en zoals in de advertentie erna even bij het tankstation..
Wow dat is echt supervet! Aventador is geweldig maar de LFA is ook heel gaaf!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).