Ghanees rijdt camouflage-Aventador naar Nederland

Auteur: , 22 Reacties

Nog een beetje extra opvallen in je Aventador LP700-4 doe je door er een Camouflador van te maken, hoe ironisch. Wie zoiets doet? Een voetballer natuurlijk, hij heet Sulley Muntari.

Lamborghini Camouflador

Gisteravond speelde Nederland een vriendschappelijke interland tegen Ghana, die in 1-0 eindigde. Bij de Ghanezen stond Muntari op het veld, die ervoor had geopteerd niet het vliegtuig te pakken, maar gewoon per Lamborghini naar Nederland af te reizen. Niet uit Ghana natuurlijk, maar wel uit Italië waar hijj bij AC Milan naar verluidt voor 1,5 miljoen euro op de loonlijst staat. Dit is toch ook nog een dikke 1.000 kilometer rijden. Props!

Het is niet duidelijk of teamgenoot Mario Balotelli hem heeft aangestoken met het camouflagevirus, of dat de hele AC Milan-selectie zo rond rijdt. Hier zie je het in ieder geval niet veel.

Muntari, wiens broekje na afloopvan de wedstrijd door (ex-teamgenoot) Wesley Sneijder omlaag werd getrokken (de doerak), parkeerde zijn opavallende verschijning in Rotterdam, waar akifoskii hem spotte. Bekijk de wagen op autojunk! Staat die motoragent daar nou een foto te maken?22 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Hebben ze m geen puur nederlandse prent gegeven als aandenken? Ik zal t nooit vergeten.. 2 jaar geleden een boete van 150 euro gekregen voor getinte voor-zijruiten
@marikoelolo: als de auto op Italiaans kenteken staat en dit is daar volgens de typegoedkeuring goedgekeurd dan kan de Nederlandse politie daar niet eens voor bekeuren.
@mashell: als dat spulj achteraf is aangebracht heeft het weinig met type goedkeuring te maken, net zo iets als gladde banden. Dus kan onze politie daar korte metten mee maken. Bekeuren en eraf laten trekken! Haha
Hij stelt alvast zijn lasergun in. Ze trekken hard op hoor die lambo’s.
Cool! Als je een Aventador kunt veroorloven dan maar zo gek mogelijk. Geef hem groot gelijk.
heel tof zo! toch leuk omdat een paar maandjes op je lambo te hebben.
1000 km, dat is met ’n aventador maar drie a vier uurtjes rijden. Dat red je inderdaad niet met het vliegtuig.
Waarom geven we wel af op bankdirecteuren maar niet op voetballers? 1.5 miljoen om achter een balletje aan te hollen.

En voor iedereen die zegt dat de maatschappij geen last heeft van voetballers maar wel van bankdirecteuren: Fifa 2014 gaat Brazilië maar liefst 13 miljard kosten. En kijk eens naar al die onbetaalde politie inzet hier in Nederland. Of die 8 euro die je in de Arena voor een worstje moet betalen.
@smulders:
Volgens mij wordt er al jaren geroepen dat voetballers belachelijk veel geld verdienen.

Voetbal gaat al jaren niet meer om de uitslag zelf. Het gaat om het geld dat aan die uitslag verbonden is.

Ik kan me overigens voorstellen dat hij een nuttiger doel had kunnen vinden voor zijn exorbitante salaris ipv deze Aventador.
@smulders: Omdat alle punten die je noemt niet komen door voetballers, maar door mensen die naar ze gaan kijken.
@smulders: Je vergeet een ding, wij allen betalen mee aan de salaris van voetballers. Shirt verkoop, uitzendrechten wereldwijd, kaartjesverkoop, seizoenkaarten, sponsorgelden en hoppaa je komt aan die 1,5.
@agera: tja, maar wij betalen ook met zn allen voor een bankpasje…betekend niet dat gerritje zalm net als messi ook 30 miljoen moet verdienen….eigenlijk best vreemd want gerritje verdiend meer voor zijn club dan messi ;)
@smulders: Volgens mij wordt er in Nederland en de rest van de wereld redelijk wat [email protected] op voetballers en “hullie z’n hoge salarissen”. Verder on topic: Prima dat die jongen zijn geld aan auto’s uitgeeft en er dan ook echt in gaat rijden. Scheelt de Ghanese voetbalbond ook weer wat spijkers denk ik. http://www.voetbalnieuws.be/news/107277/WK-voorbereiding_Ghana_ernstig_verstoord
Raar dat die Lambo van een een trailer afreed voor SchipholPlaza afgelopen dinsdag.
Heb er zelfs foto’s van.
Ik heb liever die van balo
Wat een fucked up world we live in
Voetballende mannetjes die supercars rijden best een kut sport waarna iedereen kijkt en dik voor betaald zodat we met zijn alle kunnen kijken hoe ze zich te buiten gaan aan exorbitante uitspattingen, een overkoepelend orgaan dat de boel oplicht om nog meer geld te pakken, foute kapsels en full sleeves domineren het blikveld en bij de minste of geringste aanraking sterven ze als zwanen.

Wel een vette bak en die wrap maakt m nog vetter
Hier op de Franse wegen. Ook nog een Italiaanse combo gezien waarvan één gifgroene lambo aventador. Wat een machtig apparaat is dat. Breed laag en snel. En dan het geluid heerlijk.
Ik zag hem vrijdag voor Rotterdam Centraal langsrijden :). Wat een geluid kwam daar uit!
Gisteren een mazwarte Aventador zien voorbijrijden, dat ziet toch maar saai uit vergeleken met deze wrap :)
@osmo: matzwarte*

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).