Gespot: Isetta houdt zich groot naast een F-150 Raptor

Auteur: , 16 Reacties

David versus Goltiath op een (te kleine) parkeerplaats.

Een Isetta naast een F-150 Raptor

Eén spot zegt soms meer dan duizend woorden. Een kleine, aandoenlijke Isetta 300 met 12/13 pk sterk ééncilindertje pal naast een enorm bakbeest van een F-150 Raptor 6.2-liter V8 met 411 pk’s schoon aan de haak. Dit wordt bepaald geen titanenstrijd.

Maar vergis je niet, dit BMW’tje met typerende instapdeur aan de voorkant kan sneeuwdriften als een idioot. Om een epische driftwedstrijd niet te vergeten. Kun je als gigantische pickup met buitenboordbeugel best uit je parkeerplek gegroeid zijn, zo’n gele Isetta krijg je niet zomaar klein.

Toegegeven: heel even hoorden we Calimero in ons rechteroor “jij bent groot en ik ben klein en dat is niet eerlijk!” roepen. Of is die grap te makkelijk?

Deze spot doet een beetje denken aan een E-type die oog in oog stond met een Hummer, maar dan met een nóg groter verschil. Tot slot: we raden de Isetta-eigenaar aan om de eigenzinnige vierwieler een meter of drie verder naar achteren te parkeren. Als bescherming tegen parkeerdeuken ter hoogte van je a-stijl.

Met dank aan svenb voor de toffe spot op Autojunk.16 reacties

Mooi contrast!
Toffe combo zeg! Een heerlijke Raptor naast een ieniemienie Isettatje. Geinige wagen om te zien zo’n Isetta
Hahaha, mooie spot!
Het is ook gewoon dezelfde als de Isetta in het ‘epische’ sneeuwdriftfilmpje (AM-66-61). Erg leuk contrast zo! En beide auto’s die absoluut opvallend zijn, zelfs los van elkaar al.
Goede tip! Op de andere foto’s zie je echter de Isetta achter op de parkeerplaats staan…
Beide auto’s trouwens super op hun eigen manier! Zou beide heel graag een keertje rijden!
En de apk van deze BMW is verlopen op 30-06-1962. Volgens t kenteken:) en om dan zo’n klein bakkie met t duivelse nummer 666 in je kenteken nog naast zo’n dikke Ford te durven zetten…
@lw197: “Vervaldatum APK: N.v.t.” aldus RDW.nl. Geen idee wat dat precies inhoudt, maar auto is ook pas in 2008 geïmporteerd, dus 1962 lijkt me niet helemaal kloppen :)
@fant: Die vervaldatum staat er wel als je t kenteken invoert op de kentekencheck app..
@lw197:
Pssssst, de APK is ingevoerd in 1985, dat maakt het dus onmogelijk dat de APK in de zomer van ’62 al is verlopen.
Dit voertuig moest in ’86 voor het eerst naar de APK, was hij 1 maand jonger geweest dan had dat pas in ’87 het geval geweest.
Die raptor heeft meer als 411pk.. is een supercharged door roush dacht iets van 650pk ofzo echt een bommetje!!
@dodge-hemi: Bommetje? Bom eerder.
Die Isetta is overigens inmiddels wel meer waard dan die raptor
@erce: klopt, totdat je de belasting van die Raptor meerekent (en dan natuurlijk niet op grijs kenteken zetten)…
Een BMW uit de tijd dat BMW nog voor de gewone man was en niet aan dat overprijsde premium gedoe mee deed. Naast een Ford, dat nog steeds een merk voor de gewone man is, maar waarvan dit model hier zo ontzettend misplaatst is, dat er gewone man het maar een associale bak vindt.
Die BMW kan driften in die Raptor zijn laadbak.
Hmm, de aftermarket spullen op de buitenkant zoals de bullbar enzo vind ik toch niet zo mooi op de Raptor, voor de rest wel een leuke spot!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).