Ghostbusters ECTO-1 wordt een Lego-pakket

Auteur: , 5 Reacties

Na een ietwat mislukte DeLorean heeft Lego hun zinnen gezet op een nieuwe filmautolegende.

De eerste Ghostbusters film is alweer 30 jaar oud, wat de ECTO-1 op meer dan één manier tot een klassieker kan bestempelen. Een mooi excuus om dit te vieren met een Lego-kit van het paranormale hulpvoertuig gebaseerd op de 1959 Cadillac Miller-Meteor ambulance.

Komt het model je bekend voor? Dan ben je a. een groot fan want b. dat kan goed kloppen. Het design is gebaseerd op het Ghostbusters 30th Anniversary project van Brent Waller. Wat we hier zien zijn dan ook foto’s van zijn creatie; de officiële plaatjes laten nog even op zich wachten, maar de verschillen zullen minimaal zijn. Aan een goed design moet je namelijk niet veel veranderen.

De Lego-chick in het filmpje belooft dat we later dit jaar de kit in de winkel mogen verwachten. Mijn gok is rond kerst, als alle grote en kleine kinders met pakjes onder de boom gaan rammelen. Maar hier houdt het goede nieuws nog niet op, want ook Sherlock, Macross, Adventure Time, Zelda en een nieuwe DeLorean set worden overwogen om in productie te nemen. Dat wordt extra braaf zijn dit jaar.

UPDATE: de set is inmiddels te koop!5 reacties

Ik ben in het verleden al zo stout geweest dat de Sint al jaren stilletjes mijn huisje voorbij rijdt :)
Als ik me niet vergis, is het Simpons pakket een dezer dagen ook te bestellen.
Vroeger zelf al gebouwd, inclusief Slimer van groen ‘Smurfensnot’. :-)
Ik ben nog bezig met het in elkaar zetten van mijn Duplo batmobiel.

Wat een item dit weer
via Android app
Oke leuk…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).