Haast? Bouw een houten bijrijder en pak de carpoolstrook

Auteur: , 16 Reacties

Only in America...

Pinokkio, een lekker rustige bijrijder

Ene James Campbell had flinke haast om nog op tijd op z’n werk te kunnen komen, dus wat doe je dan? Dan bouw je een slechte replica van Pinokkio en neem je gewoon de rijstrook die alleen is toegestaan voor carpoolers, daar heb je tenminste nog de ruimte om redelijk door te trappen. Helaas voor hem werd Campbell gesnapt met te hoge snelheid. Toen de popo hem eenmaal aan de kant had gezet werd de fugazi-passagier al gauw ontmaskerd.

Sterker nog; Campbell had niet eens de moeite genomen om het gezicht van z’n maatje nog enigszins op een mens te laten lijken, het resultaat zie je op de foto bovenaan. Overigens was de creatieveling later wel zo eerlijk om toe te geven dat hij dezelfde dag nog met het bouwwerkje naar huis is gereden (over de carpoolstrook uiteraard) en dat hij het ding al maandenlang gebruikte.

Ook bekende hij nog een vrouwelijke versie in de kelder te hebben staan, gewoon voor het geval dat. Got wood?16 reacties

Respect ouwe
Iets te veel from paris with love gekeken?
@rob5nismo: dat was een verdomg goede film, man! Gewoon echt een goed verhaal (Travolta was raar en kaal en schoot overal op).
@rob5nismo: jij gisteravond zo te zien ;)
@rolov: lag het zo voor de hand?
Dit werd in NL bij de befaamde wisselstrook van Hanja Maij-Weggen ook al gedaan. En die stamt uit de jaren ’90 van de vorige eeuw.
Wat een baas. Wel terecht dat ie uiteindelijk is gepakt.
Mag je daar als je met twee personen in de auto zit pas over de carpoolstrook?
@mrrallycross: Ja, met 2 personen of meer. Vooral bij LA zijn veel van zulke lanen, scheelt een hoop als je daar op kan rijden. Voorheen was het ook opengesteld voor elektrische auto’s/hybrides, zelfs met 1 persoon erin, maar omdat er toen zo ontzettend veel van zulke wagens kwamen met 1 persoon erin was het gewenste effect verdwenen. Die regel is dus weer afgeschaft.

Baan wordt aangegeven met een ruit, bij onbevoegd gebruik zijn de boetes hoog.
Pak je toch gewoon je opblaas pop….
Hahaha @rob5nismo: dat was een verrekt goeie film!
Zo is in de jaren 90 in NL iemand gepakt met een pop naast zich.
Een opblaasMiep was makkelijker geweest denk ik.
Is toch niks nieuws? Toen die wisselstrook tussen Amsterdam en Muiden net open was, was carpoolen er ook verplicht. Er waren er toen ook genoeg die dat met een (al dan niet aangeklede) opblaaspop probeerden te omzeilen.
Houten Klaas.
Kennelijk dus niet uit het juiste hout gesneden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).