Het interieur van deze AMG is wanstaltig én bruut

Auteur: , 19 Reacties

Een uitzonderlijke combinatie van twee woorden. Toch weet Carlex Design deze snaar te raken.

Bij Carlex Design kunnen ze iets moois van je auto maken, maar ook iets afschuwelijks. Het interieur van deze Mercedes-AMG C43 is absoluut niet subtiel te noemen. Toch heeft het iets bruuts.

De tuner voorzag het interieur van een lederen en alcantara make-over. Het maakt de binnenkant van deze C-klasse ongelofelijk druk, dik en overdreven. Check bijvoorbeeld de nieuwe stoelen. De combinatie van materialen en kleuren is een state of the art klusje geweest. Mooi kan ik het echter niet vinden. Het dashboard is vrijwel geheel van alcantara en met recht kun je zeggen dat het interieur van de Mercedes-AMG is getransformeerd. Carlex is van de details. Zelfs de hemelbekleding werd aangepakt.

Het donkere interieur krijgt dankzij rode details nog iets van een kleurtje mee. De gordels, stoelen, het stuurwiel en dashboard hebben een rode flair gekregen. Het mag iets gekker zegt u? Bij Carlex zijn ze van alle markten thuis. Check bijvoorbeeld deze S63 met goudinleg of deze Ferrari 488.19 reacties

Misschien even de stoffer er overheen halen?

(zo komt het over)
@fanboy: Alsof iemand per ongeluk de urn van Tante Truus tijdens het vervoer heeft omgestoten en nog niet aan het stoffen/stofzuigen is toegekomen.
@fanboy:

Dat noemen ze barnfind!
Leuk voor de premium-dashboard-aaiers…
Wauw! Geslaagd!
Ik kan niet anders zeggen dan gadverdamme wat lelijk!
Jammer dat je niet een C63 koopt voor het bedrag waarmee je dit interieur lelijker maakt…
@bestwelcoolenaam: zal niet lukken. Ik heb zelf een c43 en ken de opties wat van buiten en kan je wel zeggen dat deze er quasi geen heeft. Zo basis-versie als een AMG maar kan zijn :)!

Dus zelfs met dit wansmakelijk aanpassingetje (ik kan ook niet snappen waarom het stuur niet in alcantara is, dat zou ik net wél in alcantara willen!) kom je nog een eind onder een w205 c63 uit :)!
Als ze alleen de hemel, bovenkant dashboard, en voorruit, bovenkant deurpanelen alleen alcantara hadden gemaakt, ja dan had ik het fraai gevonden. Nu (vooral de stoelen) vind ik het enorm druk en fout uitgevoerd!
Nou ja, ziet er in ieder geval beter afgewerkt uit dan het dashboard van de Twingo Superleggera, al mis ik wel een houder voor de pot Duo Penotti in dit interieur.
@posthumus: Hahahaha
Net zo lelijk als iedere andere mercedes
Ik krijg er een Russisch gevoel bij.
Vakmanschap-technisch zal dit ongetwijfeld heel goed in elkaar steken, maar kom op, zo wil je toch niet rondrijden? Wat is er mis met een smaakvol lederen interieur?
Vraag me af waarom ze “design” in de naam hebben..
Eine gemütliche Wohnstube zo te zien…
Carlex heeft bmw m5 van een vriend ook gedaan. Zij zitten in Polen. Prijs kwaliteit top. Voor een bmw m5 binnenkleding vloer dashboard en hemel.totaal.2800 euro
@elemento: je moet er van houden. Zoals voor alle tuning geld
Fotos 4….Ik weet streepjes te veel maar zie er toch bijna het M logo in 😎

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).