Gespot: wiens fluo gele Ferrari FF staat in ons land?

Auteur: , 44 Reacties

Heel on-Nederlandse taferelen lijken zich af te spelen net onder Haarlem. Een Ferrari FF (1), knalgeel (2), voorzien van een zeer uitgebreid Novitec tuningpakket (3). Gewoon omdat je shooting brake anders niet genoeg opvalt.

Ruim €350.000,- kost een Ferrari FF in Nederland belastingland. Een jaar geleden hadden 5 Nederlanders het er voorover. Dat was het totaal aantal FF-registraties op 31 maart 2012. Dik kans overigens dat die FF’s veel meer kostte, een Ferrari koop je natuurlijk niet ‘kaal’. Voldoen vervolgens de opties die Maranello biedt niet, dan is Novitec Rosso de overtreffende trap.

Wat een volledige Novitec behandeling kost? Geen idee maar het zal allerminst goedkoop zijn. Voor je het weet schurk je tegen een half miljoen Euro aan. Gelukkig krijg je daar wel wat voor.

Een volledige Novitec behandeling betekent: carbonfiber tot je erbij neervalt, spoilers en 702 pk. Vóór 21 inch velgen, achter 22 inch. Doortrekken tot 8200 toeren per minuut en 340 km/u. Die felle kleur geel is natuurlijk gekozen omdat geen flitscamera hem waar kan nemen. Wie koopt zoiets? Wij zouden het graag weten. Spotter persian1 zag hem staan in Bennebroek, foto’s staan op autojunk.nl.44 reacties

Mooie auto, zonde van die kleur.
Heerlijk, lekker kleurtje en mooie auto. Novitec maakt t af
Verschrikkelijk. De fotograaf heeft ook elke lelijke hoek op de foto vast weten te leggen.
@Vanquish: het is een FF, een mooie hoek kan dus niet…
@Carreza: Normaal vind ik ‘m nog wel oké, maar met deze veel te grote velgen, lelijke kleur en onnodige bullshit is het echt een afzichtelijk hok geworden.
@Vanquish: Novitec heeft het inderdaad erger gemaakt, al is het bij mij eerder de looks van de huidige generatie Ferrari’s die mij totaal niet aanspreekt.
‘T mag dan carbonfiber zijn… dit ziet er echt niet uit. Denk zelfs dat t mooier staat als je t meespuit…
Voetballer, 100% zeker!
Ben er nog niet uit of ik Novitec mooi vind op de FF. Dan vind ik die Novitec F12 hier rechts veel mooier of de 458 Novitec.

Maar laat onverlet dat deze eigenaar veel kuddo’s van mij krijgt voor z’n kop boven het maaiveld durfen steken. Ik bedoel je weet dat de gevestigde orde hier op neerkijkt want “sjonnie”. Maar fuck ‘em. Dit moeten meer mensen doen.

Jammer alleen dat je over een paar weken hoort dat de auto bij een inval in beslag is genomen maar daar gaat het nu even niet om…
Bandenspecialist? (kijkt naar de gallery van Novitec Ferrari FF)
@bsxc2: meneer Vredestein?
hoe maak ik een lelijke auto nog lelijker? Zo dus
Liever een Maserati MC Stradale door Novitec. Dat is gewoon pure porno op wielen!! Jammer dat je die nooit ergens ziet. Eerste wat ik zou kopen als ik idd een halve ton op een auto zou stuk slaan. En nu ga ik slapen en verder dromen….
Kapot lelijk, niet normaal toch? Net of die Ferrari verkeerd in elkaar gefrituurd is…
@schnitzelexpert46: Precies. Dit is nu juist zo’n Ferrari die het goed doet in wijnrood metallic of Cobalt blauw metallic. Deze kleur kan alleen zijn van iemand met een hele slechte smaak die schreeuwt om aandacht. Een voetballert zou dus inderdaad goed kunnen…
@lemans96: De klasse is inderdaad compleet weg.
Ik vind het model niet zo, maar de Novitec kit vind ik erg fraai. Stond ook mooi op die F12. En die kleur kan prima vind ik. T’is toch al een uitgesproken ding, kan best een uitgesproken kleurtje hebben. Dat mensen met een stokoude Celica dan vinden dat je geen smaak hebt……
@E34M5Touring: Euhh, die had dus gewoon onderaan de stapel gemogen….
@E34M5Touring: Zielige opmerking van je. Niet geheel onverwacht hoor, dat dan weer niet…
@lemans96: Weet je nog wat je laatst tegen een paar gasten zei over je mening als feit etaleren? Doe dat dan zelf ook niet. Met je huilie huilie.
@E34M5Touring: Joh, ga met je veel te dikke SUV(fert) spelen, kinderachtige sukkel. (steekt middelvinger op)
@lemans96: Inderdaad veel volwassener…
@E34M5Touring: What goes around, comes around. Als je andermans auto gaat afzeiken, kun je verwachten dat je niet binnen je beleefheidskadertje word toegesproken. ;-)
@lemans96: Precies. Vandaar ook mijn eerste reactie.
@E34M5Touring: Ach natuurlijk, ik zeik de Novitec Ferrari FF van één van de bloggers hier af.

*schud hoofd en zucht diep*
@lemans96: Oh dat is ineens anders. Ok man.
@E34M5Touring: Vent, ga een end hobbelen met je puberale reacties. Eerst een ongegronde belediging aan mijn adres doen om vervolgens de vermoorde onschuld te gaan spelen? Heb je niks beters te doen of zo? Grow up.
@E34M5Touring:

Laat hem toch, lemans96 is een jongen van een jaar of 16/17, vandaar dat hij zo reageert.

Ik probeerde laatst een intelligente discussie met hem te voeren op basis van argumenten, maar als jouw mening niet strookt met de zijne dan krijg je allerlei vooroordelen naar je hoofd geslingerd.

Dus zelfs als je feiten benoemd is hij nog niet tevreden zolang hij het niet met je eens is. Zijn tijd van redelijkheid komt nog wel als hij van de middelbare school komt hoop ik.
Gaaf, hoort wel zo’n kleur op!
Niet mijn kopje thee deze auto
Gewoon anders…mag ook wel is ‘ne keertje…
Ik las toch echt even “staat in de brand”
Dit lijkt mij gewoon het persmodel van Novitec zelf. Is er niet één of ander evenement oid? Ik heb namelijk dit persmodel gezien, tijdens een evenement waar Novitec schijnbaar sponsor van was. (Eén van m’n foto’s er van: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=258892150899194&set=pb.257820541006355.-2207520000.1365628755&type=3&theater )
Shop.
Word dit een wereldrecord banden opschroeien? Gezien de gigantische bandenstapel heeft hij nog een lange weg te gaan.

Anyway, ondanks dat hij door menigeen bestempeld word als een lelijke wagen is het een toekomstig icoon van Ferrari en moet men de mening maar opnieuw beoordelen als men hem in levende lijve ziet want wat is het een bruut slagschip.
ik kan moeilijk geloven dat er een nederlander dit doet,is zeer ongebruilkelijk
Vet ding.. Lekker opvallen heerlijk toch.
Eerste wat in me opkwam:Opel Adam
Nice!!!!!
Deze auto staat te koop in Zwitserland… Gewoon op Autoscout,1e foto kwam me nogal bekend voor!
http://www.autoscout24.ch/de/d/ferrari-ff-coupe-2012-occasion?index=0&make=12900&model=211239&nav=7&vehid=1303443&vehtyp=10

Inderdaad, maar waarom dan uploaden in Bennebroek. Precies waar ik woon. Zou echt gek worden als hij hier zou staan. :P
Iedereen met negatieve reacties hier: als de sleutels voor je neus gehouden zouden worden, zou niemand weigeren…
De bonus bij Chiquita was weer helemaal in orde dit jaar.
Als aapje zou ik de banaangele kleur moeten kunnen waarderen maar het geeft me braakneigingen. Ergens werd een metalic wijnrode kleur geopperd wat imho perfect staat op deze FF. En dan dat zwarte dak… het lijkt wel of de ‘ontwerper’ niet meer wist wat nog kon worden veranderd dus dan maar een zwart dak…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).