Heico maakt de Volvo XC60 af

Auteur: , 13 Reacties

In standaard trim is de XC60 een brave burgerbak voor liefhebbers van Zweeds design en heel veel veiligheidsfeatures. Wie hem wat spannender wil, kan zijn faceliftmodel nu bij Heico Sportiv dumpen voor een krachtkuur.

De recent opgefriste XC60 is bij Volvo-fetisjist Heico langs geweest voor een nieuwe bumperset met subtiele luchtopeningen, waarbij de verticale LED-lichten zijn behouden. Ook kwamen er wielkastverbreders aan te pas, subtiel doch dik. Qua velgen kan gekozen worden uit een scala aan Volution-modellen, variërend in maat van 18 tot en met 20 inch. Daarachter is optioneel een dikkere remmenset te monteren. Achteraan liet Heico zich ietwat gaan met vier uitlaatuiteinden.

Hoewel we geen foto’s van het interieur hebben, zegt Heico de XC60 met een nieuw sportstuur uit te rusten, en een schakelknop waarin een verlicht Heico Sportiv-logo is verwerkt. Onder de motorkap biedt Heico als vanouds een assortiment aan tuningopties aan, doorgaans wijzigingen aan de ECU om net wat meer pk’s en Newtonmeters los te krijgen, maar details heeft Heico daar nog niet over verstrekt.

Net als de vorige XC60, een fraai stukje subtiliteitstuning.13 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Lekker hoor, Zet maar op mijn moeders oprit! Dan zal ze blij zijn!
Gewoon BAAS…!:)
Vind persoonlijk de 4 uitlaten te schreeuwerig.
Ik zie liever 2 uitlaten, gewoon links en rechts één.
Heico? Een tjoener uit drenthe?
’t Is een Volvo, dus: hebb0n!!
Hebben we ook prijzen?
Er kriebelt iets, wel leuk pakketje op me T5 XC60, idd eerst een prijzenlijst en ik neem aan dat die pijpen een optie is.
Doet me ergens aan opel denken…… niet mijn ding.
Tis en blijft lelijk. Wat je er ook aan of mee doet.
Ik vind de voorkant juist geen verbetering t.o.v. de facelift voorkant, zoals hier: http://www.teknikensvarld.se/Global/Scaled/980x655x2/Global-images-2013-2-18-00-Volvo-XC60-2014-01.jpg

De heico voorkant ziet er imho juist saaier/braver uit.
Heico heeft leuke tunings opties. Ben benieuwd of ze de nieuwe motoren familie ook al in hun optielijst hebben staan. Persoonlijk zou ik dit soort tuning niet laten doen.
Mooie auto maar beetje jammer van de wiel keuze
van een afstandje zou je toch zweren dat mazda de 6 heeft opgehoogt.(als je de voorkant ziet dan)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).